Jump to content

DragosBox

Graphics Team FMRo
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

About DragosBox

 • Rank
  Vice-Căpitan
 • Birthday 01/11/2002

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UC3XZMY7VWX_NFAiV1_TIyCw

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  București

Recent Profile Visitors

728 profile views
 1. DragosBox

  Prin Poiana, Pe Carare...

  Ce meci! Mi-a dat palpitații postarea asta . Nasol o să fie returul de pe Ștefan cel Mare, dar tu știi asta cel mai bine. Mult noroc!
 2. DragosBox

  Romania SS Kits - FM19

  Până la urmă am lăsat tricourile albe și roșii la Outfield. Dacă se apucă să joace și în tricourile verzi, paguba lor, actualizăm la iarnă. Trimis de pe al meu MYA-L41 folosind Tapatalk
 3. DragosBox

  Romania SS Kits - FM19

  TRICOUL ROȘ-ALBASTRU 3 MECIURI ACASĂ 0 MECIURI DEPLASARE (Ripensia, ACS Poli, UTA) TRICOUL ALB 0 MECIURI ACASĂ 1 MECIURI DEPLASARE (Teuz) TRICOUL ROȘU 0 MECIURI ACASĂ 2 MECIURI DEPLASARE (U Cluj, Energeticianul) TRICOUL ALBASTRU 0 MECIURI ACASĂ 1 MECIURI DEPLASARE (ASU Poli) Eu o să pun în DB: Roșu-Albastru - Home Roșu - Away Albastru - Third S-ar putea ca tricoul alb să fie unul mai puțin important, cum l-au purtat doar în Cupă, de-aia l-am pus pe cel albastru la Third.
 4. DragosBox

  Romania SS Kits - FM19

  Oricum tot la fel joacă *
 5. DragosBox

  Cum ? Nici voi nu ati auzit de Viorel Kraus ?

  Sigur ți-ai luat câteva milioane de la Champion, doar că nu vrei să faci cinste și cu noi .
 6. DragosBox

  [RO] [YOUTUBE - VIITORUL] Carieră cu Viitorul

  ... A Păi eu văzusem asta: și nici măcar nu am mai încercat . Se pare că apari și în episodul viitor @Raulic
 7. DragosBox

  Romania SS Kits - FM19

  Nici eu nu prea îmi dau seama, în orice caz cel de anul asta nu are model zimțat ca anul trecut. Cred că asta ar fi cam singura schimbare.
 8. DragosBox

  Romania SS Kits - FM19

  La cel de anul trecut dunga de jos de tot era mai închisă la culoare. Anul asta jos e una deschisă.
 9. DragosBox

  [RO] [YOUTUBE - VIITORUL] Carieră cu Viitorul

  Da, doar că s-a accidentat destul de rău în meciul cu Rapid
 10. DragosBox

  [RO] [YOUTUBE - VIITORUL] Carieră cu Viitorul

  Haideți să ignorăm că n-am mai postat de 3 săptămâni... EPISODUL 4 | „YOU'LL ALWAYS WALK ALONE” | CARIERĂ CU VIITORUL Episodul în care Dragoș merge la Constanța și face anevrism cerebral. Vizionare plăcută! https://www.youtube.com/watch?v=g__f7ahH25c
 11. DragosBox

  Romania SS Kits - FM19

  Ok deci. Mai iau eu pe unul de dimineață cu bicicleta și plecăm ușor înspre Chiajna. Comuna era destul e mare, cam cât un Rahova, deci nu ne-a luat chiar 5 minute să o traversăm, doar că după un timp începea să apară din ce în ce mai mult logo-ul Concordiei, deci știam că ne apropiăm (și că nu prea au nimic mai interesant acolo în sat). Ajunși la club...era pustiu. Zici că luase Contra tot lotul Concordiei la națională. La stadion - nimeni. La pază - niet. La sala de baschet - am și intrat pe teren, că lăsaseră ușa deschisă... Am dat în final de o femeie de serivicu care spăla prin vestiare. O întreb de fan-shop. Se uită confuză la mine. Mă repet, doar că acum zic „magazin”. Ea: -Aaaaaa, păi nu au. Aveau da' l-au închis, și acuma cică vor să-l deschidă din nou, dar eu nu știu când, maică, nouă nu ne zic din astea. Mișto. Aș zice că drumul e cel care conteză, nu destinația, doar că pe drum mi s-a stricat bicicleta, așa că a trebuit să mă întorc acasă. Long live RATB. @Raulic eu zic să așteptăm meciul cu Sepsi, dacă nici atunci, acasă fiind, nu poartă tricourile verzi, eu las final în DB tricourile albe și roșii pentru outfield. Nu ne batem capul cu ei. Am făcut și niște poze sugestive: Doar că în orice caz, acum că am ajuns acasă, voi avea timp să termin câteva lucruri nerezolvate 😶.
 12. DragosBox

  Romania SS Kits - FM19

  Am drum în Chiajna mâine, așa că oricum plănuiam să merg la magazinul lor. Totuși mă îndoiesc că o să fie deschis în timpul săptămânii😕. Astea sunt de pe site-ul lor, doar că nu au sponsori pe ele.
 13. DragosBox

  Prin Poiana, Pe Carare...

  Greu cu Bălașa asta... Dar tot mai bine decât cu un Becali care să-ți aleagă echipa. @ovidiu10 crezi că am putea muta thread-ul asta în categoria de cariere? Aici în FM Stories nu prea îl vede nimeni și cum gaby ține cariera activă cred că ar fi normal să-l mutăm acolo. Știu că e FM 17 dar oricum el nu pune screenshoturi, așa că nu-și dă seama lumea .
 14. DragosBox

  Prin Poiana, Pe Carare...

  Te-ai scos. Singurul bai ar fi faptul că joci la Metaloglobus acasă, adică la stadionul lor UEFA Elite de 200 de locuri. Și mă îndoiesc că se încumetă vreo televiziune să-și aducă echipamentul scump de câteva milioane acolo în Pantelimon, deci zero TV revenue . Steaua, Dinamo, Astra cam cum o duc în Ligă, ca să ne facem o idee cam câte șanse ai la o finală.
×

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy