Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


  • 0

Fc Universitatea Craiova


shark_tgv

Question

Salut!

Vreau sa facem o sectiune pentru cei care incep o carierea cu Stiinta si sa facem schimb de experiente.

Eu am ajuns in al 4-lea sezon cu echipa. Am promovat din primul an si apoi m-am clasat pe locul 13 si 11. Abia din acest sezon am reusit sa atrag jucatori tineri de perspectiva la echipa si sa incep o reconstructie serioasa a lotului si sunt pe locul trei cu 2 meciuri mai putine disputate, am reusit sa bat Steaua si CFR intr-un final. ( e luna decembrie)

Stadionul de 6500 de locuri este gata la finalul sezonului al treilea si este amplasat in Craiova si se joaca cam cu casa inchisa. In sezoanele anterioare credeam ca o sa fie probleme cu media spectatorilor, dar cauza era alta - exilul echipei la Severin. De asemenea, board-ul mai are in lucru un stadion care va fi gata la finalul sezonului al patrulea.

M-am axat la inceput pe jucatori cu experienta si liberi de contract, precum Vlad Munteanu, Karimi, Zagrean, Kirita, Adrain Popescu etc. Pentru liga a doua sunt excelenti, in schimb in prima liga, pe final de meci primeam multe goluri datorita conditiei fizice precare, drept pentru care i-am indepartat treptat din lot. Acum am in lot un nucleu de 14-15 jucatori sub 25 de ani cu potential intre 125 si 150 care joaca traznet.

Am pastrat din lotul initial pe: Craciun - care joaca foarte bine ca IF/AMR, Dorel Stoica, Madalin Ciuca, Saceanu, Vasile Gheorghe, Goge. I-am repatriat pe Gangioveanu, Barbu si pe Ologu, care joaca decent. Si Stoianof poate fi retinut in lot in primul sezon, inscrie foarte des.

Supravietuitori in al patrulea sezon: Ciuca, Craciun, Barbu, Ologu. Pe V.Gheorghe l-am vandut datorita problemelor finanicare in sezonul al 2-lea, am luat 500K pe el, desi as fi vrut sa il tin.

Am antrenori de top la lot acum (am patru stele pe linie la training categories la seniori si 3 stele jumatate 4 la juniori), dar facilitatile au jumatate de stea. Nu stiu daca o sa imi pot dezvolta tinerii la potentialul maxim. Boardul pur si simplu mi-a impus sa aduc jucatori deja consacrati, nealocand bani in nici un sezon pentru upgrade. Poate dupa ce e gata santierul de le finele sezonului.

Mi se pare foarte complicata strategia impusa de Mititelu, avand in vedere ca nu are fonduri pentru a transfera jucatori de top ( high profile signings) sau de a le oferi contracte bune. Nimeni nu se apropia de echipa nici liber de contract datorita facilitatilor proaste de antrenament.

Daca mai sunt useri care joaca cu Craiova, va astept aici cu feedback, sfaturi si intrebari.

Daca doreste cineva print screenuri cu clasamente, rezultate, confidence, lot, facilities.etc imi spuneti.

Link to comment
Share on other sites

Recommended Posts

@Il Muce

Eu am pornit de la un articol din gsp sau prosport despre cei mai buni jucatori tineri din Romania ( erau 22) si i-am cautat in joc. Apoi mi-am pus Genie sa vad ce PA au. Si acum nu as mai juca fara Genie in ligi cu jucatori necunoscuti. Tu crezi ca ii stiu pe pe dinafara pe toti pustanii din Romania? Nu m-am mai uitat la fotbal de ani de zile. Asa ca prefer sa economisesc din timp, avand in vedere ca tb sa joci de catvea ori jocul ca sa vezi care juctatori or sa confirme. Daca consideri ca am trisat, este dreptul tau. Eu nu am de gand sa intru in polemici.

Nu intelegi FM-ul, din pacate...

Link to comment
Share on other sites

Poate nu il inteleg, nu ma asteptam sa imi sara lumea in cap ca folosesc Genie pentru a afla potentialul maxim al jucatorilor tineri. Dar nu editez baze de date, nu folosesc saveuri si nu imi umflu bugete.

E adevarat ca stirbesc din gradul de realism folosind acest program, dar mi-am dorit sa fiu cat mai eficient.

Dar fiecare e liber sa joace cum isi doreste, eu am deschis un topic pentru cei care incep o cariera cu U Craiova ca sa facem schimb de experienta. Nu am zis ca stilul meu de joc este cel mai optim sau canonic.

Link to comment
Share on other sites

Si eu am inceput cariera cu Craiova , dar am luato din liga a6a , unde lucrurile stau cu totul altfel. Intrebarea mea este la ce FM va referiti ? Eu joc Fm12 si miam instalat deja 2 patch-uri : Noul Sistem Competițional Românesc FM12 patch v.6 este primu si urmatorul unul cu toate legendele din toate timpurile ( maradona, pele, eusebio).

Link to comment
Share on other sites

Exact, Genie. Nu mai pot juca fara acum. Mi s-ar parea o pierdere de timp altfel. De exemplu am un portar de 17 ani care are 74/75 abilitate, e titular la Nationala U19. Daca nu as fi avut Genie, probabil as fi investit in el, asteptand sa mai creasca. Are 5 stele la rating. Acum stiu ca pot sa il dau fara regrete si pot sa iau bani frumosi pe el :)

Link to comment
Share on other sites

Exact, Genie. Nu mai pot juca fara acum. Mi s-ar parea o pierdere de timp altfel. De exemplu am un portar de 17 ani care are 74/75 abilitate, e titular la Nationala U19. Daca nu as fi avut Genie, probabil as fi investit in el, asteptand sa mai creasca. Are 5 stele la rating. Acum stiu ca pot sa il dau fara regrete si pot sa iau bani frumosi pe el :)

Si exista un dinasta si in IRL?Ca daca ma fac manager,as vrea sa am si eu un ghicitor de viitor!

Link to comment
Share on other sites

Mult mai bine merge echipa cu tineri. Joc 4-2-3-1, Attacking, Fluid cu jucatori rapizi si creativi in atac si da roade.

Attacking the Flanks

Go Route One

Exploit the Flanks

Play Wider

Musch Higher Defensive Line

Musch Higher Tempo

Fabian Himcinschi - Target Man 147 PA

Claudiu Bumba - AMC 150 PA

Gavra Cristian - AMR 146 PA

Baluta Alexandru AML 150 PA

Rezultate: 5-1 cu Maritimo, 3-0 la AZ si 3-4 la AS Roma. Nici o infrangere in campionat in actualul sezon.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy