Jump to content

ovidiu10

Generaţia de Aur
 • Content count

  3,677
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

About ovidiu10

 • Rank
  retired from professional football
 • Birthday 03/02/1984

Contact Methods

 • Skype
  gavrila_ovidiu

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Slatina

Recent Profile Visitors

3,739 profile views
 1. Romania SS Kits - FM18

  Cum ti-a zis si Dragos, daca downloadezi Metallic Logos o sa ai si Petrolul si toate logourile cluburilor romanesti din primele 3 ligi + nenumarate din L4. Mai sunt si alte colectii de logouri, dar noi cu cei de la sortitoutsi lucram de ceva vreme si este cel mai up to date si complet pentru Romania.
 2. Pentru cei care folosesc Cut Out Player Faces Megapack, a aparut Update Pack - 10.02 https://sortitoutsi.net/graphics/style/1/cut-out-player-faces
 3. Kits and Logs 2017/18

  Sigur va aparea in urmatoarele updateuri pentru Metallic Logos Megapack. https://sortitoutsi.net/graphics/style/3/metallic-logos
 4. DOWNLOAD FM18

 5. Activator L4 pentru FM 2018

  Dap...atata timp cat L3 nu este oficial in joc, nu are rost sa ii intreb ceva, ca raspunsul va fi sigur: Nu. Macar au facut sa nu promoveze in L2.
 6. Buguri FM18

  Raporteaza si tu pe forumul SI, te rog. Cred ca afecteaza mai multe competitii...
 7. Romania SS Kits - FM18

  Ai dreptate...sorry Am updatat acum linkul.
 8. Activator L4 pentru FM 2018

  Comuna Recea, precum si toate echipele din MM au setat la level 4 ori Romanian Fourth League Maramureş North ori South, in timp ce in activator a ramas doar Romanian Fourth League Maramureş. @il muce ar trebui umblat la regional divisions la cluburile din MM si pus Romanian Fourth League Maramureş la toate. Acelasi lucru si la Progresul Dumbravita. La Ghimbav si Borcea e ciudat...totul pare in regula in db. La CNP Timisoara am cerut asta si zic ei ca s-a implementat: sa nu conteze rezultatele lor in clasament, nu pot promova/retrograda/nu participa in Cupa Romaniei.
 9. Romania SS Kits - FM18

  DOWNLOAD RO_kits_FM18v1.6 Credits: @gizmo11x @adyrychu @Raulic @Maker @DragosBox Au fost updatate Ligile 1, 2 si 3. In cazul in care gasiti erori, echipamente vechi etc. va rog sa postati aici. LAST UPDATE: 25/11/17.
 10. FM18 - Romania Cut Out Player Faces

  FC Viitorul 17/18 - 47 images DOWNLOAD DOWNLOAD *din pacate proiectul o sa intre intr-o mare pauza, din cauza faptului ca a inceput researchul pentru updateul din primavara si nu ma pot imparti pe atatea fronturi. Am vreo 2.000 de imagini care asteapta sa fie prelucrate. Daca cineva e dornic sa invete sa le faca, ma pot oferi sa arat. Nu dureaza mult sa inveti, ai nevoie de 2 programe (Adobe Photoshop + Vertus Fluid Mask), ceva timp liber si multa practica. Dar la imaginile cu fundal transparent (sau monocolor) este chiar foarte simplu si nu dureaza mai mult de 2 minute la o imagine... Un tutorial facut de mine acum 5 ani, dar care este inca actual.
 11. Iti permite oricate instalari pe deviceurile care iti apartin, doar ca nu vei putea fi online in acelasi timp pe ambele - PC si laptop.
 12. Buguri FM18

  Sigur, nu stie nimeni, dar statistic (raportand la editiile anterioare) mai apar updateuri. Despre ce buguri e vorba, mai exact? Nu cred ca e niciunul care sa faca jocul nejucabil, in momentul de fata.
 13. Buguri FM18

  Problema stadionului apare pe joc nou creat? Sau e pe salvare inceputa in beta? Oricum ma depaseste problema stadioanelor...am scris vreo 10 mailuri/postari pe tema asta...nu stiu de unde sa o mai apuc. Negoita are 70 din 200 la Board Confidence, tocmai in ideea in care ar putea renunta la club si in FM...
 14. Activator L4 pentru FM 2018

  Asa e. In jocul "original" se face prin cod scris de programatorii de la SI In editor nu stiu daca e posibil/cat de usor este de facut asta...
×