Jump to content

Maker

Graphics Team FMRo
 • Content count

  102
 • Joined

 • Last visited

About Maker

 • Rank
  Vice-Căpitan

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lugoj
 • Nick anterior
  AngeloM

Recent Profile Visitors

452 profile views
 1. Romania SS Kits - FM18

  Viitorul Constanta Third :
 2. Romania SS Kits - FM18

  CSM Poli Iasi Away : CSM Poli Iasi Third :
 3. Romania SS Kits - FM18

  Asta , l-am facut dupa echipamentul in care au jucat cu ACS Poli , era fix asa , rosu ... Am template-ul facut , le refac pe toate ?
 4. Romania SS Kits - FM18

  Dupa cate am vazut asta este pana la urma Third-ul Astrei , am vazut ca Home & Away folosesc logo pe piept , pe asta nu . Enjoy .)
 5. Romania SS Kits - FM18

  Poli Iasi Home :
 6. Romania SS Kits - FM18

  CFR Cluj Third :
 7. Romania SS Kits - FM18

  Pai eu nu spun nu la renuntatul cu lpf-ul , mi se rupe "di dansu" ... Dar daca tot sunt 98% cu lpf pe maneca , acuma sa le facem "pestrite" , jumatate cu , jumatate fara ? Whatever .) Da am sa il fac si cel verde al CFR-ului ,) Pentru mine il fac cu lpf-ul , aici il postez fara ? .)
 8. Romania SS Kits - FM18

  Juventus Bucuresti (cred ca ) nou Away : Am pastrat LPF-ul pe maneca , pentru ca daca asa s-au facut toate anul acesta , asa sa fie .) Anul viitor o sa vedem ce-o fi .)
 9. Romania SS Kits - FM18

  Unirea Alba Iulia Away : Unirea Dej Away :
 10. Romania SS Kits - FM18

  FC Aninoasa 2 :
 11. Romania SS Kits - FM18

  @Raulic Eu am facut Chiajna , le-am facut cum am crezut de cuvinta ca bate cu realitatea , daca nu este asa ... Le poti reface daca nu sunt bune si vrei treaba asta
 12. Romania SS Kits - FM18

  Eu sunt de acord oricum , atata timp cat incepem usor usor sa readucem "download-eri" mai mult aici , la sursa ...
 13. Romania SS Kits - FM18

  @Mihai esti bravo ! @Raulic romanii au cam uitat de acest forum tot din cauza aceasta dupa parerea mea . Prefera sa i-a de acolo totul frumos , trimis de noi . Si la usa noastra nu e nimeni , suntem doar noi cei care "lucram" . Sunt absolut sigur ca cei care doresc echipamentele pentru ligile romanesti (daca nu le-ar mai gasi pe Sortitoutsi) ar incepe sa ne caute din nou
 14. Romania SS Kits - FM18

  @Raulic Da am observat treaba asta . Doar ca m-a iritat "tonul" . Eu unul sincer nu cred ca din alte tari se descarca L1&L2&L3 ce producem noi . Eu cred ca romanii descarca ceea ce producem noi , deci , pot descarca foarte frumusel si de aici . Eu unul m-am atasat foarte mult de acest forum , comunitate daca pot spune asa . Asa ca mi se cam rupe de Sortitoutsi
 15. Romania SS Kits - FM18

  @ovidiu10 & @Raulic luminati-mi va rog si mie mintea , care ii defapt relatia FMRO & Sortitoutsi , in situatia in care vad ca ei ne impun cum sa facem echipamentele ?
×