Jump to content

PoliFanAthic

Generaţia de Aur
 • Content Count

  1,224
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About PoliFanAthic

 • Rank
  Antrenor secund
 • Birthday 01/24/1987

Contact Methods

 • Website URL
  www.cronicavioleta.ro
 • Yahoo
  fcpolifan

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. PoliFanAthic

  [RO] [Ripensia] - Tat Banatu-i fruncea

  Parcă îi expiră contractul lui Dumiter în vara lui 2019? Așa îmi aduc aminte de când am jucat cu Ripensia. Apropo de timișeni, vezi și la CNPT.
 2. PoliFanAthic

  [RO] [ASU Politehnica Timisoara]

  Hai că mă bag în seamă: ce fuziune? AC Recaş doar a fost mutată la Timişoara şi rebotezată, n-a fuzionat cu nimeni. Şi gustul şi-l face fiecare, aşa cum Poli AEK a fost adulată ani de-a rândul. În rest despre ce moralitate să vorbim? Şi ASU Politehnica are neajunsurile ei de aşa-zisă moralitate (eu le-aş spune excese de pragmatism, respectiv de izolaţionism). Totul e un exerciţiu în autoflagelare şi autodistrugere, iar în acest moment Timişoara, indiferent de ligă, este rivală cu Dinamo şi FCSB la fel cum orice alt oraş din România are o echipă „rivală” ăstora. Cât despre rivalitatea ACS-ASU, atitudinea preferată de ambele părți este să se prefacă că cealaltă nu există.
 3. PoliFanAthic

  Football Manager 2018 Winter Update is out!

  Am băgat cu editorul toate mutările din primele două ligi care n-au fost incluse în 18.3. Pe Steam Workshop: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1319530088
 4. PoliFanAthic

  Romania SS Kits - FM19

  Nu stiu de ce mi se pare așa de mișto tricoul ăsta. Fain!
 5. PoliFanAthic

  Romania SS Kits - FM19

  In dreapta e ce ai pus tu, in stanga e cam cum arată. Tricoul ăsta are un violet foarte închis. Celălalt, cu benzile mai late, e mai deschis. Ciudate alegeri, atât cromatic, cât și ca stil (fiecare kit pare diferit).
 6. PoliFanAthic

  Romania SS Kits - FM19

  E mai inchis violetul pe tricou
 7. PoliFanAthic

  Mai incercam o data

  Cam care-i volumul de lucru/deadline? As incerca sa ajut, in masura timpului disponibil.
×

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy