Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


România Liga 3 (2016-2017)


balkan

Recommended Posts

Salut,

Mai sus am atașat o versiune de sistem competițional pentru România, așa cum va fi organizat începând cu sezonul 2016-2017.

Toate modificările și regulile de organizare sunt luate din regulamentul oficial al FRF, deci să nu vă speriați de niște reguli mai ciudate în liga a 3a, cum ar fi 4 schimbări permise sau minim 3 jucători U19 pe teren.

Cele mai importante modificări față de sistemul actual ar fi următoarele:

1. Liga 1 (neschimbat), Liga 2 (1 serie x 22 echipe - sezon normal), Liga 3 (6 serii x 16 echipe - sezon normal)

2. Retrogradează direct din Liga 1 ultimele 3 echipe din play-out; promovează din Liga 2 primele 2 echipe și câștigătoarea play-off-ului dintre locurile 3-4

3. Retrogradează din Liga 2 ultimele 3 echipe; promovează din Liga 3 câștigătoarele play-off-ului dintre primele locuri ale celor 6 serii; retrogradează din Liga 3 ultimele 2 din fiecare serie

4. Pentru Liga 1 premiile sunt doar din drepturile TV; există un pachet de bază pentru fiecare echipă, iar la sfârșit de sezon, se primește a doua tranșă în funcție de locul în clasament. Despre premiile competiționale pentru ligile 2 și 3 nu am găsit foarte multe informații, așa că am încercat să estimez un sistem care să încurajeze performanța. Spre exemplu, o echipă mediocră care termină pe un loc de podium poate face un profit bunicel pe care în poate reinvesti sezonul următor, pe când o echipă cu obiectiv de promovare care termină în a doua jumătate poate avea probleme mari dacă board-ul nu intervine.

5. Am modificat cam tot ce se putea pentru ca echipele să fie așezate de la un sezon la altul în seria geografică potrivită. Am observat această problemă după primul sezon. Încă nu am ajuns în sezonul 2 cu versiunea modificată, deci nu garantez că merge 100%.

În caz că vă interesează acest patch și observați probleme, puteți să le semnalați aici și vedem ce se poate modifica.

Spor

Link to comment
Share on other sites

  • Mihai featured this topic
  • 4 weeks later...

Salut balkan,

Am modificat putin versiune ta. Am adaugat inca o divizie cu 3 serii intre L2 si L3, astfel aceasta din urma a devenit L4. Am testat versiunea mea de mai multe ori, pe 4-5, pana la 8 sezoane si mi-a mers fara foarte bine. Problema e cand incerc jocul si cu baza asta de date, dar si cu altele in care am modificari(campionatul moldovei, cupele balcanice). Atunci nu imi intra pur si simplu in joc.

Daca il testez in editor cu ''basic rules' nu imi da nicio eroare, in schimb la 'advance rules' in da eroarea: 'Competition Romania Liga a IVa  not set up yet for squad selection date 24/02/2015'.

Ai idee cum pot sa rezolv eroarea?

 

Link to comment
Share on other sites

Salut,

Nu am mai văzut eroarea asta până acum, dar după cum sună sunt cam 2 variante:

1. Verifică piramida competițională: e posibil să existe un conflict între nivelul adăugat de tine și Liga 4 deja existentă

2. Verifică datele nivelului respectiv (câmpul „Dates”) și vezi dacă nu e bifat ceva pe acolo. În mod normal toate aceste proprietăți ar trebui să coincidă cu cele principale din datele țării

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 5 months later...
  • Mihai unfeatured this topic
  • 3 weeks later...
On 10/21/2016 at 8:23 AM, dany90 said:

Baieti ajutatima putin va rog...Am bagat Romania_Liga3_V2 toate bune dar la loturi nu imi da jucatorii reali ci nume de jucatori straini,cum rezolv asta????

Iti cumperi jocu , nu il downloadezi.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 4 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy