Jump to content

Axyon gaming 007

Members
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Axyon gaming 007

 • Rank
  Vice-Căpitan
 • Birthday June 12

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UCeyN2SHZ_jCDPNdrtd2-_Cw/featured

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

91 profile views
 1. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  Tocmai am terminat meciurile cu Qarabag: Un meci în care am dominat și meritam să dăm mai multe goluri, iar golul lor a fost din greșeala lui Eșanu, deoarece ne trebuie portar și am zis că încerc să-l iau pe Pigliacelli. În retur din nou am dominat întreg meciul. Au avut un singur șut, noi am avut 32. Meritam să le dăm un 5-0 sau 6-0, dar mă mulțumesc și cu 3-0. În turul 2 am picat cu Spartak Trnava. Se pare că anul l-am început pe locul 18 la coeficienți: Un loc mai aveam nevoie și de la anul câștigătoarea campionatului mergea în turul 2 UCL. După încheierea afilierii cu Metaloglobus după promovarea ei avem un nou club afiliat: Sportul Snagov. Sper că nu a fost o grășeală. Rezultatele României la EURO 2020: Finala Europeanului:
 2. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  Acum sunt probleme la echipă cu portarii. Încerc să-l aduc pe Pigliacelli, care cred că va veni, chiar dacă este dorit de Bayern Munchen. Portarii pe care îi am sunt foarte slabi. Am luat un mare gol din cauza undei greșeli de portar al lui Eșanu.
 3. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  Sunt live chiar acum: https://www.youtube.com/watch?v=8uaZD1zcdr8
 4. Axyon gaming 007

  ASA Rarau-Drumul spre glorie

  Pe ce loc ești?
 5. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  Am câștigat și manager-ul anului:
 6. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  Sunt live chiar acum: https://www.youtube.com/watch?v=nYOUQnWddQ4 Echipa sezonului s-a ales: Florescu a dat golul sezonului.
 7. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  S-a terminat și luna mai: La meciul cu Craiova meritam victoria, chiar dacă primul gol a fost un cadou oferit de Calancea, am jucat de 2 ori mai bine ca ei. Cu Mediaș am crezut că dacă scoatem egal suntem campioni, dar nu a fost așa, deci trebuia să batem cu CFR-ul, ca să câștigăm campionatul și am bătutu cu 4-1. În cupă am bătut cu 4-0 clar pe CFR și în acest fel am câștigat tot ce se putea. Clasamentul arată așa: Am câștigat campionatul la 3 puncte de Craiova și am ieșit campioni, pe locul 3 surprinzător a ieșit Voluntari care va juca în UEL lafel ca U Craiova și Mediaș care se pare că nu mai sunt în insolvență. Nu știu de ce nu a jucat CFR-ul pentru că noi am ieșit campioni și când câștigătoarea cupei câștigă și campionatul finalista cupei merge în UEL. Așa arată play-out-ul. Din păcate U Cluj a retrogradat. În liga 1 din liga 2 au promovat Dunărea Călărași și Metaloglobus, iar Petrolul joacă barajul și sper să intre în liga 1. Liga 3 arată așa: În iunie am organizat un amical în memoria lui Penedo care se retrage la sfârșitul lunii. S-a tras și la sorți pentru turul 1 UCL și am picat cu Qarabag, care a fost eliminată sezonul trecut din UCL de Craiova.
 8. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  Sunt live chiar acum: https://www.youtube.com/watch?v=OfBV-lWIs7k
 9. Axyon gaming 007

  ASA Rarau-Drumul spre glorie

  Dar o echipă de amatori nu poate promova în liga 3?
 10. Axyon gaming 007

  ASA Rarau-Drumul spre glorie

  Mult noroc în carieră
 11. Axyon gaming 007

  [FM 19] [RO] Hajrá Csíkszereda!

  Iar Liverpool! Presupun că Dinamo în EL nu?
 12. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  Sunt live chiar acum: https://www.youtube.com/watch?v=SnZMMyjjGZw
 13. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  Bun. De acum voi face live cu această carieră aici: https://www.youtube.com/channel/UCeyN2SHZ_jCDPNdrtd2-_Cw/featured
 14. Axyon gaming 007

  Dinamo Revine #DoarDinamoBucuresti

  S-a terminat și luna aprilie: După seria de egaluri am crezut că nu mai luăm campionatul. Am pierdut cu U Cluj, dar degeaba, că am câștigat în retur cu 2-0. Cu Craiova am fost conduși cu 1-0, iar apoi a dat Neicuțescu gol din greșeala lui Calancea și am mai dat 3 goluri, iar apoi au dat ei gol pe final și am câștigat cu 3-2 și în aceste momente suntem pe primul loc la 5 puncte de Craiova, locul 2. Mai avem nevoie de un egal, iar meciul următor avem meci cu Mediaș. Avem nevoie de un egal chiar și dacă oltenii vor câștiga următorul meci cu CFR-ul, deoarece am fi la 3 puncte și indiferent de rezultatul Craiovei câștigăm campionatul, deoarece sunt meciurile directe. Clasamentul în play-out: Mă oftic puțin că FCSB nu joacă sezonul viitor în Europa, dar asta este.
 15. Axyon gaming 007

  FM19 - Activator L3-L4

  Mie mi-a mers să-l pun după ce am început o carieră.
×

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy