Jump to content

OutOfMyMind

Members
 • Content count

  400
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

1 Follower

About OutOfMyMind

 • Rank
  Căpitan
 • Birthday 01/25/1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nordu' Sălbatic
 1. Screenshoturi

  Saracu'
 2. Activator L4 pentru FM 2018

  Nope. Nu poti crea regula asta.
 3. Se poate cumpara Football Manager 2018 fara Steam?

  Poti cumpara direct de pe Steam jocul, dar e ceva mai scump, undeva spre 50 de euro, cred. Varianta vanduta de Altex nu e niciun fel de Beta, e jocul complet. Poti lua linistit.
 4. Buguri FM18

  Uitati-va ce echipa are Tigres. Si nu zic de Gignac. Jucatori cu nume, care au CV-uri mai mult decat decente, care nu-s fosile. Nu stiu in cate campionate un mediocru poate primi 3 milioane de euro pe an.
 5. Care a fost prima tactica folosita in FM 2018?

  Nici eu nu sunt fan, ma feresc cat pot de ea. Si asta doar pentru ca mereu mi-a fost greu sa am si un AMC si un ST care sa dea randament.
 6. Care a fost prima tactica folosita in FM 2018?

  4-2-3-1, desi atat de populara, e cam cel mai greu de facut sa mearga brici. Dar si daca iti iese, rupi tot. @BurticAndrei4-3-3 cu wingeri? Daca da, meh. Trei atacanti fratie, de doua editii incoace merge cam prea bine.
 7. Screenshoturi

  Si a fost mai mult rezerva. Si ii dau reject. Iar.
 8. DOWNLOAD FM18

  Ajutati-ma sa inteleg. Vorbim de 800 de copii fizice, da? Nu discutam de jocul in format digital, nu? Ca daca astea sunt vanzarile totale, este extrem, extrem de trist.
 9. DOWNLOAD FM18

  Toti am trecut prin faza aia, cand fie nu voiam, fie nu puteam sa dam bani pe jocul/jocuri originale. E de inteles. Problema apare cand te manifesti public pe subiectul asta. Ai trackere si alte locuri putin sau deloc restrictive, unde poti intreba linistit de lucrurile astea. Aici e forum oficial, daca atat te duce capul, nu esti o pierdere pentru comunitate. Zic, dăcât.
 10. Care a fost prima tactica folosita in FM 2018?

  Fix asa. Dar ne suparam cand jucatorii nostri imprumutati nu joaca la altii Experimenteaza cineva tacticile cu trei fundasi?
 11. DOWNLOAD FM18

  Pe bune, in p#$@ mea? M-ati pacalit sa dau bani pe el?!
 12. FM 2018 Out Now!

  Dap. Am avut freeze-uri in beta. Dar crash de genul asta, niciodata.
 13. Buguri FM18

  Spuneau ca vor sa fie cat mai realist sistemul si ca anul acesta se vor plati mai multi bani pe jucatori. Daca e un slide, suntem salvati Oricum, fiti cu ochii pe transferuri ca pe butelie. Adunam info si mergem peste ei.
 14. Buguri FM18

  Cam pe acolo au fost si performantele lor in salvarea mea. Alibec, undeva la 30 de goluri in Liga I, juca la nationala, pauza oferte. Man, de departe cel mai bun jucator al echipei, goluri si pase decisive, creste frumos, pauza oferte. Benzar, constant bun, titular la nationala, pauza oferte. @ovidiu10Stiu ca nu e treaba ta, dar poate verifici si tu. Diferenta fata de 2017, pe care am vazut-o eu, este ca atunci cand primesti rapoarte privind jucatorii, iti estimeaza si o suma cu care ar putea fi cumparat. Daca la FM17 existau acele estimari, aici vad doar ”doesnt want to sell”. Probabil de aici si reticenta de a veni oferte, e din nou ceva ce tine de cod.
 15. România - Turcia 2 - 1 România - Olanda 1 - 2 România - Portugalia 0 - 3
×