Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


  • 0

Poate Face Cineva Un Patch Cu Ligile 3 Si 4


catharsis

Question

19 answers to this question

Recommended Posts

Nu, nu suntem pe aceeasi pozitie.

Dumneata ai o proasta crestere si o mai proasta lipsa de control. Incerci sa dovedesti din rasputeri ca esti impertinent in conditiile in care postarea mea originala se dorea a fi un simplu sfat, util pentru mai toti oamenii ce sunt interesati sa schimbe aspecte ale jocului. De-asemenea, suferi de o completa lipsa de logica, ce-ti cauzeaza o dezordine generala printre gandurile exprimate pe acest forum. Folosesti toate replicile de mahala cu care suntem mai toti familiarizati (pe vremea cand faceam eu asta, tu erai la gradinita, de ce stai si te joci cand ai putea sa ai erectii, doar nu vrei sa vorbim despre Prolegomene la orice metafizica viitoare care se va putea infatisa drept stiinta) dar in acelasi timp vrei sa fii considerat un soi de special person al forumului (doar ai fost researcher si ai piratat CM-ul la vremea lui, cum sa nu ti se acorde importanta pe care o meriti?).

Nu am nicio mentalitate de om de 50 de ani. Am facut in viata lucruri foarte interesante iar jucatul de FM e unul dintre ele. Se cheama pasiune, hobby, daca nu stiai termenul. Si sunt mandru de modul meu, pe care l-am inceput la FM 2012 atingand pentru prima oara editorul. Trial and error se cheama... nu am asteptat ca altii sa munceasca la ordinele mele. Sunt, vad, multi oameni pe acest forum ce imi impartasesc pasiunea; ma indoiesc ca ei nu pot balansa Football Managerul cu erectiile.


Edit: si daca tot am luat-o cu erectiile. Ce e domne' asa de interesant cu erectiile? Toti le au, toti au parte de ele. Ce e atat de miraculos in treaba asta? Football Manager e creatia a sute de persoane, cu background-uri diverse socio-economice, nationale, culturale. E creatia unui engine sofisticat creat de niste indivizi ce si-au folosit creierul pentru altceva decat marirea propriului penis. E creatia unui sport ce atrage sute de milioane de spectatori, ce impinge zeci de miliarde de euro in economie. Da, Football Manager e mai interesant decat o erectie. Caci e creatia lui Homo Faber, insutit superioara unei capabilitati biologice primare, de care se bucura pana si pestii, daramite mamiferele.

Edit2. Pana la urma, cine face patchul pentru Liga a 3-a? :pray:

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Ma bucur sa-l regasesc pe catharsis.

Andrei, ai sarit putin calul si admit ca si eu am facut la fel cu domnul Alexandru H. Ai sa intelegi imediat de ce ai fost deplasat. Stiu ca in viata se intampla sa gresim de multe ori fara sa ne dam seama, dar tocmai de aceea exista Dumnezeu. El ne ajuta sa ne redresam, iar caile Lui chiar sunt misterioase.

Printr-o pura coincidenta, am ajuns sa il cunosc personal pe dansul acum cateva luni, cand am fost cu tatal meu la Bucuresti pentru reuniunea de 40 de ani de la absolvirea facultatii. Printre putinii colegi de facultate ramasi in viata ai tatalui meu se regasea si domnul Alexandru, care i-a fost si coleg de camera. I-am lasat sa depene amintiri ramand intr-un colt, stingher (cred ca o ora si ceva). Atunci, tatal meu, observand firescul usor jenant, s-a uitat catre mine si mi-a zis: "Gruia, nu fi anahoret! Vino sa stai cu noi". Evident, nu stiam cine este domnul Alexandru, pentru ca in acel grup mai erau inca trei persoane, dar n-am putut sa nu observ ochii mari ai dansului, cuprinsi de mirare si curiozitate. De cum m-am apropiat de ei, m-a intrebat imediat, cu o voce calda si cu un zambet distins: "Auzi, mai, draga, mata esti anahoret ala de pe FMRo?". Si uite-asa ne-am cunoscut prin cea mai ciudata jonctiune.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Alexandru H. e cam ciudat, mi-a dat un raspuns cam arogant, iar eu apoi l-am provocat, sau cum se cheama acum pe internet, am trollat. As bate pariu ca dupa cum scrie are 40+, daca nu mi-e cam frica de el. Cand am timp si chef de jucat FM, cred ca o sa fac Liga 3. La Liga 4 e prea multa munca. Daca totusi are cineva timp, tot respectul si recunostinta mea.

Link to comment
Share on other sites

Edit: si daca tot am luat-o cu erectiile. Ce e domne' asa de interesant cu erectiile? Toti le au, toti au parte de ele. Ce e atat de miraculos in treaba asta? (...) Da, Football Manager e mai interesant decat o erectie. Caci e creatia lui Homo Faber, insutit superioara unei capabilitati biologice primare, de care se bucura pana si pestii, daramite mamiferele.

Ştiu destui(destule mamifere) care şi-ar dori această inferioară "capabilitate biologică primară". Nu-ţi dai seama de importanţa lucrurilor "mici" până când nu îţi lipsesc(vezi hârtia inginerică).

PS Nu, spre norocul meu încă nu îmi lipsesc nici una, nici alta, dar nu se ştie niciodată, puşchea pe limbă!

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

problema tipica dupa vacanta: cum sa muncesc cand 2 dintre cei mai linistiti (si culti se pare) useri ai forumului au dat drumul la flame ?

btw, amandoi autori de patchuri cu romania/L3/L4 :)

oricum, nici flame-urile nu mai sunt ce au fost: auzi, "erectie", "penis".

ce dracu' s-a intamplat cu vechiul si popularul cuvant puIa ?

http://www.youtube.com/watch?v=thZHGDcwg_4

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Problema tipica de om relativ tanar (30+) cu mentalitate de om de 50 de ani (sau chiar 60). Cum sa demonstrezi ca esti deasupra lucrurilor mediocrie si neinteresante si ca esti un patriarh cu distinctie? Asta in caz ca nu ai in realitate 50, desi ma indoiesc, deoarece la varsta aia sunt lucruri mai interesante de facut decat sa te joci pe calculator si sa te gandesti la un sistem utopic de ligi de fotbal, lucruri cum ar fi sa incerci sa ai o erectie, de exemplu, si apoi sa o folosesti. Sau cocaina, dar trebuie sa fii Gigi Becali pentru asta. Micile bucurii ale vietii...

Btw, primui meu CM a fost 98-99 (deci e posibil sa fim cam pe aceeasi pozitie.

Link to comment
Share on other sites

Problema romanului tipic: cum sa recunosti ca ai gresit? Nu, domne', continuam harfele, ca sa fiu eu ala care castiga din lipsa de adversar interesat.

Btw, primul meu CM a fost 99, dar nu-mi amintesc de vreo situatie in care am folosit asta ca argument pentru o pretinsa superioritate. Cand vei creste mare vei intelege ca "nobody fucking cares".

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Imi cer scuze atunci, mahalagisemele nu se preteaza intr-o discutie cu o personalitate distinsa care intervine cu niste sfaturi parintesti si pretioase. Poate ar fi mai bine atunci sa trecem la lucruri serioase si sa deviem discutia la ultimul articol al lui Andrei Plesu din Dilema Veche, "Preplexitati, nervi, oboseli", in care s-ar putea gasi unele caracteristici care completeaza aceasta distinctie. Ce parere aveti, domnule Alexandru H.?

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

1. Cand eu jucam Championship Manager, eram researcher si postam pe forumul asta, tu cred ca erai la grădiniță

2. Am făcut liga a 3-a pt fm10 sau fm11 sau ceva de genul, deci știu cum e si cu editorul

3. Regulamentele la noi se schimba tot timpul, nu vreau sa caut sa citesc reguli, mai bine rog pe cineva care se pricepe, Mihai știe din astea, de exemplu. Sau tu. N-ai putea te rog sa faci patchul cu un sistem realist pt Liga a 3a si poate a 4a.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy