Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


  • 0

Ajustare Buget


Bogonici

Question

Stiu ca la prima vedere poate parea o intrebare tampita,insa am o mare problema cu ajustarea bugetelor.La bugetul de transferuri am 8.75 miloane $,in timp ce la bugetul de salarii sunt pe plus doar cu 20.000.Din acesta cauza,nu pot aduce jucatori mai buni la echipa,fiindca chiar daca am destui bani sa ii cumpar,nu am bani sa le dau un salariu motivant...''Bara de ajustare a bugetului'' este la maxim inspre salarii..

Intrebarea mea este cum editez bugetul...Se poate face ceva,sau ma multumesc cu jucatorii pe care ii pot aduce si cumpar jucatori scumpi cu salarii mici?

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

Situatia ta e una clasica. Ai multi jucatori cu salarii mari. Mai scapa din ei, mai trimite-i la plimbare, etc. Tu vrei si p**a-n cur si saru'mana doamna?

Antrenez Pandurii...Salariul mediu e sub 7000..Am doar 7-8 jucatori cu salarii peste 10000..Am reusit sa vand multi jucatori dupa un sezon foarte bun,si acum am ramas cu ceva bani in plus..Oricum am reusit sa cumpar cei doi jucatori pe care ii doream,si pentru care aveam nevoie de buget de salarii mai mari..S-au multumit si cu mai putin decat ma asteptam eu sa ceara. ^_^

Aveam nevoie pentru Guido Pizzaro de un salariu mai mare.Am multi jucatori tineri,care trebuie imprumutati.Astept sa mai scap de ei.Oricum am ramas cu vreo 3-4 milioane la buget,chiar si dupa ce am achzitionat jucatorii pe care ii doream..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy