Jump to content

DragosBox

Graphics Team FMRo
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

About DragosBox

 • Rank
  Rezervă
 • Birthday 01/11/2002

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UC3XZMY7VWX_NFAiV1_TIyCw

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  București

Recent Profile Visitors

414 profile views
 1. Romania SS Kits - FM18

  International Balesti - Away Pe lângă kitul Home deja făcut, cei de la Bălești au mai folosit doar un kit care era complet roșu, ca și cel făcut, așa că le-am făcut kitul asta negru de anul trecut. Viitorul Ghimbav - Away Acuma, și corectați-mă dacă greșesc, cred că asta a fost tot din primele trei ligi. Pe lângă unele eventuale actualizări la Liga 1, evident .
 2. Romania SS Kits - FM18

  Sănătatea Dărăbani - Away Cum cei de la Dărăbani nu au folosit decât un singur echipament tot sezonul, am făcut kitul asta de anul trecut. Aceeași poveste și cu ACS Șirineasa, doar că ei au un echipament făcut sezonul trecut deja în megapack, așa că nu mai este nevoie de unul nou. CSM Avântul Reghin - Away Din nou, un echipament din sezonul trecut, din lipsă de away sezonul asta.
 3. Romania SS Kits - FM18

  Acum că este cam gata perioada de research, mă voi putea concentra mai mult pe kiturile acestea. Dacă nu ați văzut deja, am postat acum câteva săptămâni un tutorial despre crearea echipamentelor în Photoshop, pentru persoanele noi care vor să ajute. Îl găsiți aici: http://www.fmro.ro/forums/index.php?/topic/15164-romania-ss-kits-tutorial-creare-echipamente-în-photoshop/ . Știința Miroslava - Third Logo-ul sponsorului (și acum că mă gândesc, sponsorul în sine) nu era nicăieri pe internet, așa că a trebuit să-l decupez direct de pe o poză al echipamentului. FC Avrig - Away
 4. Salutare! Fiind o perioadă ocupată pentru cei ce se ocupă de această bază de date, am creat un tutorial mai jos, în speranța că vor mai fi oameni dispuși să lucreze kiturile românești în Photoshop. [FMRO] CREAREA KITURILOR ÎN PHOTOSHOP Într-o altă ordine de idei, acesta este chiar primul meu videoclip editat, așa că aș aprecia niște feedback, mulțumesc anticipat .
 5. FCD în ADN

  Am mers pe varianta originală. Am carieră cu UTA, dacă foloseam lotul de anul ăsta cred că îmi lua mulți ani până promovam .
 6. FCD în ADN

  Mult noroc în continuare! Trebuie să recunosc că mă atinge la suflet cariera asta, pentru că îmi amintește că mai sunt oameni ca mine care încă nu au cumpărat FM18 .
 7. [EU] [Random] Sa incepem cu inceputul

  Ar trebui să postezi și câteva poze cu atribute, să le punem în comparație cu foștii jucători cu max 12 . A, și ce mai face liga 1 în Europa?
 8. Romania SS Kits - FM18

  Forum-ul nostru nu face baze de date cu logo-uri, doar că furnizează logo-uri pentru megapack-ul ”Metallic Logos Megapack FM 2018” creat de cei de la sortitoutsi. Link - https://sortitoutsi.net/graphics/style/3/metallic-logos De aici poți descărca baza de date, iar dacă mai ai nevoie de ajutor poți viziona videoclipul pe care l-au pus ei la dispoziție despre adăugarea logo-urilor în joc. Dacă mai ai nevoie de ajutor, sau ai vreo cerere în legătură cu logo-urile, adresează-le pe:
 9. Romania SS Kits - FM18

  ACS Comuna Recea - Home Viitorul Ghimbav - Home
 10. Mult noroc în continuare! Mai ales în Europa. Mereu mi s-a părut monumental de greu să joci doar cu români acolo.
 11. Romania SS Kits - FM18

  Millenium Giarmata - Home Șoimii Lipova - 4th ACS Ghiroda - Away Nu am putut afla nimic despre situația celor de la Lipova cu al patrulea kit, eventual să fie pus doar unul.
 12. Romania SS Kits - FM18

  Gloria Lunca Teuz Cermei - Away Internațional Bălești - Home
 13. Romania SS Kits - FM18

  După cum a spus @Raulic, FCM Alexandria și Voința Turnu Măgurele au amândouă kituri prea asemănătoare (ambele au și pentru acasă și pentru deplasare kituri albastre) așa că am făcut kitul acesta de sezonul trecut de la Măgurele, care să fie pus ca Third, să nu aibă oamenii probleme în joc: Voința Turnu Măgurele - Third Pentru Alexandria poate fi folosit kitul din deplasare actual din v1.5 (alexandria2.png) pentru că este galben.
 14. Romania SS Kits - FM18

  Păi da, asta ziceam, ar fi bine să găsim câte un kit de la cele două dintr-un sezon anterior, care are culori diferite și îl facem third. Nu cred că zice nimeni nimic.
 15. Romania SS Kits - FM18

  Mă gândeam și eu la asta, nu înțeleg obsesia echipelor din liga a 3-a cu albastrul. În orice caz, dacă e vreo problema cu hammer, închidem și noi ochii și creăm ceva third, eventual din sezoanele trecute, cu o paletă de culori diferită.
×