Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Intrebare despre jucatorii DNT aka Does Not Train


OutOfMyMind

Recommended Posts

Intrebare despre jucatorii cu DNT (Does Not Train): What the actual fuck?

Ok, sunt jucatori care vin dupa accidentari nasoale, dar sunt in programul normal al echipei. Cu toate astea, daca ii folosesc mai mult de 45 de minute intr-un meci, pac, accidentare usoara pentru 1-3 zile.

Bun, partea de mai sus am inteles-o. Nu inteleg altceva. Daca ii menajez cat de mult pot, eventual nu ii folosesc deloc, cat mama dracului trebuie sa astept? Nu de altceva, dar amandoi jucatorii in situatia asta s-au accidentat din nou. 8-9 luni fiecare. Au jucat foarte putin, banuiesc ca undeva la 25-30% din meciuri. 

La medical centre e mereu plin, baietii de acolo zic ca am cu 93% mai multe accidentari decat prognozau ei. Training workload e average de la bun inceput. 

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Explicatia din manualul de Research:

Staff – Configuration – Staff Injuries sub-table – Doesn’t Train.  Tick this field if the injury concerned does not prevent him from playing in all matches, but slows down his physical post-match recovery rate and impedes him from participating in training, thus stopping him from participating in a hectic schedule of matches (p24).

Link to comment
Share on other sites

  • Mihai pinned this topic
  • 3 months later...

Dezgrop topicul asta, ca sa nu deschid unul nou. 

Banuiesc ca vi se intampla si voua sa primiti oferte de tot rasul pentru jucatori valorosi. Ati reusit sa faceti ceva in privinta asta?

Ex. X valoreaza 100 de mil, primesc oferte de 60, 70, hai 90 daca negociez din aproape in aproape. La transfer status are 150 asking price. AI-ul ignora si asta si nici nu urca mai sus cu ofertele, prefera sa cumpere pe aceiasi bani jucatori mai prosti. 

Intreb si eu, aici, de fapt nici intrebare nu e. Cat o sa ne mai f$^ă SI cu sistemul asta de rahat? Echipele controlate de AI vand/cumpara pe bani grei, fereasca sfantul sa ia si de la tine (mai des). 

Link to comment
Share on other sites

Da, e clar ca e o schimbare majora in ceea ce priveste transferurile.

Dar, sa fim sinceri, in editiile precedente era parca si mai prost sistemul. Era prea usor, faceai multi bani lejer, curgeau ofertele pentru aproape orice jucator.

Acum, parca e prea greu, sau cel putin frustrant. :) Din ce am observat, scapi cu dificultate in primul rand de jucatorii la care vrei sa renunti. Nu prea primesti oferte apropiate de valoarea lor. De multe ori, nu primesti oferte deloc, chiar daca ii pui pe lista de transferuri. In schimb, daca ai jucatori buni si in forma, poti primi oferte bune. Am avut o cariera la Lyon in care i-am vandut pe Fekir, Memphis si Aouar pe sume impresionante, mult peste valoarea lor. Insa, da, pentru jucatorii normali, mediocri sau iesiti din forma, mai greu cu ofertele.

E clar ca nu e perfect sistemul de transferuri, dar eu zic ca e un pas inainte spre realism, chiar daca unul mic. 

 

Link to comment
Share on other sites

Nu stiu cat de lenesi sunt aia de care vreau sa scap, dar jur ca-s in forma. De fapt, nici nu as vrea sa scap de ei, as vrea  sa ii dau pe sumele potrivite. 

Da, nici inainte nu era ok, cand vindeai pe oricine foarte usor, acum e clar mai bine. Doar ca nu imi place dificultatea asta artificiala. 

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Din ce am inteles de pe forumul SIG, la transferuri un impact mare au marimea bazei de date cu care ai inceput jocul, numarul de ligi:

multe ligi, db mic => multe echipe care se bat pe un numar de jucatori mai mic => ai sanse mai mari sa primesti oferte pentru jucatorii tai; downsize-realismul.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy