Jump to content

Cosmin26

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Cosmin26

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Location
  Romania

Recent Profile Visitors

552 profile views
 1. Cosmin26

  Cel mai bun preț pentru FM 2019

  £27.99 de pe 2game.
 2. Cosmin26

  [RO] "Hai băieți în Divizia A"

  Am avut eu o cariera din liga a 4-a Iasi in FM17, era acel Minteias, si un anume Dan Stan, care pur si simplu m au carat in liga a 4-a si a 3-a.Ah, si ii aveam si pe Florea si Cojoc.Bune alegeri.
 3. Cosmin26

  Buguri FM18

  Pentru un anumit motiv, n-am obiectiv in campionat.E normal sau?
 4. Cosmin26

  Buguri FM18

  Presupun ca asa e la toata lumea, nici mie nu-mi apare.
 5. Cosmin26

  Buguri FM18

  Decat ca in 17, numai cate 2-3, mi se pare mai ok.
 6. Astept si eu cu ligile 3 si 4, sa-mi creez club.De la Milan am fost dat afara cand am gasit in sfarsit o tactica buna pentru echipa. Trebuia sa obtin 12 puncte in 5 meciuri, fine.Aveam printre astea 5 si un meci cu Napoli, la ala stiam ca nu trebuie sa ma astept la mult, dar am facut un egal cu Bologna parca, si ala m-a costat tot.Acum nu stiu ce sa fac, nu ma asteptam sa am atatea probleme.
 7. Am inceput cu AC Milan.In campionat nu merge nimic, dupa 14 etape sunt pe locul 16, cu 16 punct parca, si aparent inca n am auzit nicio veste de la conducere. Nu inteleg de ce, doar in campionat am probleme, in Europa treaba merge bine, cel putin pana acum.=))
 8. Cel mai probabil voi incepe cu AC Milan. De Liga 1, nu stiu ce sa zic, probabil dupa ce ma plictisesc de aceea cu Milan voi lua ligile 3 si 4, si-mi voi crea un club in Liga a 4-a, cum am facut si in 17.
 9. Cosmin26

  10 noiembrie - data lansării

  Daca am facut pre-order pe steam, vineri o sa pot juca pur si simplu, sau trebuie sa fac ceva?
×

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy