Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


FM 16 Romanian Graphics Pack


Recommended Posts

Pandurii e in lucru. Pentru Rapid si CSMS Iasi nu au aparut inca fotografiile si nici nu cred sa apara.

http://www.csmsiasi.ro/echipa/csms-iasi/ În caz că te ajută cu ceva, chiar dacă unele sunt lq şi majoritatea sunt luat de la alte echipe :))

Dar presupun că te-ai uitat acolo.

Edited by stifi09
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Generaţia de Aur

Pentru Chiajna am facut sezonul trecut, sezonul asta nu au avut sesiune foto sau cel putin nu au pus nimic pe site.

La Ceahaul pe site sunt foarte mici imaginile de anul asta, nu prea sunt utilizabile. Mai astept sa vad daca le pun pe site-ul lpf la o rezolutie mai mare.

La ACS Poli pe site am vazut ca au pus imagini din sezonul asta, dar mare parte a fotografiilor sunt facute din lateral. Pe acelea o sa le sar, o sa le folosesc doar pe cele cu fata la camera.

Cand vor fi gata, le voi posta aici.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

dar la rapid nimic sau csms iasi sau otelul galati

La Rapid pe site e liniste si pace, la Iasi sunt niste imagini de toata jena. Cand o sa apara FM2015 o sa arunc o privire prin joc si o sa adaug imagini de prin alte surse pentru jucatorii carora le lipsesc fotografiile. In cazul in care gasiti imagini la o rezolutie rezonabila (portret si cel putin 180X180) le puteti posta aici sau link catre sursa si o sa ma ocup eu de ele.

Otelul e deja facut pe acest topic - link mai jos.

http://www.fmro.ro/forums/index.php?showtopic=13975&p=345760

Link to comment
Share on other sites

bune facepacurile dar echipe din liga 2 precum clinceni , tarlugeni , navodari,fc bihor, cs mioveni etc


Cred ca o sa ma apuc si eu dar ce fel de imagini trebuie eu zic ca alea de lpf sunt bune sau alea cu fundal alb am facut cateva imagini lui mazilu , daniel nicolae, cocis,codrea,vartej,aldea,nicolae vasile,robert elek, buga, scutaru.balace,dan sandulescu. si cativa antrenori precum pelici, dan petrescu,grigoras. etc

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

bune facepacurile dar echipe din liga 2 precum clinceni , tarlugeni , navodari,fc bihor, cs mioveni etc

Cred ca o sa ma apuc si eu dar ce fel de imagini trebuie eu zic ca alea de lpf sunt bune sau alea cu fundal alb am facut cateva imagini lui mazilu , daniel nicolae, cocis,codrea,vartej,aldea,nicolae vasile,robert elek, buga, scutaru.balace,dan sandulescu. si cativa antrenori precum pelici, dan petrescu,grigoras. etc

Sa le luam pe rand:

1. echipele de Liga 2 nu prea au site sau chiar daca au, nu prea pun imagini cu jucatorii sau chiar daca pun sunt de o calitate proasta (exceptie fac Sageata Navodari, Rapid CFR Suceava, Unirea Slobozia, SC Bacau, CF Braila, Poli Timisoara, Valcea, FC Bihor Oradea, Unirea Tarlungeni)

2. daca downloadezi http://sortitoutsi.net/graphics/forum/1/40/cut-out-player-faces mare parte din jucatorii din liga a 2 a se regasesc acolo (adaugati de mine in anii anteriori)

3. nu stiu daca se justifica/daca exista interes pentru facepack-uri separat pentru fiecare echipa din liga a 2-a (daca se doreste o anumita echipa scrieti aici si o sa vad ce pot face). M-am gandit sa scot un facepack mai mare pentru toata Romania, dar nu stiu daca exista interes (nu as vrea sa-l fac si sa nu-l foloseasca nici dracu). Daca exista mai multe cereri in acest sens o sa ma gandesc la a face unul, pana atunci aleg varianta mai comoda: de a incorpora munca mea in a celor de la sortitoutsi.

4. daca vrei sa te apuci, am postat un tutorial facut de mine, in cadrul acestui topic: http://www.fmro.ro/forums/index.php?showtopic=13975&p=345791

ai nevoie de Adobe Photoshop si plugin-ul Vertus Fluid Mask. daca tu sau altcineva vreti sa va apucati, va stau la dispozitie. As avea nevoie de ajutor: am in folderul meu vreo 400 de imagini pentru jucatori romani care lipsesc si inca vreo 400 care sunt mai bune decat cele actuale, care asteapta sa fie facute, dar nu prea am timp.

5. sunt de preferat imaginile portret, la o rezolutie cat mai mare si cu fundal monocolor (alb, gri, bleu) - asta pentru inceput, apoi poti face orice imagine dupa ce capeti ceva experienta in lucrul cu Photoshop-ul

6. alea de pe lpf sunt facute de mine in totalitate, daca le vrei poti scrie aici pe care le vrei si o sa le pun eu sau si mai simplu, downloadeaza Megapack-ul de pe sortitoutsi si o sa le gasesti acolo pe toate (e foarte mare, 6.81 GB. vestea buna e ca in maxim o saptamana o sa apara versiunea 7, care va fi disponibila prin torrent si va fi luata mult mai usor - contine imagini pentru peste 150.000 de jucatori si staff din FM2015)

8. la final o sa-mi permit si o mica sugestie: incearca sa folosesti semnele de punctuatie, e destul de dificil de deslusit mesajul textelor tale fara ele!

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Romania Mix Facepack 33-44 images

Petrica, apreciez efortul tau si e laudabila intentia ta de a ajuta, dar mai ai ceva de lucru la calitatea imaginilor pe care le faci. O sa-ti las aici cateva sugestii si daca o sa ti cont de ele sunt convins ca in scurt timp o sa progresezi:

1. imaginile jucatorilor care vin o data cu jocul sunt la rezolutia de 180X180 pixeli si salvate cu extensia .png pentru a putea fi vazute in joc (mare parte din imaginile tale sunt la cu totul alta rezolutie)

2. o imagine cut-out reusita depinde foarte mult de sursa pe care o alegi: exemplu, in cazul lui Ovidiu Stanga exista o alta imagine mult mai buna:

ovidiu-stinga.jpg

rezultatul: 11018.pngfata de 11018.png

3. imaginile trebuie sa fie cadrate foarte bine (stanga, dreapta - trebuie sa fie la mijloc intre cele doua margini laterale; jos trebuie sa lasi maxim 2-3 pixeli de la barbie, iar sus, in zona parului nu trebuie sa lasi niciun pixel pana la limita superioara)

4. trebuie pastrat aspectul naturat al fotografiilor. ai grija la resize, nu stiu exact ce le faci, dar unele imagini sunt total distorsionate:

140188.pngvs 140188.png

deci, retine: rezolutie 180X180, png, imaginile centrate, decupate exact de sub barbie, nedistorsionate...continua sa exersezi :)

Link to comment
Share on other sites

  • MentholBoy

Cum naiba pui tu pozele astea asa strambe.

Toti cei care aveti poze, am sa va rog sa luati legatura pe PM cu ovidiu10, stabiliti o modalitate de comunicare si le trimiteti pe mail. Ca asa sa tot postam cate o poza, incarc forumul aiurea

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy