Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Ce Facem Cand Intervine Plafonarea?


alkolist

Recommended Posts

Imi place sa joc in campionatul Romaniei, cu echipe mici. Ca performante notabile as mentiona castigarea cupei UEFA in al cincilea sezon cu Poli Timisoara si participari constant bune in Champions League. Momentan sunt in 2023 cu Sportul, castig campionatul aproape la pas an de an si ies din grupele CL de fiecare data. Totusi, nu reusesc sa acced in fazele superioare ale competitiei, din motive ce nu tin neaparat de managementul meu. As enumera cateva "handicapuri" si va rog sa veniti cu sugestii si completari acolo unde puteti:

1. Lipsa jucatorilor de valoare care sa vina in campionatul nostru. E o discrepanta mare intre ce se joaca in campionatul intern si ceea ce se intampla in CL. Jucatori submediocrii, supraevaluati, multi cu probleme de comportament si care se adapteaza greu. Vin petarde pe sume de transfer colosale si nu reusesc mai mult decat orice jucator de 500 de mii din campionatul intern sau un junior mai de doamne ajuta. Cand caut sa transfer un jucator, am pretentia sa fie peste ce am eu deja. Slabe sanse, daca reusesc un transfer beton o data la doua sezoane sunt norocos. Solutia care am gasit-o e sa cumpar juniori si sa ii cresc, dar dupa 3-4 sezoane isi doresc sa plece, nu mai au motivatie sa joace in campionatul intern.

2. Dorinta jucatorilor buni de a pleca "afara". Odata iesit din grupele CL, jucatorii mei incep sa le faca cu ochiul echipelor straine. Desi sunt platiti regeste la mine, au constant parte de meciuri tari in CL, ei se supara cand refuz o oferta de la "super echipe" ca Rubin Kazan, Espanyol, Utrecht sau Zenit, care nici macar nu participa constant in CL. Asa ajung de vand jucatori pe care am dat 25-30 de milioane pe 10 milioane sau chiar gratis (tocmai am patit-o cu un atacant de 21 de ani). Practic eu investesc in ei bani de transfer si salarii grase (asta avea 66k pe saptamana), pentru a-i pregati pentru CL si cand sa culeg roadele, ei stau toata ziua suparati ca nu i-am lasat sa plece. Nu mai dau randament, imi strica atmosfera la echipa, nu reusesc sa imi recuperez nici macar banii din transfer, altul de valoarea lui nu mai gasesc si nici nu am o rezerva decenta pentru postul ala. Solutii?

3. Lipsa jucatorilor romani de valoare. Am peste 10 sezoane jucate si desi am o caruta de bani si mi-as permite orice jucator de pe piata interna, de-abia 2 romani pot fi considerati titulari in echipa mea. Restul sunt brazilieni, portughezi, spanioli sau mai stiu eu ce natii. Am probleme de fiecare data cand trebuie sa imi inregistre echipa in cupele europene. Va dati seama ca timp de 10 ani s-au tot imbunatatit facilitatile de antrenament si academiile de tineret, dar rezultatele nu sunt nicidecum vizibile. Nici un jucator de talie mondiala in ultimii 10 ani si doar 4-5 de reputatie continentala, spune multe.

4. Lipsa unei competitii reale in campionatul intern. Deja dupa primele 2 sezoane, castigarea titlului devine ceva banal. Ceilalti manageri refuza sa se adapteze si continua sa se zbata in mediocritate. Practic nu am ce cumpara din campionatul intern, daca as pune atacanti in locul fundasilor centrali, tot as lua campionatul fara probleme. La portari e jale, v-as pune un screenshot cu portarul titular al echipei FC Brasov, care este pe locul 2 in campionat sa va formati o parere.(reflexe - 10, aerial - 12, one on one - 10, kicking - 8, positioning - 3, rushing out - 5). Mi-e groaza cand ma gandesc ca asta o sa apere in cupele europene.

In concluzie, dupa primele 5 sezoane jocul devine doar un automatism de apasare a butonului continue pana la urmatorul meci de cupa europeana. In afara de pauza de vara (cand vanezi juniori) si turul campionatului (cand testezi achizitiile si ai meciurile de cupe europene), jocul e de o plictiseala maxima. Vacanta pana la 1 iulie si asta e. Astept pareri...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy