Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Football Manager 2018 Headline Feature News


Mihai

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

Din cate am inteles in perioada urmatoare vor mai aparea video si screenshot...mai multe despre FM18.

Pentru Romania sigur este ceva nou. :) Cei care testeaza jocul de pe acest forum au vazut deja...ceilalti vor putea vedea la demo, cel mai probabil, peste 4 saptamani.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Sunteti bulangii. :D

Daca stiti, spuneti ce noutati aveti despre competitiile interne, eu tocmai mi-am dezinstalat 17 dupa 3895 de ore, ca sa fac loc pe SSD, am nevoie de un imbold sa il comand.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
3 hours ago, HesseLinK said:

Nu pot si ei sa schimbe data de lansare de la anu ? ... macar odata cu fifa sa iasa, pana se lanseaza fm18 se termina sezonu regulat in Romania :))

Asta ar mai lipsi :))

Se asteapta inceputul sezoanelor pentru a putea face toate transferurile (in august nu poti stii ce transferuri se vor face in septembrie)...apoi toate astea trebuie operate, ca nu se importa automat 1.000 de transferuri, sa apesi pe un buton, sa astepti 2 ore jumatate...si gata treaba...Nu! E o munca de cateva saptamani, pe care o fac vreo 20 si ceva de oameni pentru Romania: transferuri, creare jucatori noi, reevaluare CA/PA, completare sau modificare salarii, ajustare WR la cluburi, de desfiintat/infiintat cluburi, reevaluare manageri de la echipe si cei liberi de contract, sa nu te trezesti cu Marius Baciu sau Nana Falemi manageri la FCSB....

Apoi, dupa ce noi ne terminam oarecum treaba, se implementeaza si se testeaza noile features, se importa baza de date actuala (cu Boli la Cluj, Horj la Viitorul, Golofca la FCSB) si se trece la partea de testare a variantei beta, unde se urmaresc anomalii, gen Medias- campioana, Mazarache - golgeterul L1...apoi prin ajustari se incearca eliminarea acestor erori.

Abia dupa acesti pasi jocul este gata de lansare, cu bugurile de rigoare, nedescoperite in beta si cauzate, cel mai des, de introducerea noilor features, despre care nu se stie exact cum afecteaza restul jocului.

Ex. vrei ca in joc sa aiba si portarii o sansa la Balonul de Aur; pentru asta faci nustiuce modificari in cod pe la portari...de aici iti rezulta o gramada de anomalii: cele mai mari note dintrun meci apartin portarilor, pretul portarilor o ia razna, portarii slabi/mediocrii incaseaza cate 5-6 goluri pe meci...apoi dupa ce depistezi aceste buguri incepi sa le corectezi, cu termenul de 10 noiembrie. Daca nu apuci sa le corectezi pana la 10 noiembrie, ce faci? Amani lansarea jocului?! NU! :D Lansezi jocul asa cum e si te apuci de scos patchuri. :)

Am incercat sa prezint, in mare, tot traseul jocului pentru a explica de ce nu se poate lansa in noapte zilei de 1 septembrie, cand se incheie oficial perioada de transferuri in majoritatea campionatelor.

Link to comment
Share on other sites

Acum am inteles workflowul, dar nu mi se pare ok, adica beta testing ar trebui facut strict pe cum se comporta jocul. Din ce inteleg eu, se testeaza si atribute / transferuri, ceea ce nu ar trebui sa conteze chiar asa de mult ... daca nu il iei pe Neymar la Chiajna :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy