Sign in to follow this  
Followers 0
boghy92

Inceputul unui vis

2 posts in this topic

Dupa cateva incercari nereusite la niste echipe de amatori de pe plan local am decis sa imi inchei cariera de fotbalist chiar daca pasiunea mea pentru fotbal era una foarte mare. Cu sprijin financiar din partea parintilor si impins din spate de o dorinta nebuna pentru fotbal m-am hotarat sa urmez cursurile "CNFPA-ului" ( Centrul National de formare si perfectionare a antrenorilor ) din Bucuresti.

Pe parcursul celor 2 ani petrecuti acolo am avut onoarea sa intalnesc cateva nume importante din acest domeniu , cum ar fi : Gheorghe Hagi , Victor Piturca , Mircea Rednic si Anghel Iordanescu. Aceste personalitati m-au incurajat mereu si au sustinut nebunia mea chiar daca multi ma considerau prea tanar pentru acest domeniu.

Dupa ce am obtinut licenta de antrenor m-am intors in orasul meu natal si am inceput cautarile pentru un eventual job. In aceasta seara am trimis CV-ul si datele mele personale mai multor echipe de fotbal din ligi inferioare si m-am pus in pat cu gandul ca maine la prima ora sa accesez email-ul in speranta de a vedea un raspuns pozitiv.

.................................................................................

Am aprins o tigara si am pornit laptopul nerabdator sa vad daca am primit un raspuns de la cineva. Spre surprinderea mea ziua avea sa devina foarte buna si sa urmeze o perioada destul de aglomerata deoarece am fost chemat la 4 interviuri intr-un timp foarte scurt.

 

20160714121402_1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Orduspor - prima liga din Turcia - este de departe cel mai atractiv interviu.

Bafta! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0