Jump to content

ghivnici

Members
 • Content count

  74
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

3 Followers

About ghivnici

 • Rank
  Titular
 • Birthday 12/26/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Suceava

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ghivnici

  FCD în ADN

  Dacă pentru mine era întrebarea,da,folosesc loturile actualizate . Mulțumesc Dragos! Aș fi foarte încântat .
 2. ghivnici

  FCD în ADN

  Tema e CFM Skin 2017-Dark. Nu știu,cum consideri tu. E FM 17,nu am vrut să creez deranj prin forum. Dacă crezi că e mai ok acolo,mută-l te rog.
 3. ghivnici

  FCD în ADN

  După cum sugerează și titlul topicului e vorba despre Dinamo București. Una din cele mai iubite echipe din țară,însă care în ultimii ani,a rămas doar o umbră a ceea ce era cândva. Fanii dinamoviști își amintesc cu drag de vremurile frumoase,când defila la pas prin campionat,în atac fiind celebrul cuplu N&D . Am ales Dinamo deoarece e echipa mea de suflet,însă nu doar ăsta a fost principalul motiv pentru a începe o carieră cu ei. Cu un lot destul de echilibrat,având pe fiecare post cel puțin 2-3 jucători,majoritatea dintre ei cu un potențial decent am început în forță pregătirile de vară. În acest moment sunt prin februarie 2017,o parte din jucători au fost împrumutați dar voi pune un SS cu lotul actual și una din tacticile ce le folosesc. Știu că povestesc totul cam haotic,însă nu sunt prea familiarizat cu story-ul și e greu acum să pun totul în ordine. Mai jos voi încerca pe cât posibil să fie ok. Buun,după perioada de amicale a venit și tragerea la sorți pentru Europa League . Să fiu sincer,speram la un adversar accesibil și un parcurs cât mai lung,doar așa aveam șanse să capăt ceva bani pentru transferuri sau salarii mai mari . Toate visurile mele păreau că se năruie când am văzut peste cine dăm, ZENIT ! Primul meci acasă la ei, jucăm pe Petrovsky. Echipa mea începe foarte timorată,iar dupa 45 minute eram conduși cu 1-0. Imediat după pauză Zenit înscrie iar...cam asta a fost,mă gândeam. Nimic notabil până-n '82(poate doar cartonașele galbene luate de Anton și Filip :)) ),când nu știu de unde sau cum, Salomao reduce din diferență. Restul "puteți uita" în SS . În Play-off am întâlnit-o pe Maritimo,pot spune că am avut un noroc chior,reușind să mă calific mai departe cu un gol din deplasare. Meciurile până în pauza de iarnă. Zilele următoare voi reveni cu detalii despre lot,cine cum joacă,cât...pe unde am împrumutat și cum am reușit să semnez cu Pușcaș de la Inter,momentan la Benevento.
×

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy