Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


14 Iunie 2015 - Rom


jiji2005

Recommended Posts

Ceva ce am facut azi, bazat pe 15.3.0 database:

-foarte important, înainte de a porni un joc nou, nu uitați să bifați optiunea "Add Players to Playable Teams" (adăugați jucători la echipele manageriabile);

-fotbalul din România are acum 4 ligi, cu campionate pentru rezerve și jucatori U-19 pentru toate echipele;

-premii substanțiale pentru echipele din Liga I (o echipă care nu pierde niciun meci poate câștiga în jur de 18 mil. de euro cu tot cu drepturi TV, Cupa, Cupa Ligii și Supercupa -> am făcut asta ca să simuleze mai bine banii din drepturile TV și din cupele Europene, care cresc substanțial din sezonul 2015/16 și vor continua să o facă an de an, și posibili investitori noi care s-ar putea sa vină);

-Ianis Hagi la Viitorul Constanța (din motive lesne de înțeles, și anume că a fost titularizat o singură dată în sezonul 2014-2015, i-am dat CA puțin mai slab decât jucatorii titulari, dar poate crește până la cel mai înalt nivel dacă va fi antrenat cum trebuie). Pornește cu un contract pentru juniori cu o clauză de transfer pentru 1 mil. de euro;

-Liga a 2-a a fost formată din echipele deja existente, cu cele mai bune reputații din România;

-echipe care au însemnat ceva în fotbalul din România (sau care au făcut "senzație" într-un anumit moment) au fost "revitalizate" și puse în liga a III-a (U Craiova, UTA Arad etc.) și Liga a IV-a (Poli 1921, Progresul, Foresta Fălticeni, FC Vaslui, FC Argeș, Unirea Urziceni, Avântul Bârsana);

-am rebalansat unele echipe: le-am dat stadioane/stadioane noi (unde a fost cazul), și facilități mai potrivite, dar fără să exagerez. Cel mai mult au beneficiat U Craiova, Poli 1921 și Viitorul Constanța, (motivul principal a fost ca să simuleze mai bine jucătorii tineri de calitate mai bună recrutați și crescuți la FC Argeș, U Craiova, Poli 1921, Viitorul C. , chiar și așa de obicei vor avea jucatori noi cu PA de 90-110 în mod obisnuit, 110-130 în cel mai bun caz, peste fiind doar cazuri exceptionale, acest lucru datorându-se în principal rating-ului mic pe care îl au jucătorii crescuți în Romania - chiar și o echipă care ar avea facilități la maxim, în România, nu ar scoate jucatori mai buni de 140 PA decât foarte rar).

Reguli pentru jucători în Liga I: -ai voie să înregistrezi maxim 30 de jucători la echipa principală;
-maxim 3 jucători non-UE în echipă și la meciuri;
-minim 5 jucători crescuți în România (între 15-30 de ani) în echipa de meci, și 8 la echipa principală;
-minim 4 jucători crescuți de club la echipa principală;
Celelalte ligi au un numar maxim de 99 de jucători dar trebuie sa ai minim 2 jucători U-21 în echipa de start.

PS Toate echipele din România ar avea probleme serioase dacă ar juca în ligile inferioare din Europa, doar Steaua s-ar descurca cât de cât prin Europa în fazele de start. Baza de date nu le îmbunătățește condiția în acest sens, pentru că banii în plus dacă nu sunt investiti în infrastructură, vor cumpara doar jucatori de slabă calitate (doar aștia vor dori să joace în România). Eventual, cu puțin noroc, la generarea de juniori, și datorită faptului că echipe cu experiență în creșterea de juniori au fost "reactivate", POATE, în câteva sezoane, Steaua și încă vreo două cluburi pe lânga, vor putea trece de grupele Europa League, cu jucatori crescuți în Romania (așa cum o făceau acum 10 ani, prin 2005-2007), și nu cu jafuri de jucători străini.

Rep. Moldova are doar ligile principale, cu bani importanți pentru echipele de acolo din campionat și cupă, iar regula pricipală e să nu aibă niciodată mai mult de 5 jucători străini în echipa de joc.

PS2 Singurul lucru pe care l-aș fi dorit să-l fac dar nu l-am mai făcut, e să adaug rivalități între echipe (din moment ce toate echipele din România sunt praf, în afară de Steaua (oarecum), nu are rost să mai fac și așa ceva, așa că sunt doar rivalitățile deja existente în baza de date din joc - acest lucru oarecum avantajează echipele românești când vine vorba de transferuri).

Baza de date a fost testată dar nu mai mult de un sezon. Daca o veți juca, aștept sugestii și comentarii.

FM15 Romania + Moldova iunie 2015.rar

Link to comment
Share on other sites

Lucrez la o baza de date noua (probabil va fi gata maine), va avea toate echipele din Romania (cu campionat pentru rezerve si U-21 pentru toate echipele): 6 ligi in total; Liga I va avea 16 echipe, liga a II-a va avea echipele cu cele mai mari reputatii ramase (din baza de date existenta), restul ligilor cate 18-20 de echipe; liga a 4-a va avea echipe care au disparut (sau care au avut o oarecare "notorietate" in Mass Media din Romania, la un moment dat, gen Poli 1921, Poli Iasi, Foresta Falticeni etc.), liga a 5-a fiind impartita in 4 grupe, iar liga a 6-a fiind liga judeteana.
Liga I nu va mai avea un numar maxim de jucatori care trebuie inregistrati si ii voi da atribute prestabilite lui Ianis Hagi (valoarea lui la startul jocului va creste considerabil, si desi e junior si ar putea semna cu alta echipa direct, daca isi va renegocia contractul cu Viitorul, clauza de 1 mil. de euro va deveni activa, in caz ca nu va dori sa vina din prima la echipa dvs.).
Nu am umblat la echipele deja existente, decat ca i-am dat echipei Viitorul Constanta un "Youth Recruitment" de 18/20 (fiind cel mai mare din Romania) si Ceahlaul are 14/20, celelalte echipe au 17 sau mai putin, iar echipele cu traditie in cresterea de jucatori, pe care le-am reactivat, vor avea intre 15 si 17 (FC Arges, U Craiova, Poli 1921), alte echipe (vreo 5) care au mai fost prin Liga 1 si aveau 0 la tot si sunt prin ligile 3-4, au primit 12/20 la toate facilitatile. Tineti cont ca Serbia, Croatia, Polonia etc. mai toate tarile din jurul nostru, au facilitati 20/20 la echipele de top, in joc, in timp ce in Romania, in viata reala, au fost distruse echipele "pepiniera" ca FC Arges, U Craiova si Poli Timisoara, rezultatul fiind echipa nationala pe care o avem astazi, si campionatul pe care il avem astazi.
Am mai pus cateva echipe afiliate unor cluburi, gen Dinamo II si Dinamo III clubului Dinamo. Voi adauga si cateva rivalitati in plus, si probabil voi reduce castigurile pentru echipe, semnificativ.

Reguli de joc: nu mai mult de 3 jucatori non-UE in lot, macar 4 jucatori crescuti de club in lot, macar 5 jucatori antrenati in Romania (intre 15-21 de ani) in primii 11.

O imagine cu Ianis Hagi in noul meu database:

HIezRSl.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy