Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Ripensia Timisoara


Muttley

Recommended Posts

  • Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Un sezon de toamna deja obisnuit pentru noi: parcurs bun spre foarte bun in competitiile interne si slabut in Champions League. In campionat am pierdut doar 5 puncte (dupa o infrangere cu Steaua si un egal cu Chiajna) fata de un parcurs perfect. Am trecut si in Cupa Ligii si in Cupa Romaniei in turul urmator. Iar in Champions league dupa doua remize la inceput ce ne dadeau sperante am pierdut restul de 4 meciuri, inclusiv cel cu Napoli in care daca invingeam mergeam in Europa League.

9J1KS.png

Bottom of the table, din nou. Dar are si asta beneficiile ei: purcoiul de bani care vine doar din simpla participare si pe care conducerea ii reinvesteste in mare masura in echipa.

9JRUs.png9J2kK.png

Nu am mai facut asta niciodata, sa manageriez nationala Romaniei si nici nu cred ca o sa incep acum, asa ca federatia trebuie sa gaseasca pe altcineva (dupa ce l-au tinut pe Daum ani de zile fara vreo performanta notabila).

9JNBj.png

 

Link to comment
Share on other sites

Dupa meciul foarte greu cu Napoli nu ne-am revenit imediat si am luat bataie si de la Dinamo. Apoi a urmat un parcurs foarte bun pana in playoff, cu doar inca o infrangere surprinzatoare, acasa cu Poli Iasi. Am trecut mai departe in ambele cupe interne. La capitolul transferuri, slabuta activitate, cu Ionut Dogar-Cernat plecand gratis la Betis Sevilla (imi amintesc acum ceva timp cum refuzam oferte de 1.5m pentru el) si o singura sosire, aceea a lui Dragos Nedelcu pentru 1.4m de la Atromitos.

9JYXW.png

Cum deja nu mai surprinde pe nimeni, ne batem cu Chiajna pentru prima pozitie. Alaturi de noi in playoff dar fara mari sperante doua formatii bucurestene (Steaua si Dinamo) si doua moldovene (Iasi si Botosani). Deocamdata Chiajna are 1 pct peste noi, dar se poate recupera in cele 10 meciuri ale playoffului. La retrogradare, concitadinii de la ACS Poli sunt pe ultima pozitie.

9JQ3q.png

9J6E2.png9JUJC.png

 

Link to comment
Share on other sites

Un parcurs foarte bun in playoff, cu o singura infrangere (in deplasare la Dinamo) si doua egaluri plictisitoare de 0-0. I-am batut pe cei de la Chiajna tur-retur, dominarea noastra fiind mai clara decat ar lasa sa se intrevada scorul de pe tabela. Tot cu acestia am castigat si Cupa Ligii dupa loviturile de departajare. Din pacate Steaua ne-a scos din semifinalele Cupei Romaniei. 

9Z2As.png

Noi fete in Timisoara la capitolul premiantii clasei: Razvan Tira este noul nostru golgeter (25 in acest sezon), Costel Balan a avut notele cele mai mari, iar impreuna cu Vlad Mihalcea si Robert Valceanu au avut toti cate 10 assisturi. Ma surprinde cate meciuri a dus Chiriches la 36 de ani, dar avand in vedere calitatea lui cred ca mai joaca un an.

9ZuRj.png

9Z1t4.png

Am terminat pe primul loc fara mari emotii iar Chiajna merg in preliminariile CL. La retrogradare ii spunem la revedere lui ACS Poli care alaturi de Juventus Bucuresti se intoarce in Liga a 2a.

9Z9qS.png9ZRht.png

 

Link to comment
Share on other sites

Suntem in 2026, la 9 ani de la inceputul carierei noastre si avem urmatorul bilant:

- Liga I - 5 (22, 23, 24, 25, 26)

- Cupa Romaniei - 2 (21, 25)

- Cupa Ligii - 4 (21, 23, 24, 26)

- Champions League: Grupe (x3) + Primul tur primavara (x1)

- Europa League: Grupe (x2) + Primul tur primavara (x1)

Nu e deloc rau avand in vedere de unde am plecat. Practic am egalat performantele Ripensiei din anii 30 cand a obtinut 4 titluri si 2 cupe ale Romaniei. Dar cred ca a venit momentul ca aceasta cariera sa ia o pauza (cat de lunga, nu stiu...). Pana atunci, o sa joc in continuare. Poate o sa revin si aici, am o idee de joc... departe, chiar foarte departe :)

 

...To be continued...

Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, rommyca said:

Sa nu-mi spui ca vrei sa vii secund la Viitorul , la mine ca nu am bani sa platesc un antrenor asa titrat.  Poate vrei sa antrenezi in MLS  sau in Congo. Oceania? Vanuatu? Noua Zeelanda?

Nu, pot sa iti spun 100% ca plec din Romania deci nu iti iau din bugetul de bere. Si 95% o sa fie undeva tot in Europa, nu imi plac destinatiile chiar asa exotice si nici nu mi-ar fi tehnic posibile :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
28 minutes ago, kevinluci said:

Haha, ce tare. Tu nefiind timisorean?

Eu fiind din Bucuresti si descoperind Ripensia intamplator cand cautam prin liga a 3a echipe. Si cand te gandesti ca a fost batalie stransa intre Ripensia, National Sebis si Metaloglobus Bucuresti :)

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Raulic said:

Seamana cu minikiturile facute de mine ? :D

L-ai comandat sau l-ai primit cadou pentru performantele reusite in FM ? :D 

Seamana perfect :) (asta si pentru ca esti talentat, dar si pentru ca ti-am trimis echipamentul oficial :P) L-am comandat la ei, desi sunt in Liga a 3a au un fanshop online. Si poti sa devi si socios pentru o suma modica. Pentru performantele reusite in FM... apreciere obsteasca.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Sunt probleme mari in interiorul clubului, a plecat și Falub azi noapte la U Cluj, primarul cu fostul acționar Tucudean vor "să i" fure echipa lui Meszar și îi pun numa șicane....Și ieri nu s au putut antrena pe o arena aici în oraș că ai dat cu ceva îngrășământ înainte cu o oră....Aiurea rău totul, fotbalistic da, mi as menține părerea, dar când nu mai depinde de factorul fotbalistic.....Mergem înainte!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy