Jump to content
FMRo Forum - Football Manager Romania

il muce

Generaţia de Aur
 • Content count

  14,080
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

About il muce

 • Rank
  Too old for a member title

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,294 profile views
 1. Steagul Rosu-Galben-Negru

  Done
 2. Activator Romania FM2017

  asta ar insemna sa recreez toate ligile cap-coada (L1-L6) too much work.
 3. Juventus Slatina - din L4 in Champions League

  Interesanta cariera! KUTGW!
 4. Activator Romania FM2017

  ok, o sa ma uit
 5. Activator Romania FM2017

  joci cumva cu fisierul ala de "real names" etc ? am intampinat aceeasi problema cand il aveam si eu, dar fara el parca era ok. sunt niste id-uri de competitii "mixate" intre ele.
 6. Romania "altfel"

  good job!
 7. Romania "altfel"

  arata f bine conceptul banuiesc ca ai folosit advanced rules ca sa faci baraj regional si tururile de cupe regionale. ai avut ceva erori la validare, testarea competitiilor din editor etc folosind advanced rules ? pentru diviziile regionale care variaza in dimensiune ai folosit setarile regionale la nivel de club sau regional boundaries la nivel de competitie sau ambele ? ceva erori dupa mai multe sezoane de joc - gen nu se mai face season update la final de sezon si nu se mai genereaza fixtures pentru sezonul urmator ?
 8. Activator Romania FM2017

  stie si catharsis, e old dog pe aici.
 9. Activator Romania FM2017

  nu, s-au mai retras in trecut si din Belgia, Grecia, Ucraina. dar pentru SIG nu e o problema, ei stiu sa lucreze cu editorul propriu (+advanced rules) si sa modifice echipele de la an la an, doar ca nu acorda nici un fel de suport userilor pe partea asta de advanced rules. si asa, ajungi sa dai click-i pe acolo in speranta ca nimeresti. unele campuri sunt predictibile in ce modificari genereaza, dar altele gen rules index de exemplu sunt pur si simplu pe incercate si testate in joc ca sa vezi ce genereaza. sau ajungi sa incerci sa modifici ligile existente ca sa intelegi cum au folosit ei diversi parametri, dar eu tot nu am reusit sa descifrez diverse aspecte si am pierdut suficient timp cu asta.
 10. https://hagivorbestecaunprogramator.tumblr.com/
 11. Activator Romania FM2017

  daca procedez asa, ar trebui sa refac si Liga 1 si Liga 2, iar la Liga 1 nu am optiune de injumatatirea punctelor din sezonul regulat. patch-ul e construit pe Liga 1 si Liga 2 existente. ce pot incerca este sa maresc numarul echipelor din Liga 2 din sezoanele urmatoare, folosind advanced rules. am mai incercat dar fara succes, mai incerc cand prind o fereastra de timp.
 12. Activator Romania FM2017

  Am postat in primul post versiunea pentru update 14.3: Activator pentru versiunile 17.3.0 si 17.3.1. Activeaza L3 si L4. La promovarea din L3 in L4 cele 5 castigatoare ale seriilor L3 vor juca un baraj pentru a determina 2 echipe ce promoveaza. Asta se intampla pentru ca L2 ramane cu 16 echipe (din care 2 retrogradeaza) datorita echipelor retrase anul asta. Nu am setat restrictii regionale, e posibil ca alocarea echipelor in L3 si L4 sa fie un pic mai confuza din sezonul 2.
 13. Activator Romania FM2017

  Am activat pe repede inainte L3 sa vad ce se intampla dupa primul sezon si concluzia e ca se poate face L3 si L4 dar numarul de echipe din L2 ramane 16 si in urmatoarele sezoane, retrogradeaza ultimele 2 din L2 si vor promova 2 echipe din L3 in urma unui baraj in care vor fi locurile 1 din cele 5 serii. Cum vi se pare ? Pentru advanced rules nu sunt pregatit si editorul+advanced rules dinainte de update m-au facut sa renunt de mai multe ori la proiect de nervi.
 14. FM 17 Romanian Graphics Pack

  vai de capul nostru, ce fotbal avem
 15. FM 17 Romanian Graphics Pack

  e de anul asta pack-ul ? ca vad ca e si Lupu la Dinamo
×