Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Buguri FM18


Mihai

Recommended Posts

  • Replies 109
  • Created
  • Last Reply
  • Generaţia de Aur
58 minutes ago, halandala said:

Geforce GTX 850M

Degeaba am avut acces Beta, ca nu am reusit sa duc la bun sfarsit vreun sezon!!!

Nu vreau sa sune urat :D Dar, accesul la Beta nu e pentru a duce sezoane la sfarsit :)

E ca un cadou, un preview inainte de lansare sa poti butona/scrola prin joc inaintea altora...

Link to comment
Share on other sites

Nu vreau sa sune urat Dar, accesul la Beta nu e pentru a duce sezoane la sfarsit
E ca un cadou, un preview inainte de lansare sa poti butona/scrola prin joc inaintea altora...
Îți dau perfectă dreptate, dar la modul în care mi s-a prezentat mie jocul, consider că e mai mult acces Alpha, nu beta.
De ce zic asta? Pentru că nu ai cum să descoperi bug-uri în 3 luni de joc. Am avut 3 cariere la Liverpool, toate 3 cu not responding până în prima pauza competițională pricinuită de meciurile naționalei.
Am început carieră nouă cu patch 18.0.3 și am primit not responding (la prima interacțiune cu patch-ul).
Am creat a doua carieră, în aceeași formulă, 18.0.3 dar zic să schimb echipa, iau Valencia că poate o avea ceva Liverpool, primul meci, minutul 87 not responding.
Iar faptul că s-au lansat 3 patch-uri și chestia asta nu e rezolvată, ba din contră, din ultimul văd că mulți se plâng pe forum... Îmi dă de gândit.

Sunt de acord că e un cadou oferit de producători pentru fidelii cumpărători, dar totuși... Parcă mai bine oferi un cadou complet decât așa.
La fel cum consider că pot fi descoperite bug-uri după ianuarie 2018 sau ianuarie 2019, când jocul poate să o ia razna. Îmi pare rău eu nu am ajuns să schimb anul :))


PS. Am încercat jocul pe HDD, dar și SSD, același comportament. Cu și fără graphics.
PS2. Am scris pe forum SI și am ajutat de fiecare dată cu mi+a recomandat adminul. Deci ce scriu aici nu e să mă plâng fără să fac nimic, Ci doar îmi împărtășesc, fără jigniri, ba chiar cu motive întemeiate interacțiunea cu jocul.
Dar da, la anul o să îl achiziționez la precomanda dacă va fi un preț avantajos chiar dacă interacțiunea de anul acesta a fost complet neplăcută.
PS3. Nu regret că l-am cumpărat, chiar vazusem un topic pe si că vrea unul refund. Înțeleg conceptul de beta, dar tot rămân la părerea fermă că ce joc eu nu e beta, iar dacă de știa de acest imens bug e o greșeală imensă lansarea pe piață. De ce?
Pentru că îți poți pierde din noii jucători. (prin noii jucători înțeleg unul care acum își ia prima dată jocul și pățește ce am pățit eu. Să fim serioși gustul e amar indiferent că e beta).
PS4. Am înțeles că nu la toți se manifestă chestia asta, deci pot fi utilizatori care nu au primit freeze, iar eu am sute... Și acei utilizatori să zică "uite-l și pe ăsta ce prost e și cât se plânge", dar când cumperi ceva, în cazul ăsta un joc, te aștepți să fie jucabil. Dar la mine nu e jucabil, îmi pare rău.
Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Crede ma ca inteleg perfect ce zici si in mare parte sunt de acord cu tine (pierzi jucatori care se afla la prima experienta de FM, pierzi credibilitatea lansand varianta alfa...)

Daca te incalzeste cu ceva, primele 2 versiuni de private beta nici nu mi au pornit...abia dupa al treilea build am reusit sa il deschid :))

Link to comment
Share on other sites

Ha ha ha, tare asta, dar ca să fiu sincer acolo, DA, aveau tot dreptul să dea cu bățul în baltă, era un grup restrâns de researcheri ce testau și semnalau orice și puteau apărea chestii de genul "crush", să nu pornească etc etc.

 

Dar în momentul când lansezi pentru cumpărători,pentru o mare parte a jucătorilor fideli, jocul ar trebui să fie, în primul rând, jucabil, optimizat, corect ca și produs (să pornească, să poți să îl joci 5 ore fără să îți sacadează, ori să primești crush).

 

Că sunt scăpări de nume la jucători, la stadioane, de contracte, de bug-uri gen calendarul ori că nu prea se vedea mingea, că se dau 6 7 8 minute prelungire.. Astea pot fi înțelese într-un joc complet optimizat și fluid.

Bine, Acum depinde și câți sunt în cazul meu, dacă sunt 1% din toți cei care au acces beta, atunci să îmi fie cu iertare, plâng degeaba.

 

Oricum, problema știi unde se pune? Că am scris pe forum după 18.0.3 că e aceeași situație, iar Neil parcă, a zis că încă se caută rezolvarea. Mai sunt 4 zile, iar dacă jocul full prezintă această mare breșă... O să fie eșec complet.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

In beta private nu am intalnit crush urile prezentate de tine...si s-au facut simulari si pe 4-5 ani (si pe builduri mai vechi)...Asa ca bugul asta ori e aparut de data recenta, ori beta public il tin neoptimizat (nu cred si nu as vedea de ce?!).

Link to comment
Share on other sites

Eu tot raman la parerea ca e ceva in neregula cu optimizarea jocului cu anumite placi video:) Daca urmaresti topicurile din categoria "Crashes and tehnical issues PC" o sa vezi marea majoritate cu intel i5/i7 si GTX .... whatever. Eu am vazut vreo 4 (in conditiile in care nu am citit toate thread-urile) cu aceeasi placa, GTX 850M, ce aveau FIX acelasi comportament al jocului ca la mine: joci ce joci si poc Not Responding - jocul nu da eroare, nu da crash, pur si simplu s-a blocat si poti sa-i bagi carbuni, benzina si kerosen...degeaba! Si da, sunt in totalitate de acord cu tine, e bug aparut recent (pe langa faptul ca nu cred ca isi dadeau cu tesla in .... singuri sa il tina cumva "agatat" in situatia asta) - din comentariile adminilor si din verificarile solicitate de ei mi-au lasat impresia ca nu erau in "tema" si le-au luat ceva pana au dat raspunsul "Da, se intampla ceva, incercam sa vedem ce si cum rezolvam". Dar, sper ca reusesc cumva sa indrepte asta pana pe 10.

 

Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, ovidiu10 said:

:hysterical::hysterical::hysterical: Sa ii apar putin: SI este studio pentru SEGA.

SEGA dicteaza businessul. :)

Ntz. Stai ca trebuie sa elaborez putin. SEGA este publisher. SI este dev. Ne referim la ei ca la un tot unitar.

Varianta scurta e asa: avem un joc anual, la aproape pret de titlu AAA, la care o mare parte din munca o fac altii,  la care progresul de la an la an este minor. Despre asta e vorba. Ca nu cred ca SEGA ii strange de oua pe cei de la SI si nu ii lasa sa faca mai multe.

Link to comment
Share on other sites

  • MentholBoy
8 hours ago, OutOfMyMind said:

Ntz. Stai ca trebuie sa elaborez putin. SEGA este publisher. SI este dev. Ne referim la ei ca la un tot unitar.

Varianta scurta e asa: avem un joc anual, la aproape pret de titlu AAA, la care o mare parte din munca o fac altii,  la care progresul de la an la an este minor. Despre asta e vorba. Ca nu cred ca SEGA ii strange de oua pe cei de la SI si nu ii lasa sa faca mai multe.

O sa ai o surpriza din punctul asta de vedere. Un exemplu concret e legat de research: se discuta de trecerea la un db online inca de cand am fost eu ultima data la Londra, in martie 2012. Era in planuri sa intre live pentru FM 2014 sau FM 2015. Pana la final nu s-a mai pus in practica din cauza SEGA, care a ridicat mai multe probleme legate de securitatea bazei de date

Link to comment
Share on other sites

Salut,

Pe scurt, confirm si eu 2 din problemele deja mentionate mai sus:

- prelungiri insane de mari - am avut si 8-9 minute, in conditiile in care niciuna din echipe nu juca ”waste time” (eu nu, iar adversarii ma indoiesc pt ca eu conduceam)

- transferuri extrem de greu de facut - am castigat cu Dinamo sezonul regulat in primul an, am scos la mezat jumate echipa si nu am reusit sa il dau decat pe Rivaldinho la sub jumate din evaluare.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Inafara de cateva FREEZE-uri, si de 1 crash dump, n-am intalnit nici o problema cu jocul in cele aproape 100 ore petrecute in fm18 ... 

Am vandut jucatori de la Liverpool pe bani grei (Lovren 25 mil euro, Klavan 8 mil euro, jucatori pe care eu unul, fan Liverpool, n-as da 3 lei :)) ) si l-am cumparat pe Boateng cu 70 mil in iarna de la Bayern. In Romania intrun sezon jumate n-am incercat sa fac nici un transfer nici IN nici OUT. 

Link to comment
Share on other sites

Cum intru in joc, imi da eroarea aia "Football Manager 2018 has stopped working'' bla bla si nimic..

Am incercat sa reinstalez jocul, sa sterg tot ce inseamna graphics si degeaba..aceeasi eroare si asta de ieri ca in rest jocul a mers fara probleme.

A mai patit careva treaba asta?

Link to comment
Share on other sites

Treaba cu transferurile am observat-o si eu, inafara de Markovic pe care am primit 575K euro de la Liverpool, nu au fost oferte. Dupa un sezon cand Roman a iesit golgheter in liga 1 cu 18 goluri, l-am pus pe lista de transfer la 800K si nu l-a vrut nimeni, valore in joc: 1.1 mil.

Acum imi e putin frica sa nu se cada in cealalta parte (fm17) nu puteam sa tin jucatorii la FCSB pentru ca primeam o gramada de oferte.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Cred ca trebuie sa se remarce jucatorii cu adevarat. Eu am primit oferte pe Dennis Man, Alibec si Benzar, si pe Tanase l-am dat ca e treaba aia cu accidentarile ..

  • Man era golgheterul echipei dupa jumatate de sezon, debutat la nationala mare si echipa calificata in grupele CL + PA si cred ca m-a fraierit Tottenham, ca mi l-a cumparat inainte sa joc cu ei in primavara europeana :D 
  • Alibec a iesit golgheterul campionatului + Team of the Season + selectii la nationala.
  • Benzar - team of the season si titular la nationala.

Cumva e ca in realitate, degeaba vrea Dinamo sa il vanda pe Stelu Filip daca nu joaca in Europa si nu mai prinde nici nationala ..

Am primit oferte si pe Coman, la fel, cam titular de drept la mine pe stanga si debutat la nationala mare dar erau echipe no-name. Astept sa prinda si el o jumatate de sezon mai buna.

 

P.S: nu erau sumele visate de Gigi. Nu am obtinut vreo suma mai mare de 5 milioane de euro.

Link to comment
Share on other sites

Ca de obicei, se trece de la o extrema la cealalta. Daca in FM17 era imposibil sa tii de jucatori, ca pana si pe Ionut Serban luai bani seriosi, nu mai zic de Nedelcearu, Rotariu sau Moldoveanu pe care puteai primi sume astronomice, acum in FM18 nu mai primesti nimic. Am vrut sa scap de mai multi jucatori de la Dinamo, n-am reusit sa vand pe nimeni.

Ok, nu-ti da nimeni 1 milion pe Steliano Filip, ca n-a jucat in Europa si bla bla bla, dar sa nu-l vrea nimeni gratis? L-am oferit gratis, nu l-a vrut nimeni. Nici macar Chiajna. Deci trebuie sa iasa in echipa sezonului, sa prinda semifinala de Europa League si sa aiba macar 5 selectii la nationala ca sa-l ia cineva gratis, cam asta ar fi concluzia.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Pentru cine are si FM18 Private Beta si FM18 normal, aveti mare grija sa nu le incurcati. Eu am inceput un save in FM18, am jucat vreo 3 luni, apoi am iesit si a doua zi am intrat din greseala pe FM18 Beta si de atunci nu mai pot deschide salvarea in jocul normal, doar in FM18 BETA mai merge! 

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
14 minutes ago, Tibi said:

Ca de obicei, se trece de la o extrema la cealalta. Daca in FM17 era imposibil sa tii de jucatori, ca pana si pe Ionut Serban luai bani seriosi, nu mai zic de Nedelcearu, Rotariu sau Moldoveanu pe care puteai primi sume astronomice, acum in FM18 nu mai primesti nimic. Am vrut sa scap de mai multi jucatori de la Dinamo, n-am reusit sa vand pe nimeni.

Ok, nu-ti da nimeni 1 milion pe Steliano Filip, ca n-a jucat in Europa si bla bla bla, dar sa nu-l vrea nimeni gratis? L-am oferit gratis, nu l-a vrut nimeni. Nici macar Chiajna. Deci trebuie sa iasa in echipa sezonului, sa prinda semifinala de Europa League si sa aiba macar 5 selectii la nationala ca sa-l ia cineva gratis, cam asta ar fi concluzia.

:D:D:D 

Eu am luat bani fainuti pe aia mentionati de mine ... Stie toata lumea ca Stelu goleste sticle, unde vrei sa-l dai ? 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy