Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


The Pilgrim


vinatoru.gabriel

Recommended Posts

  • Romania Research Team

The Pilgrim

200px-Boston_United_FC_logo.svg.png

Totul a inceput in urma cu 6 ani, in 2006 cand nu am reusit sa iau BAC-ul si fiind lipsit de solutii in tara am ales sa “fug” in Anglia intr-un orasel micut ( ~ 65.000 loc. ) unde aveam un prieten care muncea acolo de 5 ani. Mi-am gasit un job imediat, ce-i drept nu era chiar ce visasem : am ajuns ingrijitor de ambarcatiuni ( Boston fiind un oras port ). Salariul era undeva la 700£ lire pe luna. Am avut noroc ca nu mai trebuia sa platesc chirie asa ca banii imi ajungeau oarecum.

Fiind un mare iubitor al fotbalului, am ajuns si pe stadionul local intr-o sambata si am ramas destul de uimit de cati fani erau in liga a 4-a. Usor usor am inceput sa ma duc saptamana de saptamana si incepusem sa ma atasez de echipa. Chiar daca in apropierea orasului erau echipe mari, am simtit bucuria oamenilor pentru echipa lor mica. Totusi cred ca am ajuns intr-un an ghinionist in Anglia, deoarce in sezonul 2006-2007 Boston United a retrogradat in liga a 5-a. Cum un ghinion nu vine niciodata singur, echipa a intrat intr-un colaps financiar si a retrogradat consecutiv in anii urmatori pana in liga a 7-a. Cu toate astea, eu fiind prezent deja de ani buni in tribunele stadionului, oamenii au continuat sa isi incurajeze favoritii, acestia rasplatindu-i cu o promovare in Blue Square Bet North (liga a 6-a ). Dupa un an in care s-au zbatut in mediocritate noul patron a decis ca e timpul sa schimbe ceva la echipa in noul sezon si a inceput cautarile pentru un nou antrenor. Am stiut ca aici este sansa mea. Chiar daca nu am mai avut experiente anterioare, stiam ca dragostea mea pentru fotbal si determinarea mea pentru acest club minunat erau de ajuns. Luni, 16 iulie 2012 dupa ce am terminat munca mea josnica din care am trait 6 ani am decis ca e timpul sa incerc sa imi schimb viata. Am fost la club pentru ca incerca sa vorbesc cu dl. Davin Newton (patronul) in speranta ca o sa il conving ca pot face ceva pentru fotbal. Mare mi-a fost uimirea cand David mi-a spus ca intr-o saptamana de cand cauta antrenor singurul care si-a dorit a fost maseurul echipei. Fiind convins de determinarea mea si de povestea mea a decis ca nu are ce sa mai piarda daca incearca.

Asa am ajuns astazi, 17 iulie 2012 sa fiu antrenorul echipei de care m-am atasat in ultimii 6 ani : Boston United (The Pilgrims). Simt ca nu am plecat degeaba din tara. E pentru prima oara cand simt ca cineva si-a pus sperantele in mine. Ma simt util !

Link to comment
Share on other sites

  • Romania Research Team

Prima zi de munca : Entuziasmat de prima mea zi de munca, m-am dus repede la birou si am inceput sa dau telefoane in stanga si-n dreapta in cautarea unor jucatori liberi de contract pentru a acoperi gaurile pe care eu le observasem ca suporter atatia ani. Am reusit chiar azi sa semnez 3 jucatori : un roman cu care eram prieten si il cunosteam foarte bine, un portar irlandez pentru ca aici era buba cea mai mare din echipa si un fundas central englez. Am mai vorbit cu cativa jucatori dar a ramas ca imi raspund zilele urmatoare. Sper sa ma mai accepte cineva.

Chiar ziua urmatoare am avut meci cu echipa de reserve.M-am trezit entuziasmat, parca jucam finala Champions League. Mi-am pus costumul cel bun si am plecat la stadion. Am avut la dispozitie doar o zi sa ii pregatesc, timp in care nu se poate face nimic. Am incercat doar sa le arat o schema la cornere( Am vazut-o si eu pe la TV ) si se pare ca baietii au ascultat si au dat gol din corner. Totusi meciul s-a terminat 2-0, s-a trezit unu sa o bage in vinclu din lovitura libera prin min 90.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy