Jump to content

Axyon gaming 007

Members
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Axyon gaming 007

 1. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  Ar fi bun un 4-3-1-2 counter pentru 4-2-3-1? Eu așa mă gândesc.
 2. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  Salut! Aici voi posta lucruri despre cariera mea. O voi incepe maine. Pana atunci as vrea sa mi dati sugestii de jucatori pe care ii pot aduce cu bugetul clubului
 3. Axyon gaming 007

  Transfer de la rivala- FM19

  Nu prea se poate deoarece zice că nu vrea să plece la o rivală. Știu și eu am problema asta si nu cred că exista o soluție.
 4. Axyon gaming 007

  Jucători recomandați

  Dacă știți niște jucători pe care îi recomandați tuturor celor care încep o carieră puteți spune aici. De asemena, puteți spune și dacă sunt wonderkid sau nu, ce vârstă are. Eu îl recomand celor care încep cu o echipă din România pe Andrei Florescu. Este foarte bun. Are 16 ani în primul sezon, l-am pus titular în liga 1 și a dat un gol incredibil, din păcate nu este wonderkid Îl mai recomand și pe Neicuțescu, un jucător foarte bun, cel puțin în fm, are în jur de 19 ani cred și din păcate nu este wonderkid.
 5. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  Acestea sunt rezultatele lunii iulie. Am condus Leipzig și m-am calificat în Europa League cu cine credeți? Cu unul dintre cei mai grei adversari posibili. PSV Eindhoven. Clasdamentul arată așa:
 6. Axyon gaming 007

  logo and kits

  Ok. O să încerc.
 7. Axyon gaming 007

  logo and kits

  Am creat folderul, l-am băgat în folder dar tot nu îmi apar logo-urile și kit-urile. Ce să fac?
 8. Axyon gaming 007

  Beszél itt valaki románul ?

  Care este faza cu story-urile astea că nu inteleg
 9. Axyon gaming 007

  [RO] [Ripensia] - Tat Banatu-i fruncea 2.0

  Adică să nu mergi la baraj. Mult noroc! Eu cred că îți poți îndeplini obiectivul
 10. Axyon gaming 007

  [RO] [Ripensia] - Tat Banatu-i fruncea 2.0

  Nu vreau să te descurajez, dar nici o echipă nou-promovată nu a intrat în play-off în sezonul în care a promovat.
 11. Axyon gaming 007

  O cariera oarecare ! :)

  Câte echipe duce Romania în UCL? Apropo, am și eu o carieră cu Dinamo. Hai Dinamo. DOAR DINAMO BUCUREȘTI
 12. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  Am câștigat manager-ul anului.
 13. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  Așa arată rezultatele din luna mai. Am pierdut cu CFR și așa am pierdut campionatul: Play-out-ul nu s-a terminat și nici liga 2, dar s-a terminat Cupa, câștigată de Craiova (care a câștigat tot ce se putea). Iar liga a doua: Champions League și Europa League:
 14. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  Craiova are acum doar 41 de pct pentru că trb să ies din joc (poveste lungă) și nu am salvat și au făcut egal cu CFR nu au câștigat.
 15. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  Rezultatele din luna aprilie: Iar clasamentul: Craiova a ajuns pe primul loc, din păcate.
 16. Axyon gaming 007

  [RO] [Ripensia] - Tat Banatu-i fruncea 2.0

  Mult noroc în continuare! Îmi pare rău că la momentul actual nu este nici o echipă din Banat în Liga 1, deoarece am sânge puțin și de bănățean, chiar dacă sunt bucureștean. Mult noroc și sper să promovezi.
 17. Axyon gaming 007

  Football Manager 2019 Major Update 19.2.0 Out Now!

  Când apare un update nou?
 18. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  Am uitat să fac poză, dar Salomao a prins o accidentare dinaia de 10 luni și după o lună a decis să se retragă. Îmi pare rău, a fost unul dintre cei mai buni jucători, poate chiar cei mai buni jucători din carieră și chiar nu aveam de gând să-l dau fiind favoriții mei.
 19. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  Mă gândesc dacă să-l iau pe Ionuț Rus, Lunin sau Fruchtl. Toți 3 sunt ieftini, sunt portari și sunt crescuți de o echipă mare. Mă gândesc totuși dacă să lansez un jucător român sau să am performanțe cu un portar de la Bayern Munchen sau Real Madrid. O să-i folosesc în meciurile de cupă, nu o să mă folosesc de ei în campionat acum că l-am convins pe Penedo să își prelungească contractul. Acum mai am un prieten care este la FCSB (avem carieră online) și lui îi expiră contractul și nu știu dacă să mai continui cariera.
 20. Axyon gaming 007

  FM 19 - Unemployed and no study

  Deci nu s-a schimbat nimic
 21. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  Acestea sunt rezultatele lunii martie, cu Craiova am pierdut, nu am reușit să câștig nici un meci cu ei și cu FCSB am avut 9 șuturi și 4 pe poartă doar că FCSB mereu are un noroc și nu știu cum o scoate, iar campionatul arată așa: MAi vaem timp să luăm campionatul dar problema este că vine Craiova din spate și asta nu îmi place.
 22. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  https://www.youtube.com/watch?v=ul_gYVLLrxU Sunt live pe YouTube cu cariera în caz că vă interesează.
 23. Axyon gaming 007

  FM 19 - Unemployed and no study

  C#te echipe duce România în Champions League și din ce tur?
 24. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  Așa arată clasamentul la începutul play-off-ului, iar etapele mele sunt: Ultimele 3 etape sunt ca în sezonul regulat. În caz că vă interesează Champions League: Acestea sunt rezultatele în tur, iar Europa League: În 16-imi. Da, CFR-ul a trecut de Leipzig după ce au pierdut în tur, iar în optimi (urmează să se joace): CFR-ul a picat cu Marseille. O să vă țin la curent cu Europa League, să sperăm că vor trece și de ei, deși este c-am greu, nu de alta, dar facem coeficient. România la coeficient arată așa: Tot o echipă în primul tur UCL ducem, deși Spania duce direct 4 echipe în grupe, sper ca peste două sezoane să avem o echipă în turul 2, cel puțin, la rezultatele CFR-ului. La echipa de juniori suntem pe primul loc în National Championship Group 9 Group I, iar în cupă suntem cu Viitorul la juniori, ceea ce o să fie c-am greu de bătut. La finanțe zic eu că stăm destul de prost: Dar cu toate astea nu suntem în insolvență!
 25. Axyon gaming 007

  [RO] [LIVE - U CLUJ] Șepciile Roșii

  Bravo! Ai câștigat cu Iași. Chiar voiam să te întreb ce ai făcut că voiam să fac și eu live la 17 și de aceea am ieșit Cum ai făcut să-ți arate câți oameni sunt la meci că mie nu-mi arată
×

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy