Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


La Cererea Publicului, Ii Zice Fmro 10.Iv 100%


Mihai

Recommended Posts

  • MentholBoy

UPDATE PENTRU CEI CARE SUNT LENESI SI NU STIU SA CITEASCA:

Am ajuns la momentul final al acestui asa zis patch si il puteti downloada de aici: http://www.fmro.ro/dl/ligaiv99virgula99lasuta.zip

Avem deosebita placere de a va anunta lansarea betaului pentru 10.IV.

Ce inseamna 10.IV?

- transferurile la zi in Liga I (beta 1)

- transferurile la zi in Liga a II-a (beta 2)

- activarea Ligii a III-a (RC 1)

- activarea Ligii a IV-a (RC2 si final)

Momentan va vom oferi beta1 si asteptam feedback-ul vostru in ceea ce priveste corectitudinea transferurilor si eventualele erori

NOTA: în acest mini-update nu vom umbla la reputatii si CA/PA. Daca aveti astfel de dorinte va invitam sa vi le satisfaceti singuri...cu editorul.

varga.jpg

Download: FMRo 10.IV Beta 1

Instalare:

- fisierul xml se va copia in folderul My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2010/editor data

- la fel ca la LIga III Activator, va trebui sa porniti joc nou si sa bifati Change la Editor Data

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 280
  • Created
  • Last Reply
  • MentholBoy

@Ilici treptat-treptat. Probabil in urmatoarele 7 zile

@restul: ce nu ati inteles?

Ce e pus la download este beta1 - adica transferurile la zi in Liga I (beta 1)

In urmatoarele versiuni vom avea si transferuri in L2 si liga III activata ca lumea si la final Liga IV

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

La G. Bistrita e Trtovac de mutat la Gaz Metan Medias. Ar mai fi de schimbat salariile la jucatori, daca se poate, mai ales Ze Rui e ramas cu 164.000 euro/an, aproximativ. Cel mai mare salariu il are Diogo - 60000/an, sunt cei noi veniti care sparg bugetul de salarii....

Era sa uit - de readus in lot pe Andrei Muresan, de la staff de scos pe Husu preparator fizic.

Intrebari: O sa se faca ceva modificari si la atributiile jucatoriilor? Pentru ca la Gloria cel putin, am 2 jucatori care sunt cam slabuti, respectiv Bajenaru si Curtuius.

Moraes e cica doar imprumutat de la Santo Andre pana in vara, cu prima optiune de cumparare de 200.000 euro, dar am inteles ca cei de la Gloria au achitat deja o parte din suma de transfer, e un fel de coproprietate. Nu stiu daca sa ramana cum e acum sau pe loan si cu future transfer din vara. Practic e jucatorul Gloriei.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Trtovac trebuie mutat de la G. Bistrita la Medias, a fost transferat luna trecuta din cate stiu. A fost o vreme in pregatiri cu Bistrita in stagiul din Turcia, dar a plecat liber de contract. Cred ca si Bozesan e la Medias, dar nu sunt sigur, oricum nu mai e la Bistrita.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Din ce stiu eu Bozesan e la Gaz Metan II, de Trtovac nu stiu nimic.

Rămaşi descoperiţi după accidentarea lui Markovic, care va lipsi tot restul sezonului, oficialii grupării medieşene s–au reorientat repede, transferând tot un fundaş sârb, pe Jasmin Trtovac.

Mai-marii clubului medieşean s-au mişcat repede pe piaţa transferurilor după ce Zarko Markovic s-a operat şi au aflat că nu mai poate fi folosit în această ediţie de campionat. Oficialii Gazului metan au apelat tot la "filiera sârbă", reuşind să-l transfere pe Jasmin Trtovac, un fundaş de peste 1,90 metri, din ţara vecină.

Trtovac nu este un necunoscut pentru Ioan Horoba, actualul director general al Gazului metan ştiindu-l pe fotbalist încă de mai bine de un an. În pauza de iarnă a sezonului precedent Trtovac a fost promovat de la echipa a doua a Gloriei Bistriţa la cea din Liga I la cererea lui Neluţu Sabău. "Trtovac este un jucător gen Akaky. Are aproximativ aceeaşi înălţime, peste 1,90 metri. Ştiţi cum sunt sârbii în teren, aprigi. Aşa e şi Trtovac. O să vă placă acest jucător", a afirmat Horoba.

Jasmin Trtovac a venit liber de contract la Gaz metan. După despărţirea de Gloria Bistriţa, petrecută în vară, fundaşul sârb a îmbrăcat tricoul unei formaţii din cel de-al doilea eşalon din ţara natală, FK Novi Pazar, aceeaşi de la care s-a transferat, în 2008, la Gloria Bistriţa. Cu gruparea patronată de Jean Pădureanu, Trtovac semnase un contract pe 5 ani, dar în vara lui 2009, odată cu plecarea lui Ioan Ovidiu Sabău la FC Timişoara, s-a renunţat la el.

"Cunosc echipa din Mediaş pentru că am jucat câteva meciuri amicale împotriva ei cu Gloria Bistriţa. Ştiu chiar şi ţiva jucători, pe Markovic, Marovic şi Dudiţă. Înainte de a veni la Gaz metan m-am consultat cu prietenul meu Zarko (n.a. Markovic). Eu joc tot fundaş central şi mi-aş dori ca, din vară, să formez alături de Markovic cel mai bun cuplu de fundaşi centrali din Liga I. Pentru mine, acum este important să prind echipa din urmă, să mă pun la punct cu pregătirea. Vreau să mă pun la punct cât mai repde, pentru a putea juca", a afirmat Trtovac. Acesta a mai completat că a auzit că obiectivul Gazului metan pentru sezonul 2009/2010 este clasare pe unul din primele 12 locuri şi consideră că acest lucru este posibil. "Am văzut echipa la joc şi cred că poate termina sezonul chiar mai sus de locul 12", a mai declarat Trtovac.

Legitimat abia ieri

Transferat în urmă cu două săptămâni de gruparea medieşeană, fundaşul central Jasmin Trtovac a fost legitimat abia ieri de către oficialii Gazului metan. "Federaţia din Serbia este singura care cere taxă pentru eliberarea "cărţii verzi" a jucătorilor. Noi am plătit în urmă cu câteva zile, iar astăzi (n.a. ieri) l-am legitimat pe fotbalist", a afirmat Ioan Horoba, directorul general al medieşenilor.

Sursa Tribuna de Sibiu

In plus, cred a si Ionut Hlinca a plecat tot la Medias.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy