Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Erori Gasite In Beta Fm 13


Recommended Posts

Jorge Martinez de la CFR are tot salariul (51,000 euro/spatamana) platit de clubul CFR Cluj. Banuiesc ca este vorba de o greseala si consider ca ar trebui schimbat contractul la o coplata de 10-20% din salariului lui Martinez de la Juventus. Daca nu, imprumutul poate fi terminat si astfel, intr-un mod foarte usor, se mai pot face rost de 3 milioane la transferuri. Suma totala disponibila pentru transferuri devine astfel cu 50% mai are decat balanta clubului.

Luis Alberto cred ca este cumparat de la Braga. Pe unde m-am uitat, exceptand Wikipedia apare ca fiind transfer definitiv.

Apare un jucator la echipa a 2-a, Solomon Enow (Cameroon, 25 ani, imprumut de la Parma) care nu face parte din lotul CFR-ului.

Sergiu Bus este imprumutat la Gaz Metan Medias: http://gaz-metan-medias.ro/fotbal/liga1.php

Dominique Kivuvu e imprumutat la Mjallby AIF (Suedia) cu optiune de cumparare pentru 500,000. http://www.transfermarkt.co.uk/en/dominique-kivuvu/transfers/spieler_41300.html

Nuno Claro a fost exclus din lotul CFR-ului. Ar trebui sa fie Unavailable pentru tot sezonul si dornic sa plece ca free transfer cand i se termina contractul.

Eduard Stancioiu a fost reprimit in lot si nu ar trebuie sa mai fie Unavailable pentru primele meciuri sau sa vrea sa plece ca free transfer odata ce-i expira contractul.

Despre cativa jucatori:

Camora mi se pare foarte slab. Nu are decat 2 stele in joc, e slab ca si fundas lateral. Cred ca un 10 la tackling si la marking ar fi mai ok pentru el, mai ales avand in vedere ca a jucat foarte bine sezonul trecut si sezonul acesta a castigat clar lupa de titularizare cu Sepsi. Totodata consider ca ar trebui sa aiba Runs with ball down Right si Gets forward whenever possible ca preferred moves. Prima pentru ca, dupa cum s-a vazut si in meciul cu Steaua chiar daca este jucat la mijloc merge pe stanga si a doua pentru ca intreg sezonul trecut una dintre marile sale probleme a fost ca era prins avansat si atacantii adversi erau in spatele lui.

Rafael Bastos nu cred ca trebuie sa aiba preferred move "Shoots from distance", in realitate trage foarte rar de la distanta. Trage din prima, dar nu de la distanta.

Adrian Hora este mult prea bun pentru ceea ce a aratat la CFR. Prinde rar primul 18, daramite primul 11. In salvarea mea de pe beta, are potential 4 stele si e mai bun decat Sougou, pe cand in realitate a jucat 45 de meciuri la CFR in 3 ani si in marea majoritate a intrat pe final de meci si nu a facut absolut nimic.

O ultima parere, daca tot vorbisem de Sougou personal mi se pare un pic cam slab. Nu neaparat ca rating, ci in joc. Indiferent cum l-am jucat nu face fata. Cred ca 1-2 puncte in plus la crossing si first touch ar fi foarte utile. Poate si un 11 la pase fiindca da pase destul de bune in general.

Nu in ultimul rand as vrea sa va felicit pentru o treaba foarte buna facuta la reasearch, din nou, si mult spor pe mai departe.

Link to comment
Share on other sites

Moudou Sougou are si cetatenie franceza : http://www.leballonrond.fr/jogador.php?id=11357&epoca_id=142\

Bakary Sare are si cetatenie belgiana: http://www.transfermarkt.co.uk/en/bakary-sare/leistungsdaten/spieler_45465.html

Celestino este declarat pentru Cape Verde si are 7 selectii la Under-21 Portugalia, nu 2 : http://www.zerozero.pt/jogador.php?id=28968&epoca_id=136

Ionut Rada are contract pe 3 ani pana in 30.06.2013: http://www.transfermarkt.co.uk/en/ionut-rada/profil/spieler_34506.html ; http://en.wikipedia.org/wiki/Ionu%C8%9B_Rada

Link to comment
Share on other sites

Sougou e pt FM al 2 jucator din Ro, considerand CA.

Pai dupa cum am spus, nu ca rating sau CA... pare foarte bun si dupa scout reporturi dar ca joc nu joaca nimic. Nu am cum sa vad CA-ul, dar banuiesc ca e asa cum spui tu.

@CFRClujFan de ce nu ai aplicat pentru research ?

Timpul nu-mi permite(a) :)

Link to comment
Share on other sites

Completare pentru Sougou, referitor la CA.

Cred ca ar fi mai corect ca Sougou sa aiba Right Foot Very Strong, Left Foot Weak cu PPM Avoids using weaker foot. Din cate inteleg eu capacitatea de a utiliza ambele picioare la un nivel rezonabil consum mult din CA-ul unui jucator.

Stiu ca Youtoube nu este cea mai buna sursa pentru a "nota" un jucator, dar in aceste doua videoclipuri de aproape 30 de minute combinate sunt 12 faze (numarate) in care Sougou are o actiune periculoasa cu piciorul stang. Din acele 12 in 2 face o preluare cu stangul. In schimb in multe dintre faze juctorul se intoarce sau isi muta mingea in asa fel incat sa foloseasca doar piciorul drept, chiar in unele faze in care se afla pe stanga si atat perluarea cat si continuare fazei ar fi mult mai logice cu stangul.

Link to comment
Share on other sites

  • MentholBoy

Jorge Martinez de la CFR are tot salariul (51,000 euro/spatamana) platit de clubul CFR Cluj. Banuiesc ca este vorba de o greseala si consider ca ar trebui schimbat contractul la o coplata de 10-20% din salariului lui Martinez de la Juventus. Daca nu, imprumutul poate fi terminat si astfel, intr-un mod foarte usor, se mai pot face rost de 3 milioane la transferuri. Suma totala disponibila pentru transferuri devine astfel cu 50% mai are decat balanta clubului. - will check/fix

Luis Alberto cred ca este cumparat de la Braga. Pe unde m-am uitat, exceptand Wikipedia apare ca fiind transfer definitiv - will check/fix

Apare un jucator la echipa a 2-a, Solomon Enow (Cameroon, 25 ani, imprumut de la Parma) care nu face parte din lotul CFR-ului.- greşit. Face parte dar nu a jucat până acum. A fost dat la rulaj la Unirea Dej de câteva zile

Dominique Kivuvu e imprumutat la Mjallby AIF (Suedia) cu optiune de cumparare pentru 500,000. http://www.transferm...eler_41300.html - greşit. A revenit la Cluj.

Nuno Claro a fost exclus din lotul CFR-ului. Ar trebui sa fie Unavailable pentru tot sezonul si dornic sa plece ca free transfer cand i se termina contractul. - - will fix

Eduard Stancioiu a fost reprimit in lot si nu ar trebuie sa mai fie Unavailable pentru primele meciuri sau sa vrea sa plece ca free transfer odata ce-i expira contractul.- will fix

Nu in ultimul rand as vrea sa va felicit pentru o treaba foarte buna facuta la reasearch, din nou, si mult spor pe mai departe. - multumim

Radut e doar imprumutat la Pandurii. Si Tibi Balan vrea sa place cu free transfer

Era dat ca sigur transferul la data inchiderii db in schimbul procentelor

Bihor:

Il cream pe George Alexandru Puscas (n 08.04.1996)? -8 sau -9? Sau ii lasam pe englezi?

UTA:

Nu inteleg de ce il am pe Sorin Radoi...

Nu il am pe Dan Matei

Puscas noi, e inca la Bihor. Nici eu nu inteleg

Link to comment
Share on other sites

Si eu am avut problema cu salvarea. Imi dadea eroare...

P.S. Nu inteleg de de Mioveni are media prediction locu 2, Vointa Sibiu locu 4 (cand ei se desfiinteaza) Arges locu 3?

Nu ar trebui sa facem si la liga 2 o discutie cat de cat sa uniformizam si sa punem mai in realitate?

Nica are cumva -9?

Link to comment
Share on other sites

  • MentholBoy

P.S. Nu inteleg de de Mioveni are media prediction locu 2, Vointa Sibiu locu 4 (cand ei se desfiinteaza) Arges locu 3?

Nu ar trebui sa facem si la liga 2 o discutie cat de cat sa uniformizam si sa punem mai in realitate?

Nu inteleg de ce nu gandesti. Nu ar trebui sa facem o discutie si din punctul asta de vedere? Cand s-a inchis baza de date? Cand s-a desfiintat Vointa? Care era situatia in Liga a II-a la data inchiderii bazei de date?

Uneori am impresia ca vorbim impreuna si ne intelegem separat. PLM

Si nu, NIca nu e -9

Link to comment
Share on other sites

Nu vad de ce te superi.

Era o propunere.

Imi asum faptul ca nu gandesc uneori. Dar, cred si asa ca la momentul inchiderii bazei se vorbea de -13 puncte la Mioveni si desfintare la Sibiu. Nu cred ca era mare act de gandire sa iti dai seama ca Tg Mures, de ex, e mult peste Mioveni si ar trebui tratata ca atare, si nici ca FC Olt nu va fii echipa de promovare. Ai zis sa punem aici eventualele erori. Eu (parerea mea) e ca acestea sunt erori. Poate nu de gravitatea care o asteptai.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy