Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Cariere Fm 2012


Mihai

Recommended Posts

N-am observat ca nu arata si scorul, era 1-0 pt ei cand am dat golul. S-a si terminat 1-1, in retur am batut cu 2-0. Mai departe au urmat semifinalele unde am scos pe Lille dupa ce am pierdut 2-1 la ei, si am batut la mine 2-0. In finala am picat cu PSG, to be continued...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Ce joc idiot! Sunt in al doilea sezon, antrenez o echipa dintr-o liga creata de mine.. La un moment dat, antrenorul uneia dintre echipe a fost demis si a fost inlocuit cu antrenorul altei echipe din aceeasi liga. Echipa respectiva a angajat un antrenor de la o alta echipa... si totul a continuat in acelasi ritm. Cat de stupida sa fie chestia asta?!? Nu putea niciuna din echipe sa angajeze un antrenor liber de contract? Mi s-a taiat tot cheful sa mai joc vreodata FM.

Link to comment
Share on other sites

Salut! Am si eu o mica rugaminte :D Am avut o salvare in care am jucat vreo 8 ani.Am inceput la PSG(4 sez) apoi la REAL MADRID(3 sez) si la CHELSEA(1 sez).Mi s-a stricat HDD si nu am mai avut cum sa continui salvarea.Imi puteti pune un save la download cei care sunt prin 2015-2018 ca nu vreau sa o iau de la capat:( mersi!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Cariera la Newcastle cu transferurile la zi:

- tactica este simpla fara sa fi umblat la player instructions; folosesc foarte mult touchline instructions newcastleunitedtacticst.png

-clasamentul: :D in aproape toate meciurile disputate, indiferent de adversar am dominat meciul clar barclayspremierleagueovj.png

- stats jucatori: Cisse , Ben Arfa , Gutierrez, Sissoko, Anderson cei mai buni jucatori din lot: http://imageshack.us...tedteamplay.png

-stats jucatori PL: cel mai bun marcator, pasator si primii 2 jucatori la media de note: http://img706.images...ierleaguest.png

-europa: locul 1 in EL in grupa , mai departe voi juca cu Hannover : http://img534.images...agueovervie.png

Pentru sezonul urmator vreau sa schimb tactica intr-un 4-2-3-1: principala tinta este Isco de la Malaga. Pe langa el vreau sa mai aduc un fundas stanga si inca 3-4 jucatori de viitor.

Marea problema este daca sa il transfer pe Fernando Llorente gratis. La anul voi juca tot cu un singur atacant si ar fi o problema sa aleg intre Cisse si el. Ce ar trebui sa fac?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Salut , m-am apucat si eu de o cariera noua cu Steaua in care am de gand sa cuceresc un trofeu important in europa cu cel putin cu o echipa romaneasca , sa cresc rating-ul campionatului undeva de nivelul 10-15 in clasamentul competilor de cluburi , sa cresc coeficientul overall al echipelor care participa in UCL si EL + sa fortez echipele mici sa investeasca mai mult in regula sa poata tine pasul cu echipele mari ale campionatului iar echipele mari la randul lor sa investeasca mai mult pentru a face fata echipelor mari din europa . Voi incerca sa dau dau upgrade la facilitatile de antrenament si la facilitatile de juniori cat mai regulat dar totusi intr-o maniera destul de realista ,marirea stadioanelor si incercarea de a mari numarul de spectatori overall prezenti la meciurile din liga 1 si cupa Romaniei .

Mici reguli de baza al carierei :

- Numarul de transferuei facute sa fie in limita bugetului cu cateva facute pe termen lung in plata lor .

- Primul 11 sa fie dominat de jucatori romani sau macar sa aiba un procent de 40% din totalul de 18 jucatori valabili pe meci.

- Exploatarea la maxim a jucatorilor noi tineri .

- Incecarea de a avea o medie de varsta intre 23-27 de ani pe echipa .

- Investitii majore in jucatori tinerii cu potential mare.

- Incercarea de a nu sta mai mult de 9 ani la o echipa.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Steaua Bucuresti : 01.06.2011 - prezent

- Momentan sunt la inceputul sezonului al 3-lea un sezon bine inceput dar voi reveni imediat la anul curent din cariera. In primul sezon inceput la steaua find si unul foarte slab , ajungand sa fiu la marginea prapastiei de a fi demis de doua ori , am reusit sa termin campionatul pe locul 6 redresant putin mersul echipei foarte slab cu o castigare a cupei romaniei care mi-a salvat pielea la steaua + mi-a asigurat participarea in Europa League in sezonul 2012-2013 .

-In al 2-lea sezon lucrurile au stat cu totul altfel echipa avea deja un an impreuna, jucatori erau obisnuiti cu stilul de joc si au reusit impreuna niste performate foarte bune pe plan intern, la capitolul transferuri foarte putini jucatori veniti mai mult ca backup sume mici iar la plecari singurul jucator de valoare pierdut fiind eric pe 3.3mil euro. In campionat am dominat complet reusind sa castig liga 1 la 19 puncte de locul 2 , am mai adaugat si o cupa a romaniei la performanta din acel sezon .In europa desi am picat intro grupa destul de grea unde echipele erau apropiate ca valoare. Am terminat pe locul 3 la egalitate de puncte cu locul 1 si 2 dar un golaveraj mai slab. * De notat ca romania a avut 5 reprezentate in grupele EL in acel sezon dar unde din pacate doar U cluj sa calificat mai departe, totusi fiecare a strans pentru romania intre 4 si 10 puncte la coeficient.

- In sezonul curent am inceput cu dreptul reusind in 8 partide sa ma aflu pe locul 1 in clasamentul intern .In champions league am reusit calificarea in grupe dupa un tur si retur de foc cu redbull salsburg 4-4 decis la loviturile de departajare .Am prins o grupa destul de accesibila in CL cu shaktior , benfica si olympiakos , din pacate am si prima infrangere 2-1 la benfica unde desi am dominat complet la suturi , pase si possesie diferenta sa vazut in executile de senzatie a lui oscar cardozo. La capitolul transferuri am pierdut o piesa importanta din partea dreapta a apararii ( johansson care a pelcat pe 3mil la blackburn ) , am reusit sa duc 3 tineri care vor avea un viitor tralucit la steaua din pacate vor veni doar din iarna . L-am inlocuit pe johansson cu rapa desi sunt dejamagit ca am fost silit sa dau 6 milione pe el pentru a-mi salva partea dreapta a apararii si pentru al putea tine in tara. Anul acesta pana in iarna vor fi gata upgrade-urile la facilitatile de antrenament pentru echipa de seniori dar si pentru juniori + voi incerca sa fortez conducerea sa cumpere ghencea pentru a putea mari stadionul pe viitor. in 3 ani Steaua a crescut in reputatie pe plan intern si extern si-a crescut valoarea echipei de la 9.5mil la 24.6mil . va urma....

Sezon 2011 - 2012 pe scurt :

Liga 1 : http://img404.imageshack.us/img404/2642/romanianfirstleagueover.png

Europa League : http://img199.imageshack.us/img199/1185/eurocupoverviewstages2.png

Transferuri si plecari : http://img199.imageshack.us/img199/6082/steauatransfershistory.png

Tactica folosita si primul 11 preferat : http://img825.imageshack.us/img825/7029/steauahistorybesteleven.png si tactica de joc > in primul sezon a fost mult bazat pe default , deoarece experimentam mult pana mi-am ales forma perfecta pentru stilul meu de joc.

Sezon 2012 - 2013 pe scurt :

Liga 1 : http://img442.imageshack.us/img442/6357/romanianfirstleagueoverk.png

Europa League : http://img515.imageshack.us/img515/4545/eurocupoverviewstages.png

Transferuri si plecari : http://img834.imageshack.us/img834/6082/steauatransfershistory.png

Tactica folosita si primul 11 : http://img109.imageshack.us/img109/7029/steauahistorybesteleven.png > acelasi tactica la stilul de joc folosesc si in sezonul curent > http://img17.imageshack.us/img17/1972/fcsteauabucharesttactic.png.

Sezon 2013 - 2014 - in derulare :

Liga 1 : http://img407.imageshack.us/img407/2642/romanianfirstleagueover.png

Uefa CL : http://img203.imageshack.us/img203/6301/europeanchampionscupove.png

Transferuri si plecari : http://img18.imageshack.us/img18/6082/steauatransfershistory.png

Tactica folosita si primul 11 : http://img703.imageshack.us/img703/1972/fcsteauabucharesttactic.png ( in locul lui carrilo este sanogo dar aceste este accidentant momentan ) tactica joc instructiuni > http://img341.imageshack.us/img341/1972/fcsteauabucharesttactic.png.

Va urma.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Am si eu o intrebare nu stiu daca e bine pusa aici dar incerc. Pe masura ce trece timpul in joc, avand posibilitatea sa schimbi campionatele, salvarea tot creste in dimensiune. Am inteles ca poti juca chiar daca ai varsta trecuta de 100 ani (in joc bineinteles). Ajungand in anul... sa zicem 2100, probabil vei avea un fisier de 1GB, presupun.... care atunci cand vei da Load game, se va incarca foarte greu.

Acum intrebarea:

Este vreo posibilitate ca fisierul salvat sa ramana la dimensiuni rezonabile, sa se incarce mai usor cand dam Load game ? Stiu ca era un utilitar care se chema FM Cleaner care stergea informatiile vechi din fisier, care nu mai foloseau la nimic. In caz ca nu este acest utilitar pentru acest joc, e posibil ca cei de la SIGAMES, sau oricare altcineva sa creeze un asemenea utilitar ?

Multumesc !

Link to comment
Share on other sites

Am si eu o intrebare nu stiu daca e bine pusa aici dar incerc. Pe masura ce trece timpul in joc, avand posibilitatea sa schimbi campionatele, salvarea tot creste in dimensiune. Am inteles ca poti juca chiar daca ai varsta trecuta de 100 ani (in joc bineinteles). Ajungand in anul... sa zicem 2100, probabil vei avea un fisier de 1GB, presupun.... care atunci cand vei da Load game, se va incarca foarte greu.

Acum intrebarea:

Este vreo posibilitate ca fisierul salvat sa ramana la dimensiuni rezonabile, sa se incarce mai usor cand dam Load game ? Stiu ca era un utilitar care se chema FM Cleaner care stergea informatiile vechi din fisier, care nu mai foloseau la nimic. In caz ca nu este acest utilitar pentru acest joc, e posibil ca cei de la SIGAMES, sau oricare altcineva sa creeze un asemenea utilitar ?

Multumesc !

Este ceva optiune la Preferences, "Save your game compressed for smaller files.", sau ceva de genul asta.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy