Jump to content

il muce

Generaţia de Aur
 • Content count

  14,140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

About il muce

 • Rank
  Too old for a member title

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,978 profile views
 1. De aici - https://community.sigames.com/manual/football-manager-2018/players-r167/ Natural Fitness How high the player’s natural fitness is influences how well he stays fit when injured or not training. This will help to determine how quickly players recover from injury, how well they retain their physical attributes as they go past their peak, and how fast they recover between matches.
 2. Poza lui te-a facut sa folosesti cuvantul "celular"
 3. sa ne zici daca dupa baraj se genereaza al doilea sezon
 4. Activator L4-L7 pentru FM 2018

  - da-i un sezon nou Go on Holiday ca sa vezi daca face update si genereaza al doilea sezon - selecteaza toate ligile din Ro, who knows.... - daca ai o salvare mai veche din cariera actuala, reia de acolo jocul si da-i Go on Holiday pana la finalul sezonului. LE: cate ligi din Ro ai selectat in salvarea ta ?
 5. Activator L4-L7 pentru FM 2018

  Uite print screen de la un test facut azi, update pentru al doilea sezon. Eu am selectat toate ligile pana la L7 inclusiv. Si e cu 18.3.2 (apar retrogradatele ASA si Olimpia SM in L3 cu depunctare). Ii rog pe cei care au mai descarcat patchul sa dea un sezon go on holiday sa vedem daca se genereaza sezonul 2.
 6. [RO] [ASU Politehnica Timisoara]

  Pai zi tu de ce ar fi rivale ? De ce ASU nu e rivala cu Miroslava si ar fi cu FCSB ?
 7. Activator L4-L7 pentru FM 2018

  ce naspa mi s-a intamplat si mie la versiunea 1 a patchului cand setasem aiurea end date la o liga a 4a si meciurile continuau in liga aia inclusiv in iulie 2018. apoi am corectat si tot ce am testat (inclusiv ultima versiune) s-a facut update ok la finalul primului sezon. am facut vreo 4-5 teste cu primul an.
 8. Activator L4-L7 pentru FM 2018

  season update s-a facut ? adica toate ligile apar cu 0 jocuri sau au ramas cu clasamentele finale din primul sezon ?
 9. [RO] [ASU Politehnica Timisoara]

  singurele rivale sunt UTA si ACS Poli. Dinamo si FCSB nu pot fi rivale cu ASU Poli.
 10. Activator L4-L7 pentru FM 2018

  ti-am raspuns mai sus, nu stiu de ce primesti eroarea respectiva. sorry. why do you play in romanian lower leagues ?
 11. Activator L4-L7 pentru FM 2018

  xman, iti sunt dator cu o explicatie ? zolo, se pot modifica in editor, dar nu m-a pasionat asta, n-am facut-o niciodata, doar am vazut optiunea.
 12. Activator L4-L7 pentru FM 2018

  da, mission over. a fost ultimul.
 13. Activator L4-L7 pentru FM 2018

  Versiunea v3 a activatorului este atasata la finalul primului post de pe acest topic. Permite activarea ligilor L3, L4, L5, L6 si L7 din Romania (in judetele in care exista si in realitate) si contine si Cupa Romaniei - faza judeteana. Activatorul in versiunea v3 este compatibil cu versiunile 18.3.0 --> 18.3.2 Liga 2 are 20 de echipe si in primul sezon (Olimpia SM si ASA Tg Mures sunt puternic depunctate insa) pentru a putea permite promovarea a 5 echipe din L3. Fisierul din arhiva se copiaza in folderul \Documents\Sports Interactive\Football Manager 2018\editor data
×