Jump to content

il muce

Generaţia de Aur
 • Content Count

  14,255
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

About il muce

 • Rank
  studying for National B license

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. il muce

  [FM 19] [Schalke 04]

  Nu-l baneaza nimeni ?
 2. il muce

  FM19 - Activator L3-L4

  Wow, e mai aproape de realitate decat orice activator facut de mine ­čśë
 3. il muce

  YNWA Liverpool

  confirm
 4. il muce

  [FM 19] [Schalke 04]

  Ma refer la cum postezi pe forum cand spun de font. De exemplu postul de mai sus.
 5. il muce

  [FM 19] [Schalke 04]

  Fa ceva cu fontul ala, e groaznic.
 6. il muce

  Baietii din vale

  nu poti face blaturi cu pariuri included like irl
 7. il muce

  FM19 - Activator L3-L4

  Fa-l sa mearga cu activatorul normal, apoi go advanced rules
 8. il muce

  FM19 - Activator L3-L4

  asa, printurile par facute din advanced rules cu care am avut experiente nefericite in sensul ca nu e(ra) stabil, SIG nu ofera support, e un fel de bucatarie interna de a lor. am reusit sa modific rules, sa modific nr de echipe de la un sezon la altul (sa cresc L3 de la 13/14 echipe la 16 etc) dar in aceeasi configuratie uneori mergea, uneori nu (nu se facea season update) asa ca am lasat balta "advanced rules" ca mi-a mancat nervii. 2. revenind, pare ok, check-ul ala pentru "use regional divisions". dar fara sa folosesti "advanced rules" imparte corect echipele in sezonul 2 ? "advanced rules" e un domeniu unde trebuie multa rabdare si trial&error - incerci pana nimeresti. I shit you not! asta e si sfatul pe care il primesti pe SIG daca nu stie nimeni raspunsul. 3. daca lasi L3 drept "competition" si toate seriile isi iau regulile de la L3, de ce iti mai bati capul ? ce nu merge ? if it ain't broken... don't try to fix!
 9. il muce

  FM19 - Activator L3-L4

  lol, da, inbox-ul era full. am facut curat, acum pot primi si PM. 10x 1. regionalizare - da, este posibila regionalizarea grupelor de L3. in editor, la fiecare club ai in tab-ul "Competitions" un subtab denumit "Regional Divisions". pentru fiecare club setezi in ce serie trebuie alocata echipa cand ajunge sa joace in liga respectiva. de ex. pentru CSM Roman in FM18 Editor arata ca ma jos. setezi doar pentru ligile unde ai serii (gen L3) si trebuie sa pui si level-ul ligii - 3 pentru L3, 4 pentru L4 (daca faci si L4) etc. pentru L1 si L2 evident nu pui nimic, nu ai serii. nu sterge ce e setat pentru competitiile U19 ca sa nu distrugi impartirea setata de researcheri pentru Liga Elitelor sau cum se mai cheama acum. imi imaginez ca nu s-a schimbat mult Editorul de FM19 vs FM18. 2. unde e optiunea asta de "use regional divisions" ? suna a ceva nou. print screen pls. 3. L3, L3S1, L3S2 etc - toate trebuie sa ramana setate ca Domestic Division. La fiecare dintre serii (L3S1, L3S2...) trebuie sa setezi campul Parent Competition pe L3 (vezi mai jos campul asta). La L3 nu trebuie sa fie populat cu nimic acest camp - Parent Competition. Daca setezi regulile la nivel de L3 ar trebui sa se propage si pe serii. Dar aici trebuie sa incerci sa vezi daca jocul preia regula de la parent competition sau nu. In FM18 prelua daca nu era bifat nimic la reguli la nivel de serie.
 10. il muce

  FM19 - Activator L3-L4

  E un pic cam greu sa contribui la Activator cand am o branulala la mana si ma bucur ca e cineva care duce mai departe "traditia". ­čÖé Cu sfaturi pot oricand!
 11. il muce

  FOOTBALL MANAGER 2019 BETA AVAILABLE NOW

  pre-game editor e available ?
 12. il muce

  [RO] FC Hermannstadt | Drumul spre Champions League

  ceva modificari la baza de date inainte de inceperea jocului sau in timpul jocului ? vreun patch "minune" aplicat ? 42 de mil pentru orice jucator dupa doar 2 sezoane in L1 suna.... intr-un fel.
 13. il muce

  L4 Flacara Zavoiu

  Bravo! Felicitari! Mai stii cand erai prin L3 si te gandeai ca acolo o sa putrezesti forever ?
 14. il muce

  L4 Flacara Zavoiu

  superba cariera. pacat de ratarea promovarii din L2 dar probabil ca ai fi fost mucificat in L1, nu e inca momentul.
×

Important Information

Pentru ├«nregistrarea pe acest forum va trebui s─â accepta┼úi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folose╚Öte cookie-uri pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa de navigare ╚Öi a asigura func╚Ťionali╚Ť─â╚Ťi adi╚Ťionale. Detalii privind politica de confiden┼úialitate ┼či cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy