Jump to content
FMRo Forum - Football Manager Romania

ovidiu10

Generaţia de Aur
 • Content count

  3,439
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

About ovidiu10

 • Rank
  .......
 • Birthday 03/02/1984

Contact Methods

 • Skype
  gavrila_ovidiu

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Slatina

Recent Profile Visitors

2,549 profile views
 1. Romania SS Kits - FM18

  Great! Se pare ca updateul 1.4 va veni mai repede decat ma asteptam.
 2. Romania SS Kits - FM18

  Aerostar - home
 3. Romania SS Kits - FM18

  Chiar avem nevoie de inca o persoana in echipa. Poti lua ultimul update, pus de mine pe 15.10 si sa vezi ce echipamente lipsesc de la primele 3 ligi sau nu sunt conforme cu realitatea.
 4. Romania SS Kits - FM18

  DOWNLOAD Ro_kits_FM18v1.3 Credits: @gizmo11x @adyrychu @Raulic @AngeloM Au fost updatate Ligile 1, 2 si 3. In cazul in care gasiti erori, echipamente vechi etc. va rog sa postati aici. LAST UPDATE: 15/10/17.
 5. FM 2018 Dynamics

  Asta imi pare cel mai tare feature nou introdus pentru FM18.
 6. FM18 - Romania Cut Out Player Faces

  Astra Giurgiu 17/18 - 25 images DOWNLOAD DOWNLOAD
 7. FM18 - Romania Cut Out Player Faces

  FC Voluntari 17/18 - 17 images DOWNLOAD DOWNLOAD
 8. Asta ar mai lipsi :)) Se asteapta inceputul sezoanelor pentru a putea face toate transferurile (in august nu poti stii ce transferuri se vor face in septembrie)...apoi toate astea trebuie operate, ca nu se importa automat 1.000 de transferuri, sa apesi pe un buton, sa astepti 2 ore jumatate...si gata treaba...Nu! E o munca de cateva saptamani, pe care o fac vreo 20 si ceva de oameni pentru Romania: transferuri, creare jucatori noi, reevaluare CA/PA, completare sau modificare salarii, ajustare WR la cluburi, de desfiintat/infiintat cluburi, reevaluare manageri de la echipe si cei liberi de contract, sa nu te trezesti cu Marius Baciu sau Nana Falemi manageri la FCSB.... Apoi, dupa ce noi ne terminam oarecum treaba, se implementeaza si se testeaza noile features, se importa baza de date actuala (cu Boli la Cluj, Horj la Viitorul, Golofca la FCSB) si se trece la partea de testare a variantei beta, unde se urmaresc anomalii, gen Medias- campioana, Mazarache - golgeterul L1...apoi prin ajustari se incearca eliminarea acestor erori. Abia dupa acesti pasi jocul este gata de lansare, cu bugurile de rigoare, nedescoperite in beta si cauzate, cel mai des, de introducerea noilor features, despre care nu se stie exact cum afecteaza restul jocului. Ex. vrei ca in joc sa aiba si portarii o sansa la Balonul de Aur; pentru asta faci nustiuce modificari in cod pe la portari...de aici iti rezulta o gramada de anomalii: cele mai mari note dintrun meci apartin portarilor, pretul portarilor o ia razna, portarii slabi/mediocrii incaseaza cate 5-6 goluri pe meci...apoi dupa ce depistezi aceste buguri incepi sa le corectezi, cu termenul de 10 noiembrie. Daca nu apuci sa le corectezi pana la 10 noiembrie, ce faci? Amani lansarea jocului?! NU! Lansezi jocul asa cum e si te apuci de scos patchuri. Am incercat sa prezint, in mare, tot traseul jocului pentru a explica de ce nu se poate lansa in noapte zilei de 1 septembrie, cand se incheie oficial perioada de transferuri in majoritatea campionatelor.
 9. Pentru cei care folosesc Cut Out Player Faces Megapack, a aparut Update Pack - 9.12. https://sortitoutsi.net/graphics/style/1/cut-out-player-faces
 10. FM18 - Romania Cut Out Player Faces

  CSM Poli Iasi 17/18 - 18 images DOWNLOAD DOWNLOAD
 11. Din cate am inteles in perioada urmatoare vor mai aparea video si screenshot...mai multe despre FM18. Pentru Romania sigur este ceva nou. Cei care testeaza jocul de pe acest forum au vazut deja...ceilalti vor putea vedea la demo, cel mai probabil, peste 4 saptamani.
 12. FM18 - Romania Cut Out Player Faces

  CFR Cluj 17/18 - 27 images DOWNLOAD DOWNLOAD
 13. FM18 - Romania Cut Out Player Faces

  Dinamo 17/18 - 34 images DOWNLOAD DOWNLOAD
 14. FM18 - Romania Cut Out Player Faces

  FCSB 17/18 - 30 images DOWNLOAD DOWNLOAD
×