Jump to content

BogdanLupu03

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  București

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. BogdanLupu03

  FM19 - Activator L3-L4

  Am scris mai sus ca am modificat putin salvarea in editor ca sa o pot juca (reputatia, statutul clubului profesionist, anumite posturi gresite ale jucatorilor). Am pus o reputatie mare, pentru ca brandul Stelei vinde. Finantele sunt problema, nu prea ai ce vinde. Totusi, atrag destui jucatori buni liber de contract.
 2. BogdanLupu03

  FM19 - Activator L3-L4

  Am inceput sezonul 3 si pana acum merge fara probleme.
 3. BogdanLupu03

  FM19 - Activator L3-L4

  Bun fisierul oricum, l-am "lucrat" eu putin in editor ca sa pot juca cu Steaua. La sfarsitul primului sezon nu a dat niciun crash sau alta eroare. Inca nu am apucat sa ajung la 30 iunie, revin cu update.
 4. BogdanLupu03

  FM19 - Activator L3-L4

  Am incercat eu sa joc cu editul pus de tine, intr-o salvare cu Steaua. Dar e imposibil. Toti jucatorii imi sunt luati de echipe de liga a 3a inca de la inceput, eu fiind considerat club amator.
×

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy