Jump to content

rossonero09

Romania Research Team
 • Content count

  773
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

2 Followers

About rossonero09

 • Rank
  Antrenor/jucător
 • Birthday 03/25/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucureşti

Recent Profile Visitors

1,311 profile views
 1. Buguri FM18

  Alexandru Aldea, FCSB II, despre care s-a tot scris că nu este lăsat să se antreneze şi nici nu vor să îl elibereze, are clauză de 20 de milioane. Mai este de actualitate?
 2. Mai joaca cineva 2D Classic

  Sper să reintroducă modul 2D (fără clasic). Până atunci rămân pe 17
 3. Romania SS Kits - FM18

  Şi e obligat cineva să le facă? Ai plătit să îţi facă cineva kit-uri pentru joc şi nu ţi le-a dat la deadline-ul stabilit?
 4. Eu zic să nu te bazezi pe antrenorat că nu ştii când te dă primarul afară că nu îi bagi jucătorii. Mai bine ţi-ai deschide o cârciumă în sat sau ceva cu banii strânşi.
 5. Romania "altfel"

  Da, cred că era mai indicat să pui şi varianta fără echipa făcută de tine În orice caz, felicitări pentru munca depusă. O să îl încerc şi eu!
 6. Pe drumul spre un restaurant din nordul staţiunii Mamaia mă tot gândeam dacă a fost corect cum am procedat atunci când am făcut alegerea de a nu antrena în România, chiar dacă eram posesorul licenţei pro de o perioadă bună de timp. Cred că cel mai mult mă deranjează mentalitatea antrenorilor români, care acceptă să fie sclavii unor neghobi de patroni. Poate de aceea am preferat până acum să antrenez prin ligile inferioare din Japonia şi Noua Zeelandă, dar probabil eu sunt un caz mai special. În loc să mă duc să urmăresc antrenamentele de la Barcelona sau Real Madrid, am ales să mă duc în America de Sud, unde am băut ayahuasca în timp ce îi studiam tacticile lui Jorge Sampaoli. Cum mă apropiam de locul de întâlnire cu domnul Hagi, am dat play la sistemul audio din maşină şi am început să mormăi "Gică Hagi, domnul Gică Hagi, Gică, Gică. Sunt ca Gică Hagi." Înainte să-mi poziţionez atent Mitsubishi-ul Pajero în parcarea restaurantului, am închis melodia şi mi-am dat o flegmă în palma dreapta pentru a îmi aranja încă o dată părul. Întâlnirea a decurs ciudat, Hagi nu prea a vorbit, în schimb un avocat mi-a făcut capul pătrat şi am început să mă gândesc mai bine dacă voi semna contractul. Totuşi, contractul nu l-am semnat în acel moment, ci a trebuit să mergem la sediul clubului, de lângă Constanţa. Drumul până acolo a fost un coşmar, indicaţiile lui Hagi m-au încurcat, astfel mai repede aş fi ajuns în Bucureşti. În fine, după ce mi-am stricat nervii şi părul, am ajuns şi în locul unde sunt birourile clubului FC Viitorul Constanţa. Am fost condus de viitorul meu colaborator, Cătălin Anghel, într-un birou mare, plin de afişe cu diferiţi fotbalişti, de la Johan Cruyff, Alan Shearer până la o poză cu Ianis Hagi la debutul pentru echipa din Firenze. Am dat mână din nou cu Hagi, iar în următoarele două, trei ore mi-a împărtăşit viziuna lui despre fotbal, abuzând de termenii "fantezie", "lungă şi a doua", "fotbal latin" şi "castraveţi". Când am crezut că totul s-a terminat şi voi semna contractul, Gică a scos de sub birou un maldăr de dosare şi a început să-mi vorbească despre absolut fiecare jucător din academie, de la cea mai mică grupă de juniori până la echipa de seniori, din Liga 1. După alte câteva ore, noaptea se instalase în toată regula, eu eram ameţit, iar Hagi deshidratat, aşadar am decis să semnăm contractul. Fapt pe care l-am şi făcut, în grabă, am apucat să văd doar durata lui, de un an de zile. Acelaşi Cătălin Anghel m-a poftit din biroul lui Hagi, care a mai rămas să dea câteva telefoane, foarte secretos, a încuiat şi uşa în urma lui. Mâine urma conferinţa de presă. Nu aveam deloc timp de odihnă, pentru că foarte repede venea meciul din turul 3 al Europa League, dar până atunci, un scurt cantonament în Cipru
 7. THIS IS IT! Cum zic... fiecare om suntem diferiţi... Eu m-am săturat, m-am săturat! Toţi vrea să îi pună piedică lui Hagi, că ahae ahae cu Steaua, că bate Dinamo, goluri aşa şi aşa multe, play off degeaba. Nu mai sunt tînăr şi frumos, am încercat să cultiv... Otravă! Găsesc otravă! Păi cum dom'le, Iancu dacă talent demonstrat tuturor... Chiţu, Mitriţă, Ianis. Rezerve. Păi de ce rezerve? *Hagi începe să se uite în stânga şi în dreapta* Ne-au otrăvit, că blatişti, că tralala. Eu nu pot să cresc lubeniţa, pepenele pe un sol unde nu creşte planta. În loc de pepeni, au ieşit castraveţi. Castraveţi muraţi. *Hagi începe să râdă, gândindu-se la glumele pe care le făcea cu Hristo Stoichkov* Fiecare în viaţă este un test, înveţi din toate, fotbalul este viaţa mea, dar nu eu pot face fotbal unde nu sunt lăsat. În cel mult 7 zile, dar nu mai repede de o săptămână, voi alege un nou antrenor. Eu la Viitorul m-am terminat, e rândul la altcineva să i-o pună unu' şi altu'.
 8. Fiu regen?

  În 14 mergea, dar trebuia să fii foarte norocos.
 9. După ce am jucat un tur văd că nu e bug, dar primesc acelaşi arbitru mai multe meciuri la rând )
 10. E bug-ul faza cu arbitrul. Pe o altă salvare, tot în Liga a 4-a îl am la fiecare meci pe Robert Dumitru. De curiozitate, dacă ştie cineva, Săbăreni de ce joacă în Liga a 4-a Bucureşti? Văd că e o comună prin jud. Giurgiu.
 11. Era un challenge tare CFR Cluj cu -24 de puncte şi cu mulţi jucători "unhappy" din cauza banilor.
 12. Am rezolvat, se pare că fişierul config era de vină.
 13. Am luat pack-ul, am verificat să văd dacă am faţa. Clear cache, reload skin şi tot nu apare. http://i.imgur.com/thebfMo.png
×