Jump to content

ovidiu10

Generaţia de Aur
 • Content count

  4,186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

About ovidiu10

 • Rank
  retired from professional football
 • Birthday 03/02/1984

Contact Methods

 • Skype
  gavrila_ovidiu

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Slatina

Recent Profile Visitors

4,227 profile views
 1. [ITA] [AS ROMA]-ROMA SIAMO NOI

  No ideea! @Mihai?
 2. Pentru cei care folosesc Cut Out Player Faces Megapack, a aparut Update Pack - 10.06 https://sortitoutsi.net/graphics/style/1/cut-out-player-faces
 3. Poza lui ma face sa duc mana la buzunar sa verific portofelul si celularul.
 4. Rezultatul unor frumoase povesti de dragoste intre un spaniol si o braileanca/un portughez si o targovisteanca.
 5. Oups...asta e cam naspa, cu invazia de straini in Liga 2...in realitate nu prea este asa. Cel putin nu, spanioli, francezi si portughezi. Pentru FM19 e de urmarit in BETA daca mai apar astfel de nazdravanii si eventual, sa le cerem sa limiteze prin cod transferurile astea extravangante...Desi, din proprie experienta, daca joci cu o echipa din liga respectiva si tu incepi si aduci englezi, francezi, italieni o sa inceapa si restul echipelor sa aduca (cumva te copiaza pe tine si jucatorii din tarile respective sunt mai dispusi sa vina, pentru ca sunt exemple de alti jucatori din tara lor care joaca deja acolo). Astfel, ca testul ar trebui facut pe unemployed, ca sa nu influentam transferurile.
 6. Succes! Erai dator cu cariera asta, dupa cat am bibilit la lotul/imaginile jucatorilor etc ale Ceahlaului. :)) Sper sa ne vedem in grupele UCL in maxim 8 sezoane!
 7. [RO] [ASU Politehnica Timisoara]

  Multumesc pentru informatie! Cu ocazia asta i-am semnat retragerea in baza de date si a fost facut viitor Coach U19. Am vrut sa il fac de vara trecuta, dar tot declara ca e aproape de intoarcerea pe teren...care intre timp nu s-a mai produs.
 8. Activator L4-L7 pentru FM 2018

  Thanks! Zilele astea incep si eu cariera mea, in L4 Olt.
 9. Activator L4-L7 pentru FM 2018

  Ma rog alaturi de tine! Pentru a-mi putea incepe anuala salvare din L4 catre UCL. Sorry about 19 echipe in L2!
 10. La un moment dat mergea. Cred ca merge si acum, trebuie mutat undeva cu totul - \Documents\Sports Interactive\Football Manager 2018\ - si apoi trebuie setat undeva, din Preferences ale jocului, noua cale a salvarilor/elementelor grafice etc. Posibil, totusi sa se fi scos intre timp...nu stiu ce sa zic si nici nu pot verifica acum.
 11. Succes in continuare! Nu claca...sunt convins ca vei promova din nou sezonul urmator.
 12. Activator L4-L7 pentru FM 2018

  Se pare ca cel mai devreme pe 15 martie. Sa revina @il muce de la Eforie. il muce 1 Mar 4:46 PM scriu aici ca sa stiti de pe acum. pana pe 14 martie sunt plecat din Ro in tari mai calde, chiar bananiere. asa ca.... daca apare patch-ul minune 18.3 mai dureaza un pic pana apare si activatorul L4-L7 corespunzator, aferent. cam pe 15 martie sunshine to me!!!
 13. Activator L4-L7 pentru FM 2018

  deocamdata, nu
 14. Romania SS Kits - FM18

  DOWNLOAD RO_kits_FM18v1.8 Credits: @gizmo11x @adyrychu @Raulic @Maker @DragosBox Au fost updatate Ligile 1, 2 si 3. In cazul in care gasiti erori, echipamente vechi etc. va rog sa postati aici. LAST UPDATE: 03/03/18.
 15. Romania SS Kits - FM18

  In seara asta cel mai devreme. Duminica, cel mai tarziu. Mersi pentru confirmari.
×