Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Teatrul Umbrelor


Dani

Recommended Posts

Doamne ce frig e. Ce a fost in mintea mea sa plec in excursia asta nu inteleg.. Inca am intiparit in minte cuvintele din anutul turistic:

Clientii nostri au ajuns pana la Polul Nord !

Este probabil cel mai uimitor loc al planetei. Acolo nu sunt patru puncte cardinale: numai Sudul este in jurul vostru si orice vant este sudic. Deasupra acestui “Varf al Lumii” stelele nu rasar si nu apun niciodata, insa se invart in jurul vostru, odata cu rotatia Pamantului. Steaua Polara, ghidul oricarui calator in Emisfera Nordica, este invariabil la Zenit.

In drumul nostru catre Polul Nord, vom intalni morse, foci si pasari. Ursii polari pot deveni destul de curiosi incat sa se apropie de vas ca sa-l examineze. Cateodata, ei se ridica pe picioarele din spate, venind foarte aproape de bordul vasului, devenind un fel de Zoo in sens invers si anume animalele studiaza omul. Alaturati-va noua intr-un tur unic in viata. Turiştii reuniţi într-un grup internaţional, vor sta patru zile, unde vor face plimbări cu elicopterul deasupra marilor gheţari. Pachetul turistic include pensiune completă, expediţii pe ţărm, ghizi specializaţi, echipament special adaptat regiuni

Incerc sa calculez cati kilometrii am avansat cu elicopterul in peisajul alb pana cand ne-a lovit furtuna aia blestemata venita din senin. La 200 de km pe ora si cam 2 ore, 2 ore jumate de zbor…sau am mers mai mult? Imi e greu sa ma concentrez, multe ganduri ma invadeaza.. Elicopterul e facut zob si imprastiat pe cativa zeci de metrii. Am avut noroc sa scap cu viata din momentul in care nu mi-am legat centura iar a doua oara cand geamul s-a spart. Incerc sa ma ambitionez , sa-mi adun gandurile dar adrenalina usor imi paraseste trupul si incep sa resimt durere in fiecare centrimetru din corpul meu. La modul cum ninge urmele accidentului vor fi sterse in cateva ore. Ursi polari curiosi, ursi polari curiosi, imi repet intruna... Incep sa ma indepartez usor de locul tragediei, ma inchin si spun o rugaciune pentru toti cei care au murit in elicopter. Dupa cateva sute de metrii gasesc o movilita mai mare de zapada pe un teren batatorit. Incep sa sap cu bucata de fier in forma de cazma care am luat-o din ramasite. Ma cuibaresc inauntru departe de ninsoarea insuportabila in speranta ca se va opri repede iar cineva o sa porneasca in cautarea noastra cat mai repede. Un somn adanc ma cuprinde. Incerc sa nu adorm dar e foarte liniste...

Deschid ochii. Ma simt foarte obosit. Nu pot sa misc decat degetele si putin din cap. Pot sa disting clar o incapere perfect alba cu cateva aparate bizare. Probabil sunt intr-un spital, unul foarte avansat cum in Romania nu mi-a fost dat sa vad. Nu imi mai amintesc cum am ajuns aici dar probabil m-au gasit in cazemata lipit de cazma. Ma bufneste rasul.. dar sunt interupt de o imagine proiectata direct din perete. Asta da spital! Dupa cateva imagini frumoase din peisajele Terei, o voce computerizata incepe sa vorbeasca.

“ Bine ati revenit in mileniuml 3758 anul 353 , domule DaiI stn. Va aflati in centriul de reocuporare distrinctul 10, meoruia via fost traounsferata

….”

Ma ce mama masi zice robotul asta. Nici romana nu o stie bine…Imaginea din perete se stinge..un zgomot asurzitor se aude in urechea mea dreapta si totul in jurul meu incepe sa se dezintegreze..

Deschid ochi sar drept in picioare, ma uit la ceasul de pe noptiera ce zbiera si rasuflu usurat. A fost un vis tare ciudat si parea si destul de real.. Trebuie sa las mai moale cu cafeua dupa ora 19:00. Nu cred ca o sa mai plec la munte in viitorul apropiat...

Uit repede de vis. Astazi este 20 septembire 2020. Trebuie sa ajung la club sa ma vad cu Mister si baietii sa ne bucuram de castigarea Supercupei Europei. Nu conteaza ca am dormit doar 6 ore, trebuie sa mergem si in fata suporterilor care au fost fantastici la finala. Deschid televizorul sa ascut stirile. Pe toate canalele se vorbeste numai de Steaua, ceva normal. Deodata aud cuvantul Becali..un scurtcircuit si imi aduc aminte cum totul a devenit din realitate un vis. Adevarul e ca totul a pornit in anul 2013 cand l-au bagat la inchisoare, ce soc a fost dar totusi nimic nu anunta cutremurul de 9 grade ce urma sa vina. Sa vanda Becali pe Steaua... Momentul schimbarii totale..momentul cand Steaua a inceput sa se transforme..

http://postimg.org/image/uutef7lx7/

Sunt intrerupt din ganduri de sunetul telefonului..e Martin. Imi zice sa nu ma grabesc. Baietii se intalnesc o ora mai tarziu decat stabilisem.

Jesus Martin."Cu accentul pe u". Mi-a spus el prima oara cand l-am intalnit in Franta la Auxerre cand avea doar 17 ani. Un baiat nascut in Spania simplu si modest dar face ce vrea cu mingea pe teren. Cel mai bun jucator adus de mine la Steaua, bomboana de pe tort.

http://postimg.org/image/nvyjeksql/

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

http://postimg.org/image/nvyjeksql/Nu a fost usor sa-l aduc pe Martin la Steaua. Am avut si mult noroc, antrenorul de atunci nu-i dadea prea multa incredere iar bunica lui era de etnie romana.. Adevarul ca era si plapand, mic de statura dar foarte tehnic.

Pe vremea aia eram doar unul dintre cei foarte multi scouteri pe care Steaua ii avea la dispozitie. Dupa ce Becali a vandut echipa, o infuzie puterncia de bani si profesionalism s-a impus la club. Cuvantul meu nu insemna mai nimic dar am riscat am vorbit cu Ilie Nastase si mi-am pus reputatia in joc pentru Marti.. S-a platit despagubire 1 milion de euro pentru el si a devenit jucatorul Stelei.

A crescut ca Fat Frumos: intr-un an de zile ca altii intr-o viata. Din plapand a devenit puternic, s-a si inaltat cativa centimetrii. Uite asa an de an pana acum in 2020 cand valoreaza 20 de milioane de euro si probabil cel mai bun jucator din lume ca AML.

Acum sunt seful scouterilor si echipa care tocmai a castiga cupa Uefa si super cupa Europei este alcatuita aproape in majoritate din jucatori gasiti de mine.

Ne datoram mult unul fata de celalat, suntem ca fratii...Probabil eu ii datorez mai mult, el cu siguranta ar fi stralucit la orice echipa s-ar fi transferat. Conditiile de 5 stele ale bazei de antrenament, cresterea bugetului pentru jucatori si transferuri, succesul lui Martin..toate acestea acumulate mi-au permis sa aduc la Steaua jucatori tineri de mare perspectiva. Au devenit jucatori de clasa mondiala, au adus faima Stelei, au castigat 2 trofee europene.

La anul vrem sa nu ne mai impiedicam in grupe, sa nu mai avem 9 accidentati in primul meci din UCL.. Chiar daca tot raul a fost spre bine, sezonul acesta vrem sa atacam fazele finale UCL.

Link to comment
Share on other sites

Continuarea peste alte 4 luni.

Tineti aproape!

E un fel de sah mat, dar din mai pana acum nu am avut timp sa penetrez forumul, cum cerneala penetreaza creta, dar daca nu se intampla ceva neasteptat, promit ca voi reveni mai repede cu o continuare.

Link to comment
Share on other sites

E un fel de sah mat, dar din mai pana acum nu am avut timp sa penetrez forumul, cum cerneala penetreaza creta, dar daca nu se intampla ceva neasteptat, promit ca voi reveni mai repede cu o continuare.

Poate n-ai avut timp sa joci , ca forumul il bantui zi de zi .

Daca acuma zice ca nu a avut timp, ma gandesc cu groaza cum ar fi daca ar avea timp... :swoon:

Link to comment
Share on other sites

Surorile Bene Gesserit trebuiesc schingiute si puse la colt. Nu cred ca e necesara simbioza cu viermii.

N-am ochii albastrii inca. :D Universul se va disipi, n-avem nici o sansa.

Pace in lume

:grouphugg:

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Surorile Bene Gesserit trebuiesc schingiute si puse la colt. Nu cred ca e necesara simbioza cu viermii.

N-am ochii albastrii inca. :D Universul se va disipi, n-avem nici o sansa.

Pace in lume

:grouphugg:

Ce-ai, mah, diliule? :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy