Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


craius

Members
  • Posts

    553
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

craius last won the day on August 14 2012

craius had the most liked content!

1 Follower

About craius

  • Birthday 04/26/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    andrei.craiu

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Recent Profile Visitors

2211 profile views

craius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. eroarea asta o primesc si eu de juma de an. mi-am pierdut speranta
  2. aceeasi problema cu un atac schiop. apararea isi face treaba totusi. un story trebuie sa ne prezinte pe langa picanterii din viata jucatorilor si ce tactica folosesti, ce te-a facut sa o alegi, cum te-au surprins adversarii, de ce faci anumite schimbari in timpul meciului, etc. in loc sa ne intrebi ce jucatori sa cumperi, mai bine ne-ai prezenta un program de training sau o tactica pentru faze fixe.
  3. iar gresesti. unui atacant ii trebuie urmatoarele: Pace si Acceleration - daca vrei un atacant rapid. in epl clar ai nevoie de aceste caracteristici. Agility - asta e strans legat cu cele de mai sus. Finishing - nu are rost sa comentez aici. First Touch - tu ai o echipa slaba, deci trebuie sa joci pe contraatac (CA). daca joci CA atunci atacantii tai trebuie sa fie in stare sa paseze si sa suteze din prima, altfel, daca o lalaie aiurea vor pierde balonul. Dribbling - e clar de ce iti trebuie asta la un atacant, nu? Off The Ball - daca joci pe CA un atacant trebuie sa-si gaseasca spatii pentru a primi balonul. asta inseamna ca se va misca multa fara el. acest atribut e foarte important. Technique - pentru a controla cat mai bine balonul iti trebuie o tehnica buna. daca nu o ai, atacantii tai vor pierde multe baloane Composure - cat de bine isi va pastra calmul in fata portii (in cazul atacantilor) atribute mai putin importante: Flair - iti diversifica fazele de atac, dar nu ai nevoie de asa ceva. tu vei juca scurt si pe poarta, fara floricele. deci, nu ai nevoie de flair. Heading - nu e nevoie daca jaci pe jos sau daca nu folosesti un target man. Long Shots - e adevarat ca daca nu tragi la poarta nu inscrii. insa aici discutam de long shots, adica suturi de la distanta. daca ai tai au acest atribut mic, nu-i lasa sa traga de la distanta, pentru ca iti irosesti si asa putinele faze de atac pe care le ai.
  4. am vazut o achizitie pe care ai prezentat-o in paginile anterioare, insa mi-e lene sa o caut acum, unde ai subliniat niste atribute ce ti se pareau ok. daca nu ma insel, era un atacant. ceea ce am observat atunci, dar n-am comentat era ca respectivul avea composure 3. deci daca tu vrei sa crezi ca vei face multi purici in EPL cu un atacant cu composure 3, te inseli. asa ca ai grija, ca pe langa atributele clasice ale unui atacant, ar mai fi cateva pe care orice jucator ar trebui sa la aiba. asta, bineinteles daca vrei performanta. imo un atacant in EPL fara minim 12 composure o sa-ti rateze ca un junior chiar daca ai dat 15 mil pe el.
  5. tu ai probleme mari in atac. cu doar 22 de goluri in 38 de meciuri ai avut noroc chior ca te-ai salvat. daca nu cumperi un atacant cel putin la fel de bun ca evans, la anul pici in championship. avand in vedere ca ti-au ramas destui bani din sezonul trecut si ca acum vei primi si mai mult trebuie sa investesti cel putin 15 mil pe un atacant. anyway un story curat si frumos prezentat. bravo! ca idee, ar trebui sa mai adaugi ceva povesti, picanterii, certuri etc.
  6. Salut,

    Ţi-am trimis răspuns şi vreau să-mi confirmi deoarece am probleme cu gmail, multe mesaje nu ajung la destinatar, nu ştiu de ce.

    În legătură cu situaţia voastră staţi liniştiţi, vorbim când veţi primi înştinţare de la poliţie or procuror.

    Ionuţ

  7. ceva ceva ai facut tu. iata rezultatele: - acum gasesc forumul - daca nu te loghezi, ai acces la cateva topicuri - care arata cam asa... pana acum, arata ok, insa daca incerc sa ma loghez, primesc mesajul urmator: posibil sa fie de la versiunea de forum din ce am citit asa fugitiv. au mai avut cativa problema asta si s-a rezolvat cu un mail direct la sursa. sunt curios daca a mai incercat cineva sa se logheze de cand ai instalat pluginul. am incercat sa ma loghez pe un alt forum pe care am cont si a mers. nu stiu insa ce versiune au.
  8. Mihai poti sa-mi spui si mie daca poti implementa un plugin pentru ca forumul sa poata fi citit dintr-o aplicatie in loc de browser? http://www.tapatalk.com/plugin.php merge brici pe smatphone-uri
×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy