Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Rom


jiji2005

Recommended Posts

Înainte de orice, nu uita-ți să bifați optiunea "Add players to playable teams": http://i.imgur.com/b2gLtDK.jpg .


Baza de date cu România conține:
-Liga I, 16 echipe (2 retrogradeaza; la fel pentru celelalte ligi): http://i.imgur.com/PcgygFO.jpg
-Liga a II-a, 16 echipe: http://i.imgur.com/WsMoD5u.jpg
-Liga a III-a, 16 echipe: http://i.imgur.com/3IzMvz2.jpg

-Liga a IV-a 16 echipe, majoritatea reactivate: http://i.imgur.com/85ry01G.jpg
-Liga a V-a, între 12-13 echipe împarțite în 5 grupe (primele 3 echipe din fiecare grupa joacă un play-off pentru a decide cele 2 echipe care vor promova în Liga a IV-a; 5 echipe retrogradeaza): http://i.imgur.com/4vsG5xK.jpg
-Liga a VI-a reprezintă diviziile județene + București, prima echipa din cele 42 de divizii vor juca un play-off pentru a decide cele 5 echipe care vor promova in Liga a V-a: http://i.imgur.com/NVAILBt.png .

Reguli Liga I: http://i.imgur.com/zlaI3AN.jpg Perioada de transferuri pentru toate bazele de date este 1 iulie - 1 septembrie și 1 ianuarie - 1 februarie. Fiecare echipa va primi cate 500,000 euro din drepturile TV, de asemenea exista campionat de rezerve și juniori pentru echipele care nu au deja echipe de tip II și III care joacă deja în ligile inferioare (gen Chiajna, cu Chiajna II care joacă în Liga a V-a și Chiajna III care joacă în Liga a VI-a; pentru a preveni posibile probleme, singura regulă pentru echipele din ligile II, III, IV, V și VI e să nu aibă mai mult de 3 jucători non-UE; chiar dacă jucați prin ligile inferioare, vă recomand să aveți măcar 4 jucători crescuți de club, între 15-21 de ani, pentru a putea juca în cupele europene).
Reguli pentru ligile inferioare: http://i.imgur.com/OR7nYLg.jpg .

Premii: Am decis să fac premiile cât mai realiste posibil, Liga I se bazează pe cele 28 de miliane de euro pe care tot le primesc cluburile din Liga I de câțiva ani, doar ca le-am împarțit în 500,000 euro pe club + premiu în bani pentru poziția de la final, pentru a simula cât mai bine banii câștigați de cluburi în realitate, astfel, pentru câștigarea ligii I, primești 3,5 miliane de euro + 500,000 euro drepturi TV, la care se pot adauga 350,000 euro din Cupa României (câștiguri totale), 350,000 euro din Supercupa României (300,000 pentru câștig și 50,000 pentru participare), și 300,000 euro pentru Cupa Ligii (câștiguri totale).
O echipă din România poate ajunge să caștige 5 milioane de euro pe an, fără alte sponsorizări (gen sponsori pentru tricouri) sau cupe europe sau bani din vânzarea de bilete (asta dacă va caștiga Liga I, Cupa, Cupa Ligii și Supercupa).
Doar Liga a II-a mai premiază echipele, cu 36,000 euro pe echipă, din drepturile TV (banii sunt prea puțini pentru a mai fi împărțiți pe locurile din clasament + bani TV).

Surse: 1) http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/analiza-distributia-drepturilor-tv-in-sezonul-2014-2015-al-ligii-1-cum-se-impart-banii-steaua-e-recordmana-dar-e-singura-care-nu-depinde-de-ei-13341106
2) http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/analiza-distributia-drepturilor-tv-in-sezonul-2014-2015-al-ligii-1-cum-se-impart-banii-steaua-e-recordmana-dar-e-singura-care-nu-depinde-de-ei-13341106 .
3) http://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/primii-pasi-pentru-vinzarea-drepturilor-tv-ale-ligii-2-care-este-costul-minim-al-celor-6-pachete-437850.html

Ianis Hagi a fost adaugat la FC Viitorul, acum are atribute prestabilite + clauză de cumpărare de 1 mil. euro dacă va decide să semneze un nou contract cu Viitorul. Echipele sale favorite sunt Steaua București și Galatasaray, potrivit propriilor declarații, însă am adăugat doar Steaua ( http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/ianis-hagi-e-pregatit-pentru-debutul-in-liga-1-care-sint-echipele-pentru-care-i-ar-placea-sa-evolueze-421853.html) :

Wm360Vd.jpg


De asemenea am mai schimbat textul (culorile) la unele echipe, gen Inter, Dinamo, Steaua etc. Am verificat ca fiecare echipa din ligile 1-5 sa aiba stadion, si am adaugat unul cand nu aveau. Ceahlaul are facilitati pentru juniori setate la 14, Viitorul are Youth Recruitment la 18, câteva echipe din liga a IV-a au primit facilitați bune pentru juniori (între 15 și 17) și culori + tricouri de joc (unde a fost cazul), restul echipelor din liga a IV-a și a V-a (care li s-au adăugat stadion; *veți recunoaște stadioanele adăugate de mine prin faptul ca numele lor se încheie cu "Stadium" și au fost contruite pe 1 Ianuarie 2014) între 10-12. Am verificat ca toate echipele din ligile 1-5 să aibă echipa a II-a ori într-un campionat de rezerve ori în ligile inferioare.

Republica Moldova:
-3 ligi, cu sistem de play-off.
-bani din posibile drepturi TV, impartite similar ca la Liga 1 (nu cred ca au facut treaba asta și în viața reală), cu echipa de pe primul loc primiind 900,000 euro + 100,000 euro drepturi TV pentru fiecare echipă. Cupa Moldovei oferă un câștig acumular de 200,000 euro. http://i.imgur.com/lQu8Fpw.jpg

O echipă care câștigă Divizia Națională și Cupa, va avea 1,2 mil. de euro, fără alte venituri (bilete vândute, cupe europene etc. ).

Sursă: http://protv.md/stiri/sport/4-milioane-de-euro-din-drepturile-tv-pentru-cluburile-din-divizia.html .

Reguli: - pentru Divizia Naționala, măcar 4 jucatori crescuți de club între 15-21 ani (pentru cupele europene), fara nicio altă regulă (am decis acest lucru datorită lotului lui Sheriff Tiraspol, și datorită faptului că Rep. Moldova este o țară mică, fară perspectiva de a da jucători buni sau foarte buni). Diviziile inferioare au o singură regulă, maxim 7 jucători străini în echipa de meci (11 + 7 rezerve).


(Mentionez că am scris din greșeală Jul. în loc de Jun. cand am dat numele acestor baze de date.)

19 iunie 2015 nou sistem Romania 6 ligi + Republica Moldova .rar

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy