Jump to content

Cdu92

Romania Research Team
 • Content count

  865
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

4 Followers

About Cdu92

 • Rank
  Antrenor/jucător
 • Birthday 09/13/1992

Contact Methods

 • Yahoo
  cdu92@yahoo.com
 • Skype
  florinclaudiu92

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Târgu Mureș

Recent Profile Visitors

1,263 profile views
 1. O idee bună treaba cu parent club-ul. Am pornit demersurile: Și dacă domnul Moisescu era într-o zi bună am zis să insist: Acestea sunt facilitățile de care dispunem în acest moment: Începem noul sezon competițional în forță:
 2. Season 2019/2020 Awards and Records Team of the Season Mulțumesc! Ținând cont că nu am buget de transferuri iar cel de salarii crește de la 500k la 750k, încerc să caut câțiva jucători liberi de contract și să prelungesc contractele jucătorilor importanți din lotul actual.
 3. CRITICAL UPDATE ULTIMA ETAPĂ! REZULTATELE LA PAUZĂ: În acest moment suntem în Liga I! Totuși, îmi vine greu să cred că Pandurii nu vor învinge pe Farul... Oricum, playoff-ul e al nostru! FINAL UPDATE Cu puțin noroc și după un joc fantastic făcut de băieții mei, reușim PROMOVAREA! Hai Brăila!
 4. Mai Update Parcursul oscilant ne face să ne chinuim până în ultima etapă. Meci foarte greu cu FSCB II, mai ales că nu trecem prin cea mai bună perioadă... Ultima etapă:
 5. Crede-mă că o adaptez în funcție de adversar. Am 3 tactici pe care le folosesc. E nebunie. Se poate întâmpla orice...
 6. Aprilie Update O lună nu tocmai reușită, în ultima perioadă echipa mi-a dat impresia că nu vrea să mai joace ceea ce le cer. Parcă nu vor să promovăm, mă enervează la maxim când nu respectă instrucțiunile și joacă cum vor ei. Tacticile sunt aceleași, team-talk-ul cică îi motivează... În ultimul meci am jucat pe contra-atac doar ca să nu mai iau goluri, noroc că am reușit să marcăm. Profităm de faptul că și celelalte contra-candidate n-au avut un parcurs mai bun ca al nostru și rămânem acolo sus să ne batem la promovare. Lupta e foarte strânsă, mă aștept ca ai mei să-mi facă vreo manevră și nici anul ăsta să nu promovăm...
 7. Noul patron mi-a oferit prelungirea contractului. Eu mă bucur că am reușit să-l conving să mărească bugetul de salarii, că până acum tot pe minus eram... Bine ai revenit!
 8. Nu. E un pack pe care l-am descărcat de pe Sortitoutsi. Am găsit problema. ID-ul echipei din joc nu corespunde cu cel al logo-ului. Eu am rezolvat problema redenumind logo-ul și generând un nou fișier Config cu ajutorul programului fmXML_v0.3 . Sau, mult mai ușor, descărcați acest Pack+ Update-ul și nu mai aveți nici o problemă.
 9. Atat eu cat si @alexey92 avem in folder logo-urile echipelor Farul, Otelul, etc. Problema e ca nu apar in joc. Nu am reusit sa ajung la pc sa vad care-i problema...
 10. O duc bine. Doamne ajuta! Pentru ca sunt echipe noi si au alt ID? Nu stiu, o sa verific...
 11. Martie Update Iată că am reușit să depășim acea perioadă neagră de după pauza competițională din iarnă. Sperăm ca acesta să fie anul nostru și să reușim mult așteptata promovare. Campionatul e foarte strâns...o singură înfrângere ne poate arunca pe locul 4. Locurile 5 și 6 stau și ele la pândă... se poate întâmpla orice. După părerea mea și locul 10 are șanse la Playoff.
 12. Perioada de pregătire Totul bine în această perioadă de pregătire, sperăm să o ținem tot așa și în campionat că tare frică mi-e de meciurile ce urmează...
 13. Continuăm împreună! Mă așteptam ca noul conducător să vină cu propriul său staff dar se pare că are încredere de mine.
 14. Încă un transfer realizat: Cine e Goța? Unul dintre cei mai slabi fundași ai mei dar l-am tot titularizat din cauza regulei U21. N-aveam de gând să-l vând dar titularizarea i-a adus impresii și omul își dorea un salariu de domeniul SF. Nu i-am putut da cât a cerut așa că s-a supărat și a cerut să plece...
×