Jump to content

DragosBox

Graphics Team FMRo
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

About DragosBox

 • Rank
  Titular
 • Birthday 01/11/2002

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UC3XZMY7VWX_NFAiV1_TIyCw

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  București

Recent Profile Visitors

553 profile views
 1. DragosBox

  Performanta, doar un vis...

  Contează că măcar citește lumea . O să-mi continui și eu cariera săptămâna viitoare că momentan nu prea am timp cu tezele, cam ai nevoie de companie.
 2. DragosBox

  Activator L4-L7 pentru FM 2018

  @rares88 Nu, trebuie doar să pui fișierul .fmf pe care l-ai descărcat în folderul editor data al jocului tău, pe care ar trebui să îl găsești în Documents/Sports Interactive/Football Manager 2018/editor data. Ca să activezi ligile v-a trebui să bifezi căsuța din dreptul fișierului, atunci când îți setezi baza de date, la începutul unei noi salvări. În orice caz, există o sumedenie de tutoriale pe net despre cum să activezi baze de date alternative, te poți uita la ele, dacă nu am fost destul de explicit .
 3. DragosBox

  [RO] CS Afumati

  Sunt de acord cu Muttley, pun pariu că te-ai jucat constant in alea 18 ore ca să termini anul. Și eu care mă chinui de o lună cu un singur sezon . În orice caz, felicitări pentru promovare!
 4. DragosBox

  Performanta, doar un vis...

  Foarte interesantă idea, a treia e cu noroc . Poți să dai screenshot cu clasamentul din primul sezon? Să vedem cum au reușit să treacă de U Cluj.
 5. DragosBox

  [ITA] [AS ROMA]-ROMA SIAMO NOI

  Mult noroc! Cum arată echipa Belgiei care te-a scos de la Mondiale?
 6. DragosBox

  [RO] [Progresul Spartac] Progresul Există?!

  Fereastra asta de transferuri a fost similară cu prima, cu scop mai mult de îmbogățire al echpei, decât de îmbunătățire. Din lipsă de rezerve competente pentru mijlocașii noștri de pe benzi, Petre Goge vine de la Rapid, cum deși acesta este natural pe partea stângă, poate lejer să joace și pe dreapta. Iar după câteva meciuri jucate a arătat că el chiar poate să se bată pentru locul de titular cu Valentin Savu, care este într-o formă incredibilă în momentul acesta. Deși toți atacanții noștri actuali au evoluat bine în prima parte a sezonului, am observat că aceștia tind să aibă perioade îndelungate fără gol. Din teamă să nu fiu nepregătit în caz că mai mulți intră în astfel de perioade, l-am luat liber de contract pe Valentin Balint care, l-a rândul lui, a avut evoluții decente în meciurile jucate pentru club până acum. Deși suntem de departe cea mai bună echipă din campionat la capitolul defensivă, am observat că majoritatea greșelilor provin de pe benzi, mai ales cea stângă, fundașul nostru stânga actual, Nemțescu, concentrându-se mai mult pe job-ul său de antrenor la echipa U19 (deși ei se află pe locul trei în Liga Elitelor, așa că nu îl condamn ). Astfel, l-am adus pe Cosmin Necoară, jucător cu experiență pe care l-am putut lua liber de contract. Laurențiu Vențer vine și el liber de contract, fundașul nostru dreapta, Parfeon, având probleme dese cu fitness-ul. Cred că ar fi trebuit să aleg amicaluri mai ușoare . Din păcate, am suferit prima înfrângere, în deplasare la Tulcea, într-un meci în care am avut 4 șanse „clear cut” . Totuși am reușit să menținem, în general, șirul de performanțe bune de anul trecut, având anterior temeri că vom cădea moral după pauza de iarnă, din experiențe cu alte salvări. Un moment bun de menționat ar fi victoria față de FCSB II. Și un lucru care chiar m-a făcut să râd cu voce tare, aici sunt golurile primite de noi în campionat până acum: Astfel, ne punem într-o poziție fruntașă la promovare, cu 6 meciuri rămase, mai ales datorită faptului că avem avantajul meciurilor directe cu FCSB II, după victoriile 0-3 și 1-0. Avantaj la meciurile directe.. .egalitate de puncte... prea mult seamănă scenariul asta cu viața reală 😐. Doar că în IRL Farul se află în locul steliștilor . În mod încredibil (poate chiar mai incredibil decât la echipa principală), echipa noastră secundă, formată majoritar din regeni de 16-17 ani arată de parcă chiar v-a promova! (Sigur, dacă promovează prima echipă întâi ) Ultimele două meciuri vor fi împotriva lui Asalt (8th) și Romprim (10th), iar având în vedere că în joc nu se află incredibilul Play-off din viața reală (copyright AMFB ), ei chiar au șanse. Încep să cred că ar trebui să fac grafice și pentru ei . A venit și Regen day, doar că nu am primit pe nimeni special. Am observat, totodată, că nu au fost generați niciunul dintre cei de la research @kevinluci 😐. Mă luminează careva cum funcționează regenii celor de la research?
 7. DragosBox

  RCD Mallorca - back to' Primera Division'

  Ce promovare dramatică! Și prezentarea ta a fost foarte bine făcută! Mult noroc în Segunda, la anul. O să ai nevoie...
 8. DragosBox

  [RO] [Progresul Spartac] Progresul Există?!

  N-am putut merge, din păcate, la meciul de la Constanța , dacă e o să fac o poză la meciul următor, cu Râmnicu Sărat. Momentan încerc să îi conving pe ai mei să mă lase în deplasarea de la Cernavodă , de peste două săptămâni. Niciunul dintre voi, cei de la research, nu ați fost generați încă ca regeni, cred că la Regen Day, în primăvară.
 9. DragosBox

  [RO][unemployed] Discipolul

  Ai noroc că nu a vrut Lumînare să bage o ligă în plus, altfel cred că la anul erai în liga a 6-a cu FC Mega Image și Csa Steaua II . În orice caz, mult noroc în continuare!
 10. DragosBox

  [ITA] [AS ROMA]-ROMA SIAMO NOI

  Felicitări pentru titlu! Nu cred că ai o echipă mult mai slabă ca titanii europei, acel 6-1 a fost probabil doar o anomalie. Hai cu Champions League la anul!
 11. DragosBox

  [RO] [Progresul Spartac] Progresul Există?!

  Seria incredibilă continuă! Se pare că @kevinluci a avut dreptate la începutul sezonului, cum cu Mutu în poartă am ajuns la 11 meciuri la rând fără gol primit (!!!), până să jucăm cu Voluntari II un meci în antiteză cu restul sezonului de până acum. Din „fericire”, în sferturile de finală ale Cupei am suferit prima înfrângere împotriva liderului din Liga 1, Dinamo. Spun din fericire pentru că mi-era să nu începă lumea să creadă că dau reload . Deși un rezultat previzibil, s-a văzut că formația de pe Ștefan cel Mare ne subestima, ei începând mai mulți tineri în echipa de start, astfel având nevoie de penalty-uri pentru a avansa în optimi. Totodată, tânărul nostru club a jucat pentru prima dată la o televiziune națională, în urma căreia s-a înregistrat o dublare followerilor de pe pagina de Facebook și o creștere de 30 la sută a înjurăturilor de la fanii dinamoviști față de semestrul trecut . Ultimul meci din anul acesta a fost cu Farul. Unde nu am reușit să egalăm scorul de 7-0 din viața reală, dar am încercat . Doar că după câteva alunecări din partea celor de la FCSB II ne aflăm acum pe locul întâi! De menționat faptul că pe moment avem avantaj cu aceștia în meciuri directe și va rămâne așa atâta timp cât ei nu vor putea egala scorul nostru de 3-0 în retur. Deși mai sunt 11 meciuri, este clar deja că doar cele două formații vor avea pretenții la promovare, sper doar să menținem tempo-ul după pauza de iarnă... Ați vrea să mai vedeți alte lucruri din salvare pe lângă ce vă arăt eu?
 12. DragosBox

  [RO][unemployed] Discipolul

  Recunosc că m-a atins la suflet partea asta din poveste, mai ales după altercațiile mele cu AMFB-ul. Dar parcă ușa lor era din termopan, nu din lemn.
 13. DragosBox

  FC Universitatea Craiova 1948

  Ai făcut transferuri foarte bune vara asta, eu zic că nu retrogradezi.
 14. DragosBox

  [RO] [Progresul Spartac] Progresul Există?!

  Nu, acolo am pus jucătorii care nici pe bancă nu intrau la echipa principală. De asta am fost surprins de parcursul lor. A, și am uitat să menționez de dimineață, echipa noastră U19 a reușit să se califice în Liga Elitelor, pentru care ni s-a dat 71000 lire sterline (în contextul în care pentru câștigarea Cupei României se câștigă 76000 )
 15. DragosBox

  [RO] [Ripensia] - Tat Banatu-i fruncea

  Prea mult te-am încurajat . Mult noroc să nu retrogradezi!
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.