Jump to content

ovidiu10

Generaţia de Aur
 • Content count

  4,303
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

About ovidiu10

 • Rank
  retired from professional football
 • Birthday 03/02/1984

Contact Methods

 • Skype
  gavrila_ovidiu

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Slatina

Recent Profile Visitors

4,457 profile views
 1. ovidiu10

  FM18 - Romania Cut Out Player Faces

  Trebuie sa apara si in config ID-urile lor.
 2. ovidiu10

  Performanta, doar un vis...

  Pacat. Era simplu...aveai facute transferurile, primul 11, tactica...tu doar trebuia sa te imbraci decent si sa iesi la conferintele de presa si sa pretinzi ca sunt tactica si primul 11 decis de tine.
 3. ovidiu10

  FM18 - Romania Cut Out Player Faces

  Romanian mixpack 43 - 100 images* DOWNLOAD DOWNLOAD *autori: @BogdanCH98, @ovidiu10.
 4. ovidiu10

  [RO] CS Afumati

  O imagine cu lotul actual, pentru Liga 1?
 5. ovidiu10

  [RO] CS Afumati

  Ohooo! Dodoi cred ca ar trebui sa fie bun si pentru Liga 1, nu doar pentru Liga 2. Mult succes in cariera! Astept update.
 6. ovidiu10

  FM18 - Romania Cut Out Player Faces

  Romanian mixpack 42 - 100 images* DOWNLOAD DOWNLOAD Daca cineva vrea sa ajute, la acest proiect, prin a aduna imagini de pe siteuri sau a decupa fetele in Photoshop, astept mesaj!
 7. https://sortitoutsi.net/graphics/style/1/cut-out-player-faces
 8. Pentru cei care folosesc Cut Out Player Faces Megapack, a aparut Update Pack - 10.07 https://sortitoutsi.net/graphics/style/1/cut-out-player-faces
 9. ovidiu10

  FM18 - Romania Cut Out Player Faces

  Cine vrea sa dea o mana de ajutor pentru Cut-Out Faces Megapack - Romania? As vrea sa adunam toate imaginile de pe siteul LPF, pentru fiecare echipa in parte. - https://www.lpf.ro/cluburi Imaginile trebuie salvate cu ID-ul din FM18 ( il gasiti in fisierul excel de aici - StaffList_Old_28.04.2018.xls). Dupa ce terminati de adunat imaginile, puneti-le intr-o arhiva si lasati linkul aici, va rog. ) pentru fiecare club, puse intr o arhiva si apoi transmisa catre mine pentru a le centraliza. Daca cineva e interesat, astept mesaj. Pentru Liga 1 mai sunt urmatoarele echipe pentru care trebuie adunate imaginile si denumite cu IDul din FM18. Va rog, daca va apucati de vreuna din echipe sa anuntati aici, ca sa nu faceti 2 aceeasi echipa. - Voluntari https://www.lpf.ro/cluburi/fc-voluntari/12 http://www.voluntarifc.ro/echipa-fc-voluntari/ https://www.facebook.com/VoluntariFC - Sepsi https://www.lpf.ro/cluburi/acs-sepsi-osk-sf-gheorghe/16 http://sepsiosk.ro/index.php/ro/echipa/jucatori https://www.facebook.com/osksepsi/ - Chiajna https://www.lpf.ro/cluburi/cs-concordia-chiajna/11 https://www.csconcordia.ro/echipa/jucatori.html https://www.facebook.com/csconcordiachiajna/ - Medias https://www.lpf.ro/cluburi/gaz-metan-medias/14 http://gaz-metan-medias.ro/index.php/campionat/echipa https://www.facebook.com/GazMetanMedias/ - Timisoara https://www.lpf.ro/cluburi/acs-poli-timisoara/15 http://www.acspoli.ro/index.php/echipa/ https://www.facebook.com/ACSPoliTimisoara - Juventus https://www.lpf.ro/cluburi/asc-juventus-bucuresti/17 http://www.juventusbucuresti.ro/echipa/ https://www.facebook.com/SCJuventusBucuresti/
 10. ovidiu10

  Romania SS Kits - FM18

  DOWNLOAD RO_kits_FM18v1.9 Credits: @gizmo11x @adyrychu @Raulic @Maker @DragosBox Au fost updatate Ligile 1, 2 si 3. In cazul in care gasiti erori, echipamente vechi etc. va rog sa postati aici. LAST UPDATE: 29/04/18. Ce v-as ruga, pentru urmatorul update, daca puteti la Liga 1 sa scoateti de pe tricouri logoul Ligii 1.
 11. ovidiu10

  FM18 - Romania Cut Out Player Faces

  Romanian mixpack 41 - 100 images* DOWNLOAD DOWNLOAD *autori: @BogdanCH98, @ovidiu10. Daca cineva vrea sa ajute, la acest proiect, prin a aduna imagini de pe siteuri sau a decupa fetele in Photoshop, astept mesaj!
 12. ovidiu10

  FM18 - Romania Cut Out Player Faces

  Romanian mixpack 40 - 100 images* DOWNLOAD DOWNLOAD *primul facepack al lui @BogdanCH98. Felicitari pentru munca depusa si multumesc pentru ajutor! Daca cineva vrea sa ajute, la acest proiect, prin a aduna imagini de pe siteuri sau a decupa fetele in Photoshop, astept mesaj!
 13. ovidiu10

  FM18 - Romania Cut Out Player Faces

  Cine vrea sa dea o mana de ajutor pentru Cut-Out Faces Megapack - Romania? As vrea sa adunam toate imaginile de pe siteul LPF, pentru fiecare echipa in parte. - https://www.lpf.ro/cluburi Imaginile trebuie salvate cu ID-ul din FM18 (il gasiti in joc sau daca cineva nu are jocul, dar vrea sa ajute, pot pune la dispozitie un fisier excel cu toti jucatorii/staff si IDurile lor din joc) pentru fiecare club, puse intr o arhiva si apoi transmisa catre mine pentru a le centraliza. Daca cineva e interesat, astept mesaj.
 14. ovidiu10

  [RO] [Progresul Spartac] Progresul Există?!

  Daca nu ma insel, @BurticAndrei mi-a zis de ASU Poli...si parca mai gasisem inca o sursa, dar memoria imi joaca feste si nu imi mai amintesc. Andrei, iti mai amintesti tu cumva?
×

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy