Jump to content
Muttley

[Gre] [Sparti] - This is Sparta!

Recommended Posts

Sparta_FC.png.043b8672fabfa7a6e4876d09b9777898.png

AE Spartis

 

Prima cariera din FM18 incepe undeva mai departe (pentru a nu plange cand echipa favorita ma da afara - a se vedea optimismul incurabil ce caracterizeaza inceputul acestei cariere), dar totusi intr-un loc relativ celebru, in noua Sparta. Cea veche e arhicunoscuta, chiar daca nu datorita cunostiintelor de istoria oraselor-stat grecesti, ci mai ales datorita filmelor din seria 300. Deci o mica echipa, din Liga a 2a din Grecia, dintr-un orasel de ~30.000, ce nu a fost niciodata in prima liga. Obiectivul principal? Sa ne batem din nou cu Atena (pentru ca Olympiacos, Panathinaikos si AEK au dominat campionatul), dar nici Salonicul nu va fi neglijat. Un manager fara prea mare experienta, Leonidas Agiad (sic!), cu doar 33 de ani si sunday league experience.

Blm7C.png

Un stadion micut, de doar 1680 de locuri, si nu aflat in cea mai buna conditie. Nici facilitatile de antrenament sau de tineret nu sunt ceva deosebit, dar o sa ne bazam pe soarele grecesc ca nu o sa avem prea mari probleme de transmitere a balonului din cauza asta. Un lot destul de complet, cu acoperire pe posturi, si chiar ceva jucatori interesanti. Un pic cam multi straini (tinand cont ca regulile ligii spun ca putem folosi doar 3), dar in afara de asta avem un buget 0 pentru transferuri si doar 31k la salariile anuale plus, asa ca nu vad sa se intample ceva schimbari majore. O sa luptam impreuna cu ei, sper doar sa nu avem sezonul asta vreun meci la Termopile. Hai baietii! :)

BlxiA.png

BlV32.png

BltlW.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu am putut sa facem mare lucru cu privire la ltul de jucatori, restrictiile financiare ne-au cam constrans in acest sens. Am semnat doar un mijlocaj central cu mare experienta la acest nivel dar si 4 imprumuturi de la formatii de prima liga (intre care si clubul nostru "parent" Atromitos) cu jucatori tineri care sa acopere posturile pe care nu aveam dublaj (portar, fundas central, mijlocas central, aripa).

Am avut un presezon foarte lung, cu nu mai putin de 9 meciuri (7 erau deja aranjate si inca 2 programate de mine). Intre ele s-a strecurat, nu stiu cum si un amical acasa cu Real Madrid! Bilantul nu e asa bun, cu 4 victorii si 5 infrangeri (din care 4 cu echipe colege de liga a doua din Grecia). Nu am marcat asa mult, dar inca nu sunt ingrijorat.

Media spune ca avem un lot de locul 6, ceea ce ma multumeste, as semna si acum pentru o clasare la final pe acest loc. Liga are o mare favorita, Aris Salonic (cu 7 jucatori in dream-teamul campionatul), dar nici cu OFI Creta nu imi e rusine, ambele formatii cu experienta la nivelul primei ligi, si chiar cu trofee castigate. 

BlQCp.png

Blc3M.png

BlUio.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, kevinluci said:

Bine, bine. Și vedeta ta care va fi Leonidas care e?

Pai, ia sa ne uitam mai atent la manager ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un debut de sezon destul de bun, cu o singura infrangere impotriva celor de la Aris Salonic (dar care conduc totusi liga alaturi de cei de la OFi Creta, asa cum ne si asteptam). Meciurile noastre sunt in general destul de stranse, si doar intr-o singura partida nu am marcat. Deocamdata suntem doar pe locul 6 in campionat, dar clasamentul este unul destul de strans, si inca se poate orice, sa ne batem si la promovare si la retrogradare. 

Dwh07.png

Dwu9H.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din bine in mai bine pe masura ce sezonul inainteaza. Dupa un egal a urmat un sir de 6 victorii consecutive in campionat, inclusiv una foarte importanta impotriva celor de la Trikala (unde ne-a marcat un oarecare Pantelis Kapetanos). Sirul asta bun nu avea cum sa nu lase urmari si in clasament, unde am ajuns pe 3, dar la egalitate de puncte cu Aris Saloni si la 4 puncte in urma liderului surpriza Apollon Pontou.

Dw0P0.png

Dwrm1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

La 34 de ani ce sa mai fac cu el. Plus ca "sare mingea din el ca din iapa" :) Oricum sunt pe limita cu bugetul, fiecare cent conteaza. Am prelungit doar 16 jucatori pt la anul, vreau sa fac un pic de ordine in vara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cand zici ca nu mai ai pentru ce lupta, bagi ceva tineret si nu mai tii cont de rezultat in ultimele etape. Bonus, ceri de multe ori imbunatatirea facilitatilor de antrenament.


DWWuU.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I-am pus cruce. Niciodata nu am fost un mare fan al carierelor journeyman. Deocamdata doar Youth Academy Challenge pe forumul SI cu Dnipr din Ucraina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×