Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


rossonero09

Members
  • Posts

    781
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

rossonero09 last won the day on December 10 2014

rossonero09 had the most liked content!

1 Follower

About rossonero09

  • Birthday 03/25/1997

Profile Information

  • Location
    Bucureşti

Recent Profile Visitors

3767 profile views

rossonero09's Achievements

  1. Şi e obligat cineva să le facă? Ai plătit să îţi facă cineva kit-uri pentru joc şi nu ţi le-a dat la deadline-ul stabilit?
  2. În 14 mergea, dar trebuia să fii foarte norocos.
  3. Am luat pack-ul, am verificat să văd dacă am faţa. Clear cache, reload skin şi tot nu apare. http://i.imgur.com/thebfMo.png
  4. Greşeala mea, nu era pe un forum străin, ci pe un grup românesc legat de FM. Eu am update-ul 5.0. Şi era vorba despre jucători din prima liga a campionatelor din America de Sud.
  5. În pack-ul pe care îl am eu, luat de pe sourtitoutsi cam acum un an, mulţi wonderkids din Argentina sau Brazilia nu aveau feţe. Întrebarea am mai văzut-o şi pe alte forumuri străine. De ex. Rodrigo Gomez, de la Estudiantes parcă, care ajunge unul dintre cei mai buni wingeri din joc.
  6. http://www.csmsiasi.ro/echipa/csms-iasi/ În caz că te ajută cu ceva, chiar dacă unele sunt lq şi majoritatea sunt luat de la alte echipe ) Dar presupun că te-ai uitat acolo.
  7. Fotografiile trimise la UEFA se pot decupa foarte uşor http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2015/clubs/club=50065/index.html
  8. Awesome! Eu n-am răbdare să stau să decupez, mă gândeam să fac un facepack normal pt Liga1, dar din moment ce l-ai făcut tu pe ăsta )
  9. După ce mi-am completat CV-ul, am început să scriu şi câteva rânduri despre postul pe care vreau să îl ocup, iar la final am ataşat câteva poze cu "performanţele" mele: Chiar dacă nu am experienţă ca antrenor principial al unei echipe de fotbal, faţă de ceilalţi candidaţi pentru post, nici măcar nu am făcut parte din staff-ul unei echipe de fotbal... Nu am reuşit să termin facultatea până acum, la 26 de ani, însă am reuşit performanţa de a câştiga UEFA Champions League cu echipa Port Vale FC, care în realitate se află în al 3-lea eşalon al fotbalului englez, în jocul video "Football Manager". De asemenea, am reuşit o performanţă asemănătoare şi cu Rapid Bucureşti... Sunt înnebunit din 2003 de acest joc. În plus nu am nicio pretenţie financiară, vreau doar să fiu cunoscut! ...Şi am ajuns cunoscut! În următoarele zile toate site-urile de sport din România au râs de situaţia de la Rapid şi de CV-ul trimis de mine. Totuşi în scurt timp au fost nevoiţi să scrie că eu voi fi noul antrenor al echipei retrogradate în Liga a 2-a. Prima dată nu mi-a venit să cred că o echipă cu o istorie atât de bogată m-a angajat pe mine pe postul de antrenor principal, dar la o analiză "la rece" mi-am dat seama că eu am fost cea mai ieftină variantă. Ganea, Iencsi şi "The Special One" Marian Rada au cerut salarii mult mai mari faţă de cel pe care urma să îl primesc eu, primul antrenor cu experienţă (doar) în Football Manager din România. 2100 de lei, însă nu cred că îi voi primi nici pe aceştia. La interviul de angajare am stat de vorbă doar cu Nicolae Manea, astfel nu ştiu cine este cel care îmi va asigura bugetul de transferuri şi salarii pentru sezonul următorul, tot ce ştiu este că salariile jucătorilor nu au mai fost plătite de 6 luni şi clubul are datorii de câteva milioane de euro. Partea proastă este că nu pot folosi FMRTE...
  10. Pff... când mă gândesc că şi noi făceam la fel acum vreo 2-3 ani, şi eu tot timpul ieşeam golgheter. Marcam vreo 3-4 goluri/meci.
  11. Foarte interesantă ideea, nu m-am gândit să abordez jocul aşa. Mult succes în continuare, deşi cred că în Liga a 2-a echipa va fi a primăriei
  12. Poţi să-mi explici ce rol ai tu în joc ? Adică presupun că , conduci echipa ca şi antrenor...
×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy