Jump to content

Tudorica86

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tudorica86

  FM19 - Activator L3-L4

  Cum e cu reputatia clubului? Poti aduce ceva jucatori decenti sau doar din liga a patra si maxim cativa jucatori de liga a treia? Si cum e cu jucatorii care sunt luati imediat de echipe de liga a treia, inca mai e valabila treaba asta? Sincer, abia astept sa incep o cariera cu Steaua, insa nu as vrea sa imi pierd imediat toti jucatorii. Si, ca o sugestie, cred ca reputatia Stelei ar trebui totusi marita (daca se poate face asta in activator), chiar daca e vorba de liga a patra. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa fie undeva la nivelul mediu spre bun al ligii a treia, astfel incat sa fie cat de cat interesati sa vina unii dintre jucatorii de mai sus (de ex. Rasdan sau Batfoi anul tecut).
 2. Tudorica86

  FM19 - Activator L3-L4

  @Raulic - In L4 Bucuresti, playoff-ul se joaca intre primele 4 echipe din sezonul regulat, acestea incepand playoff-ul dupa cum urmeaza: locul 1 - 3 puncte, locul 2 - 2 puncte, locul 3 - 1 punct si locul 4 - 0 puncte, indiferent de numarul de puncte acumulate in sezonul regulat. Meciurile se joaca pe teren neutru (teoretic), intr-o singura mansa. Tot teoretic, acest sistem va fi valabil si in acest sezon.
 3. Tudorica86

  [IT] [BARI] DRUMUL SPRE SERIE A SI GLORIE

  Este foarte ciudat, Pablo Brandan este, oricum, mult mai batran.
 4. Tudorica86

  Baietii din vale

  Depinde de ceea ce urmaresti. Daca iti doresti sa cresti o echipa pana atingi un anumit nivel sau te plictisesti, ramai la acel club indiferent de oferte. Daca vrei o cariera in care sa obtii succes cat mai rapid, atunci accepta oferta.
×

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy