Jump to content

DragosBox

Graphics Team FMRo
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About DragosBox

 • Rank
  Rezervă
 • Birthday January 11

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  București

Recent Profile Visitors

108 profile views
 1. Mult noroc în continuare! Mai ales în Europa. Mereu mi s-a părut monumental de greu să joci doar cu români acolo.
 2. Romania SS Kits - FM18

  Millenium Giarmata - Home Șoimii Lipova - 4th ACS Ghiroda - Away Nu am putut afla nimic despre situația celor de la Lipova cu al patrulea kit, eventual să fie pus doar unul.
 3. Romania SS Kits - FM18

  Gloria Lunca Teuz Cermei - Away Internațional Bălești - Home
 4. Romania SS Kits - FM18

  După cum a spus @Raulic, FCM Alexandria și Voința Turnu Măgurele au amândouă kituri prea asemănătoare (ambele au și pentru acasă și pentru deplasare kituri albastre) așa că am făcut kitul acesta de sezonul trecut de la Măgurele, care să fie pus ca Third, să nu aibă oamenii probleme în joc: Voința Turnu Măgurele - Third Pentru Alexandria poate fi folosit kitul din deplasare actual din v1.5 (alexandria2.png) pentru că este galben.
 5. Romania SS Kits - FM18

  Păi da, asta ziceam, ar fi bine să găsim câte un kit de la cele două dintr-un sezon anterior, care are culori diferite și îl facem third. Nu cred că zice nimeni nimic.
 6. Romania SS Kits - FM18

  Mă gândeam și eu la asta, nu înțeleg obsesia echipelor din liga a 3-a cu albastrul. În orice caz, dacă e vreo problema cu hammer, închidem și noi ochii și creăm ceva third, eventual din sezoanele trecute, cu o paletă de culori diferită.
 7. Romania SS Kits - FM18

  Viitorul Domnești - Away Voința Turnu Măgurele - Away Asta e cam toată Seria III, doar că în v1.5 trebuie șterse kiturile de la CS Podari (podari1.png; podari2.png), pentru că s-au desființat.
 8. Romania SS Kits - FM18

  FCM Alexandria - Home FCM Alexandria - Away Sporting Roșiori - Home Sporting Roșiori - Away Logo-ul celor de la Alexandria are calitate cam proastă din cauza faptului că logo-ul folosit pe kit nu este logo-ul propriu-zis al echipei, și nu l-am găsit nicăieri, așa că l-am luat dintr-o altă poză.
 9. Romania SS Kits - FM18

  Pentru Axiopolis Cernavodă și Sportul Chișcani am mai găsit un al treilea kit: Axiopolis Cernavodă - Third Sportul Chișcani - Third Pentru Agricola Borcea nu am găsit un alt kit folosit sezonul asta, așa că am făcut, pentru away, kitul pe care îl folosesc la echipa secundă: Agricola Borcea - Away Cam asta ar fi seria a doua, doar că în fișierul v1.5, am mai găsit în Liga3\S2 kiturile celor de la Arsenal Malu (arsenal1.png; arsenal2.png), care au retrogradat sezonul trecut și un kit de la Petrolistul Boldești, care se află în seria a treia, în viața reală. În legătură cu seria unu, nu am găsit încă poză cu un al doilea kit de la Sănătatea Dărăbani, pentru away, dar am găsit kiturile celor de la SC Bacău (bacau_1.png; bacau_2.png) și Atletico Vaslui (vaslui1.png; vaslui2.png), care au retrogradat, și ele, sezonul trecut. Eu am cam renunțat la Dărăbani, așa că o să mă apuc de Seria a treia de mâine.
 10. Mai joaca cineva 2D Classic

  Da, numai vizuală este diferența, dar, la cum nu sunt prea multe lucruri la care te poți uita in 2D, o schimbare vizuală îi poate supăra pe cei mai conservativi În orice caz, în ultimul hotfix au părut să remedieze problema, deci cred că eu voi rămâne pe 2D și anul ăsta.
 11. Romania SS Kits - FM18

  Delta Dobrogea Tulcea - Away Cam târziu, dar m-am uitat și eu la România - Il Luce
 12. Romania SS Kits - FM18

  KSE Târgul Secuiesc - Third Apreciez
 13. Romania SS Kits - FM18

  Bucovina Rădăuți - Away Sporting Liești - Away Dacă nu mă înșel, cam asta ar fi seria 1, cum Sănătatea Darabani a jucat literalmente fiecare meci de-al lor în kitul acela galben sezonul asta. Eventual putem folosi unul din sezonul trecut daca e musai să existe away. În orice caz, scuze că nu am mai postat, dar am fost plecat câteva zile. De acum sunt liber. În același timp, îi mulțumesc lui @ovidiu10 pentru că m-a pus în Graphics Team, deși eu nu am nici 10 postări
 14. Romania SS Kits - FM18

  Avântul Valea Mărului - Home Avântul Valea Mărului - Away Nu am găsit nici o poză de sezonul asta de la Valea Mărului care să nu aibă kitul verde, așa că pentru away am făcut un kit pe care l-au folosi într-un amical, în vară. Pe lângă asta, cu ce mai pot ajuta, pe lângă kituri, aici pe forum? Fețe, research în general? Nu am mai lucrat la chestii de genul acesta până acum
 15. Romania SS Kits - FM18

  Sunt sigur că ne vor corecta fanii Olteniței dacă văd kitul greșit în joc
×