Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


No Brexit


Ita

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

Pentru a-mi incepe prima cariera serioasa si career update pe FM-ul de anul asta, am nevoie de ajutorul cuiva care stie sa lucreze cu editorul, nu cred ca dureaza mai mult de 2 minute, dar chestia e ca eu am incercat sa modific putin ceva si ma depaseste.

Practic vreau sa incep cu FC Romania din Regat si vreau sa vad cat de sus ajung numai cu jucatori romani. Baza de date cu care vreau sa lucrez e asta: https://www.sendspace.com/file/xhaiqx

Ideea e ca vreau sa previn si Brexitul, sa am posibilitatea sa folosesc o echipa exclusiv de romani, am inteles ca jocul genereaza si regeni romani la echipa asta, deci se poate si se anunta un challenge interesant. 

Aici e un tutorial care arata cum se previne Brexitul din editor, sunt cateva modificari foarte usor de facut care dureaza maxim 3 minute, folosind advanced rules. Pot sa previn Brexitul cat timp nu ma joc pe activatorul primelor 10 ligi din Anglia, dar atunci cand incerc sa scot Brexitul din activator, imi prind urechile.

Imi acorda cineva mai priceput 5 minute ca sa-mi pot incepe si eu cariera?

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Multumesc, @Roby, dar nu asta era problema. Stiam de existenta fisierului aluia, pot sa il creez si eu. Ideea e ca nu merge selectat, atunci cand incepi jocul,  impreuna cu activatorul pentru primele 10 ligi din Anglia, deci trebuie cumva sa aplic regulile de brexit pe activatorul din primul link.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Vreau sa joc cu FC Romania, echipa din liga a 9-a, si sa am lot format exclusiv din romani, nicio alta nationalitate, vreau sa vad ce poti face doar cu romani intr-un campionat atat de puternic precum cel al Angliei.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Daca o rezolvam cumva, sa scoatem brexitul din activatorul ala, ne adunam mai multi la un concurs amical? Un challenge in Anglia doar cu romani, vedem cat de sus ajungem... pentru mine pare interesant.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Bun, poate ne mai strangem cativa.

Astept pana maine sa cer ajutorul pe forumul oficial; sincer, imi e cam rusine sa spun ca fisierul e pentru un concurs pentru comunitatea romaneasca si sa recunosc ca toti astia de aici suntem atat de tonti incat nu reusim sa facem o modificare de 2 minute cu advanced rules. :D

Poate vede cineva de aici si arunca un ochi peste editor.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy