Jump to content

Cdu92

Members
 • Content Count

  937
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

4 Followers

About Cdu92

 • Rank
  Antrenor/jucător
 • Birthday 09/13/1992

Contact Methods

 • Yahoo
  cdu92@yahoo.com
 • Skype
  florinclaudiu92

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Târgu Mureș

Recent Profile Visitors

1,523 profile views
 1. Să scapi un om din marcaj trebuie mai întâi să ai intenția de a-l marca. Ai mei n-aveau nici o treabă cu adversarul.
 2. Martie Update PLAYOFF În acest Playoff îmi doresc să terminăm pe locul 3 și să jucăm pentru prima dată în istorie în Europa League. Sper să ne descurcăm mai bine ca anul trecut... PLAYOUT Și pentru că am discutat mai devreme despre Bănel Nicoliță:
 3. Cupa României Sferturi Am avut noroc la tragerea la sorți a sferturilor din Cupa României, unde vom întâlni singura echipă din Liga a 3-a rămasă în această competiție.
 4. În această perioadă de pauză competițională am reușit să ne întărim în apărare cu aducerea unui fundaș central român de perspectivă. Va juca titular în centrul apărării alături de Konate.
 5. Hai că în cazul tău se poate înțelege... Cine știe cum te prinde pe contra-atac sau poate fundașii tăi s-au poziționat prost, în fine, e o fază interpretabilă... Dar la o fază fixă, 2 jucători să nu marcheze pe nimeni, ba chiar se marchează unul pe celălalt, aici e noaptea minții.
 6. Decembrie Update Încheiem anul pe un binemeritat loc 5 și calificați în sferturile Cupei României. În această perioadă de pregătire voi aduce un fundaș central și voi îmbunătăți staff-ul echipei. O să fac o mică revoluție acolo, se lasă cu demisii în masă...
 7. Aș vrea să discutăm un pic despre cum am primit un gol din corner. Acord o importanță foarte mare fazelor fixe și aș vrea să mă lămurească cineva de ce am primit eu gol din corner în halul ăsta, în condițiile în care fiecare jucător al meu are un rol bine definit în cazul fazelor fixe. Nu mă luați cu de-alea că ar trebui să pregătesc mai bine fazele fixe... Alternez antrenamentele generale: o săptămână fac defending, una fac attacking, o săptămână acord fazelor fixe, etc. Tactica mea e un 4-2-3-1 cu 2MC, 1 AMC, 2 Wingeri și un ST. Unul dintre CM este cu rol defensiv și are atribute specifice (marking, tackling, positioning, jumping,heading). Pe el îl pun să marcheze careul de 6 metri. Celuilalt CM i-am dat Man Mark. Fundașii centrali au rolul de a marca jucătorii cu înalți iar cei laterali stau lângă bare. Extremele marchează jucătorii mici de statură. Mijlocașul ofensiv stă la marginea careului iar atacantul rămâne la mijlocul terenului. Hai să vedem și faza. E din meciul cu CFR jucat în deplasare. Bate Dani Parejo: Observăm cum unii dintre jucătorii mei își fac treaba iar alții nu. Vedem 2 tâmpiți chiar lângă punctul de la 11m, acolo unde am trasat eu 3 săgeți (de frustrare), se marchează unul pe altul. Juan Munoz se plimbă nestingherit prin careul meu, probabil că i-a zis în spaniolă lui Parejo: "Dă-o bă aici, nu vezi că ăștia stau de vorbă?". Și i-a dat-o... GOL CE FE RE... Deși CFR a atacat la această fază careul nostru cu 6 jucători iar noi eram 9 acolo (cu portarul) , n-am fost în stare să-i marcăm. E frustrant...
 8. Noiembrie Update La 38 de ani, era greu... Vezi cariera lui jos în stânga imaginii atașate. ASU Poli e pe locul 6 în Liga a III-a.
 9. Da, ne-a ajutat mult dpdv financiar transferul lui Gheorghe. Bancu e o dezamăgire până acum... Asta îmi doresc și eu, să prindem Playoff-ul. Mulțumesc! Brăila e în județul Giurgiu, nu știai? Vorbind serios, nu știu ce s-a întâmplat acolo. Dacia Unirea II a fost repartizată în Liga IV Giurgiu, acolo unde campionatul e compus din 30!!! de echipe: Liga IV Brăila are 10 echipe:
 10. De ce joci în Lire? :)) Joacă în Euro.
 11. Septembrie Update Am început bine campionatul, sper să continuăm în același ritm. Jablonski e un câștig.
 12. Transfer Update Transferuri După cum ați observat, n-am mai reușit să-l țin pe Liviu Gheorghe, își dorea prea mult să plece la o echipă mai mare. Denis Drăguș, adus împrumut de la Viitorul, a plecat înapoi la echipa sa de club. Profilele noilor veniți: Nicușor Bancu Simone Icardi Florin Dumitru Profitând de afilierea noastră cu Legia, am primit 2 juniori împrumut: După vânzarea lui Liviu Gheorghe am pus presiune pe conducerea clubului: Sperăm că se vor ține de cuvânt de data asta. Am mai cerut în mod special îmbunătățirea facilităților de antrenament, mi-au aprobat, dar nu au dus la bun sfârșit planul din cauza lipsei de fonduri.
 13. Mulțumesc. De transferuri nici nu poate fi vorba, doar dacă nu cumva îl vând pe Gheorghe... Nu am buget de transferuri iar salariile sunt pe minus. Disper când văd ce jucători ar veni la noi dar n-am bani să-i iau (ex. Luciano Narsingh).
 14. Lotul echipei pentru sezonul 2023/2024 Portari Fundași Mijlocași Atacanți *acesta este lotul în momentul de față cu 2 zile înaintea începerii Ligii I Componența Ligii I (sezon 2023/2024)
 15. Cdu92

  [RO] [Ripensia] - Tat Banatu-i fruncea

  Te compătimesc frate @Muttley . Lasă că vei reveni și tu la fel de puternic din nou. Consider că promovările astea timpurii în Liga I, nu fac bine. Diferența de valoare dintre cele 2 eșaloane este prea mare și nu poți face față. Nici jucătorii nu vor să vină la tine, nici salarii decente de Liga I nu ai. Important e să nu te dai bătut și să continui pentru că vei reuși!
×

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy